This version of the page http://www.goldenbyte.org/ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-12. The original page over time could change.
Международный Чемпионат Компьютерных талантов Золотой Байт
Комментарии в социальных сетях:
Для завершения регистрации необходимо поделиться новостью про Чемпионат с вашими друзьями.

вхід

ua

Ru Ua En

У міжнародному чемпіонаті комп'ютерних талантів
«Золотий Байт-2016» 10 номінацій

Новини

  • Життя після чемпіонату - історії успіху учасників ...

  • Нова номінація від Intel - Internet of Things ...

  • Реєстрація переноситься на 5 листопада! ...

  • Junior Competition в новому форматі ...

  • Cтарт Чемпіонату "Золотий Байт-2016" ...

  • Золотий Байт - чемпіонат, що змінює життя! ...

Життя після чемпіонату - історії успіху учасників

Фіналісти Золотого Байта завжди успішно розвивають свої проекти, створюють нові, знайомляться з цікавими людьми, які надалі стають не тільки знайомими, а товаришами, партнерами та друзями. Кілька історій успіху наших учасників, розкажуть вам про те, як збуваються мрії простих хлопців.

 

LucidCatcher – прилад, який контролює сни

Розробники – команда Luciding, котра познайомилася на чемпіонаті Золотий Байт у 2014 р. В цьому ж році учасники стали резидентами бізнес-інкубатора WannaBiz, що, в результаті, принесло їм інвестиції у розмірі 15 000 $.

У травні 2015 р. Luciding побували в Нью-Йорку та виступили зі своїм проектом на знаменитому івенті для стартапів та інвесторів Tech Crunch Disrupt 2015.

 

EnableTalk – рукавичка для глухонімих, яка перетворює жести в мову

Переможці Чемпіонату у 2012 році – команда QuadSquad, розробка який сколихнула цілий світ. Американський журнал Time назвав EnableTalk одним із найкращих винаходів 2012 року.

Сьогодні команда працює над вдосконаленням проекту «рукавички, яка говорить», співпрацюють з іноземними інвесторами та готуються до випуску продукту у світ.

 

«Looksery» - став частиною популярного мобільного додатка  Snapchat і був викуплений за 150 млн. доларів.

Команда Looksery – це учасники Золотого Байту: Констянтин Згрировський, Богдан Максимчук, Марина Николенко. Проект команди Looksery став частиною популярного мобільного додатку для обміну повідомленнями Snapchat і був викуплений за рекордні 150 мільйонів доларів. Таким чином, Looksery увійшли в історію, як найбільший екзит українських стартапів.

 

Araned, яка дозволяє друкувати на 3D-принтері реальні, справжнього розміру, кістки

Розробник Андрій Маранов – учасник Міжнародного фіналу Золотого Байту 2015. З цим стартапом Андрія запросили на конференцію Thiel Foundation Summit у Сан-Франциско (США), де він отримав ґрант на розвиток свого проект. Незважаючи на те, що команда стартапу брала участь у конференції в Кремнієвій долині, проект вже встиг отримати ряд стипендій та нагород, в тому числі Noosphera Ventures і пройти до чверть фіналу конкурсу Ericsson.

 

Тепер, ви розумієте, що немає нічого неможливого! Людина здатна на багато, так що поспішайте взяти участь Міжнародному IT Чемпіонаті “Золотий Байт” та  втілити свою мрію в реальність!

 

Нова номінація від Intel - Internet of Things

 

Представляємо нову номінацію від Intel - Internet of Things (IoT) - конкурс з розробки інтернет речей.

 

http://bcove.me/jaf4rkgf

 

Останнім часом, світ IT дуже активно розвивається в цьому напрямку. Створення платформ і пристроїв, які інтегровані між собою за допомогою мережі інтернет - стає, практично, мейнстрімом для розробників і програмістів.

 

Безпечне управління даними, синхронізація інформації між різного роду пристроями, розумні чайники, пральні машини, тостери, які здатні "пристосовуватися" до наших звичкок на основі отриманої інформації: все це і багато іншого є можим за допомогою реалізації концепції інтернет речей.

 

Сфера застосування "розумних" речей величезна: автомобільна промисловість, енергетика, охорона здоров'я, промислові системи, роздрібна торгівля, розумні будинки і міста, а також багато іншого.

 

Номінація Internet of Things проходить за підтримки компанії Intel.

 

 

Реєстрація переноситься на 5 листопада!

У цьому році тема чемпоината Invent Create Change. Ось і ми вирішили створювати нове і змінюватися разом з вами! Так що, поспішаємо повідомити, що зареєструватися можна буде починаючи з 5 листопада! Але це не тільки дата старту чемпіонату, але і дата запуску оновленого сайту "Золотий Байт"!

 

Вас приємно здивує новий дизайн, фірмовий стиль і функціонал особистого кабінету. Та й взагалі, в цьому році буде багато сюрпризів: оновлене журі, цікаві хакатони і майстер-класи для всіх учасників. Готуйте свої проекти. Ми з нетерпінням чекаємо ваших ідей!

Junior Competition в новому форматі

 

 

Cтарт Чемпіонату "Золотий Байт-2016"

Друзі, сталося, 1 листопада 2015 року відкривається довгоочікувана реєстрація учасників сьомого Чемпіонату комп'ютерних талантів "Золотий Байт-2016". Тема Чемпіонату в цьому році - "Invent. Create. Change".

 

Якщо ви плануєте заявити про себе на весь світ і довести, що ваш талант гідний найвищої похвали, тоді саме час приступати до реалізації свого проекту, тим більше, що старт Чемпіонату зовсім не за горами.

 

Ті ж учасники, яким з якоїсь причини не вдалося перемогти в минулорічному Чемпіонаті, проте залишилося бажання взяти реванш, тоді чекаємо з нетерпінням ваших робіт.

 

Шановні учасники, також хочемо звернути вашу увагу на те, що 1й Відбірковий тур Чемпіонату буде тривати до 31 січня 2016 року.

Удачі і натхнення при підготовці ваших проектів!

Золотий Байт - чемпіонат, що змінює життя!

"Золотий Байт" - чемпіонат, який змінює життя!

 

"Золотий Байт" - це не просто чемпіонат в якому переможці отримують призи і дружно розходяться по-домівках, повертаючись до свого звичного життя. Це подія, яка геть змінює життя його учасників!

 

Нові знайомства, нові можливості та ідеї - змусять вас повірити, що в житті можливо все, головне прагнути до своєї мети.

 

Ось, що пише про участь у чемпіонаті учасник 2014 року, Максим Ляшенко на своїй сторінці в Facebook:

 

"... Ми з усією командою пройшли на Міжнародний Чемпіонат комп'ютерних талантів« Золотий Байт ». На тому конкурсі ми стали кращим стартапом Києва. І це була перемога. Однак найкращим досягненням в той день була не вона, а зв'язки, які ми отримали. Там ми познайомилися з дуже великим колом людей, які допомогли мені зрозуміти, що немає нікого, хто хотів би мені пошкодити: одні будуть раді мені допомогти в моїх питаннях, бо знають, що в деякий момент я зможу допомогти їм у складних ситуаціях, деякі просто про мене нічого не знають, а інші - просто українці:) ... "

 

Повну історію Максима, можна прочитати на його сторінці у Facebook.

 

Зараз Максим продовжує працювати над своїм проектом LucidCatcher - програма, що дозволяє управляти снами. Здавалося б, абсолютно фантастична ідея, але хлопці змогли втілити її в життя і отримати значні інвестиції на розвиток.

 

Нагадаємо, що учасники команди Luciding познайомилися на фіналі чемпіонату "Золотий Байт" і ідея створення супер девайсу виникла саме там.

 

Так що, не перемога важлива, а участь!

 

А потрапивши на "Золотий Байт" безліч нових можливостей відкриється перед вами:

 

  1. Знайомство з ідеям зарубіжних учасників та обмін досвідом
  2. Можливість оцінити себе і свій проект
  3. Отримати значні інвестиції для свого проекту
  4. Старт для успішної ІТ-кар'єри
  5. Виступ перед представниками великих ІТ-компаній
  6. Значно підвищити свої знання та навички в ІТ
  7. Призовий фонд - 500 000 грн.
совместимые картриджи для canon
E-mail: support@goldenbyte.org
  • Головна
  • Регламент
  • Номінації
  • Журі
  • Партнери
  • Результати
  • Новини
  • Faq
  • Контакти

All rights reserved © 2015 Золотий Байт

Розробка сайту - StearlingStudio

реєстрація

Місто регіонального відбору

Одеса
Київ
Дніпропетровськ
Донецьк
Полтава
Маріуполь
Рівне
Харьків
Миколаїв
Запоріжжя
Луганськ
Львів
Вінниця
Москва
Санкт-Петербург
Астана
Талін
Мінськ
Луцк
Чернігів
Сімферополь
Другий

вхід

Запам'ятати мене

Забули пароль?

у Вас ще немає аккаунта? Зареєструватися

Відновлення пароля

Інформація відправлена!

Service message

Изменения сохранены

Назва команди:

E-mail учасника:

Підтвердіть дію на www.goldenbyte.org/

Ви впевнені, що хочете видалити команду?