This version of the page http://www.bizreliz.com/prom/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-11. The original page over time could change.
Пром

Пром

Редагувати

Кількість коротких статтей:

Кількість посиланнь:

Вы можете поміняти порядок відображення перетягуванням элементів:

  • Пром
Зберегти
Скасувати
Відновити

Будівництво та нерухомість

Лауреати "Людина року"- житло

 Лауреати загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ-2015» у номінації «Житловий комплекс року».  Житлов

Середа, 3.02.2016 COMMENTS

  • Событие в строительной отрасли

Енергетика, Хімія

Уряд спричинив підвищення цін

Через нововведення уряду, зокрема, підвищення податків на імпорт нафтопродуктів, вартість пального для споживача в середньому зросла на 70

Вівторок, 26.01.2016 COMMENTS

  • Начало проекта для SOCAR

Промисловість, Металургія

Промисловий тур Україною

Компания Schneider Electric, мировой эксперт в управлении энергией и автоматизации, организовала всеукраинский промышленный тур, рассчитанный на ко

Четвер, 5.11.2015 COMMENTS

  • Арселор Міттал в Україні -10 років!

Транспорт та Логістика

Укрпошта - логіст №1 в Україні

За результатами незалежного дослідження логістичного ринку України, опублікованого у виданні «Личный счет», Укрпошта очолила Рейтинг ло

Неділя, 31.01.2016 COMMENTS

  • Уряд ліквідував концерн "Антонов"

Пром

Лауреати "Людина року"- житло

 Лауреати загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ-2015» у номінації «Житловий комплекс року». 

Житловий комплекс «L-Квартал»

Забудовник – ТОВ «Діамант-Центр»

Житловий комплекс «L-Квартал»- житло європейського рівня з розвиненою інфраструктурою, вдалим розміщеннямнедалеко від центру, при цьому, віддалене від гучних магістралей і з чудовою транспортною розв’язкою. Сквери, школи, дитячі садки, лікарні, магазини і ресторани – все це зручно розташоване поблизу і безпосередньо на його території.

 

Дитячі майданчики, спортивні споруди, підземні паркінги і гостьові автостоянки дозволять максимально убезпечити та зробити життя комфортним. Зони відпочинку і розваг не тільки на території, але й на даху, що поки що не дуже характерне для наших умов. Територія ЖК закрита, відособлена, добре охороняється та оснащена відеокамерами.

 

Забудовник підійшов до створення «L-КварталУ» дійсно по-європейськи, від розробки проекту до останнього штриха в обробці дотримані усі міжнародні норми і стандарти. Будинки оснащені власною котельнею, установками очищення води, енергоефективні і економічні технології, які використовуються при створенні  «L-КварталУ», мінімізують витрати і покликані охороняти здоров’я мешканців.

 

Покупці «L-КварталУ» - успішні, прогресивні і енергійні, бажаючі рухатися вперед, назустріч комфорту і новій якості життя.

Ось це і є – «Життя в стилі L»!

 

Житловий комплекс «Кришталеві джерела»

Забудовник ТОВ «ГІДРОІНЖ-БУД», генеральний підрядчик ТОВ «КСМ-ГРУП»

Житловий комплекс «Кришталеві джерела» - новий ексклюзивний мікрорайон, який будується у Феофанії (Голосіївський район). Прагнення створити офісно-житловий комплекс європейського рівня в екологічно чистій і самій зеленій частині Києва стало основною концепцією забудови. Чудові пейзажі парку «Феофанія», лісне повітря, тиша і повна міська інфраструктура – все це «Кришталеві джерела»!

 

Кришталеві джереламасштабний житлово-офісний комплекс. Загальна площа житла порядку 200 тис. м2 на площі у 32 га.

У сучасному ритмі життя для міської людини стають розкішшю такі речі, як тиша і чисте повітря. Компанії вдалося органічно вписати у живописну природну середу Феофанії три житлових клубних квартали, віддавши пріоритет середньо- і малоповерховій забудові, бізнес центр  «ФЕОФАНІЯ- city» і котеджний квартал «Феофанія-cottage». Тут Ви знайдете сучасне якісне житло на будь який смак – від комфортних однокімнатних квартир до ексклюзивних двокімнатних квартир з панорамними видами.

 

Клубна забудова в ЖК «Кришталеві джерела» дає можливість кожному мати свій особистий життєвий простір і забезпечує підвищений комфорт проживання. Територія житлового комплексу під цілодобовою охороною. Все це робить ЖК «Кришталеві джерела» - унікальним проектом!
 

 

Житловий комплекс «Чайка»

Забудовникдевелоперська компанія «ОМОКС»

Житловий комплекс «Чайка» - це унікальний проект з розвиненою інфраструктурою, найбільший кондомініум у Європі з зеленою територією і цілющим повітрям курортної зони, у якому гармонійно поєднуються класичні традиції і сучасні принципи комфортного життя.

 

Житловий комплекс «Чайка» розташований на території 47 га. За 10 років в комплексі побудовано і введено в експлуатацію більш ніж 500 000 кв. м. нерухомості – 28 цегляних багатоквартирних будинків, вистою від 6 до 15 поверхів з квартирами, пентхаусами і лофтами, площею від 32 до 740 кв. м., де вже проживає порядку 10 000 мешканців.  

 

Територія житлового комплексу знаходиться під цілодобовою охороною, комплекс обслуговують три власних ЖЕКу.

 

З інфраструктурних об’єктів на сьогодні введені в експлуатаціюдержавна загальноосвітня школа I ступеню, Центр естетичного виховання «Чайка», приватна школа  I-III ступеня «Михаїл», 2 дитячих садки, ресторан, дитяче кафе, медичний центр, стоматологічні центри, аптеки, магазини, критий тенісний корт, поле для міні-футболу, 3 салони краси, 3 відділення банків, 2 фітнес-центри, фотостудія, салон подорожей, студія декору, центри гармонійного розвитку для дітей і дорослих, багаторівневий критий паркінг, відкриті автостоянки і парковки.

 

 

Укрпошта - логіст №1 в Україні

За результатами незалежного дослідження логістичного ринку України, опублікованого у виданні «Личный счет», Укрпошта очолила Рейтинг логістичних компаній нашої країни.

Дослідження журналу «Личный счет», які проводяться щомісяця та публікуються у кожному номері видання, викликають неабиякий інтерес у споживачів. Рейтинги компаній з різних ринків України формуються на основі зібраних та узагальнених даних про компанію, інформації, розміщеної на їх сайтах та шляхом опитування споживачів. 

Серед основних критеріїв оцінювання компаній на ринку логістикимережа відділень, наявність зручного та доступного сайту, гарячої телефонної лінії, строки, тарифи доставки, які в Укрпошти є найнижчими на ринку, можливість та вартість зберігання відправлень у відділенні тощо.

Очільник Укрпошти Ігор Ткачук на прохання видання «Личный счет» поділився секретами успіху в управлінні одним з найбільших державних підприємств країни.

 «Ми намагаємося постійно виводити на ринок нові продукти та сервіси. Серед нещодавно впроваджених послуг «Прискорена пошта», розроблена з урахуванням  найбільш важливих для наших клієнтів факторівшвидкість доставки, розумне співвідношення ціни та якості. З 1 лютого 2016 року запускаємо найбільш очікувану для наших клієнтів послугу з доставки великовагових відправлень вагою від 30 до 400 кг»,розповідає Ігор Ткачук на сторінках видання.

Разом з тим, за словами очільника підприємства, незмінним для Укрпошти залишається однепідвищення клієнтоорієнтованості: «Як кажуть японці, клієнтце бог, і для нього ми готові зробити все можливе». 

Уряд спричинив підвищення цін

Через нововведення уряду, зокрема, підвищення податків на імпорт нафтопродуктів, вартість пального для споживача в середньому зросла на 70 копійок на 1 літрі. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив президент Асоціації об'єднання операторів ринку нафтопродуктів в Україні Леонід Косянчук.

"З 1 січня оце подешевлення нафтопродуктів, яке ми сьогодні віртуально маємо на ринку на 55 доларів за тонну по бензинуми його не відчуємо зовсім, тому що у нас із 42% попередніх податківподатки збільшилися на 47%, Сьогодні частка податків у роздрібній ціні перевищила вартість самого розмитненого пального. Тобто, оці ще 13% збільшення податкового навантаження у вигляді акцизів на моторні паливавони дають плюс 70 копійок на літрі для споживача. Тому, навіть не сумнівайтесь, що грудень січень, лютий і навіть березень місяць оператори ринку будуть працювати і навіть зараз працюють в мінус. Це депресивні місяці по споживанню. Є така неприємна складова в ціні", - зазначив експерт.

Разом з тим, за словами Л.Косянчука незначне зменшення цін на пильне на АЗС, що належать групі "Приват" пов’язане лише з тим, що ця група немає жодного відношення до імпортного палива.

"Як ми могли спостерігати після заяви найкращого прем’єра всіх часів і народів за версією самого прем’єра, деякі АЗС знизили вартість, а саме АЗС групи "Приват". Чому? Тому що АЗС групи "Приват" жодного відношення до імпортного палива не мають. Це ті 15-18% ринку, які не залежать від імпорту. Тому вони могли би знизити ціну іще більше, тому що в них немає валютної складової", - сказав він.

Крім того, експерт додав, що група "Приват" купує нафту у "Укрнафти" без сплати ПДВ.

"Якщо ви з правої кишені переклали собі у ліву кишеню 30 грн, це ж не означає що ви витратили кошти? Формально… Так, казати, що немає валютної складової – так, але є залежність від інфляційних процесів, повторюю формально! Але де-факто ми розуміємо, що там валютної складової немає. Тому це так як у тій рекламінашим то яблукам з чого дорожчати?", - додав Л.Косянчук.

Як повідомляв УННчерез девальвацію гривні та новий високий акциз на пальне, експерти нафтового ринку прогнозують здорожчання бензину для українського споживача.

Також нагадаємо, що в Україні відсутній орган контролю якості пального на вітчизняний АЗК.

Джерело: УНН

Уряд ліквідував концерн "Антонов"

Кабінет міністрів України ліквідував Державний авіабудівний концерн "Антонов". Про це повідомили УНН у прес-службі КМУ.

У Кабміні пояснили, що уряд прийняв постанову про ліквідацію Державного авіабудівного концерну "Антонов" у зв’язку з відсутністю учасників, оскільки три підприємства, які складали концерн, протягом березня та червня 2015 року вийшли з його складу і були передані до Державного концерну "Укроборонпром".

"Це рішення Уряду нарешті привело ситуацію де-юре у відповідність до Господарського і Цивільного кодексів України та Закону "Про управління об’єктами державної власності", - йдеться у повідомленні.

Кабінет Міністрів також доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі України створити ліквідаційну комісію та організувати ліквідацію концерну.

У КМУ нагадали, що в березні та червні 2015 року Уряд передав державне підприємство "Антонов", Харківське державне авіаційне орденів Жовтневої революції та Трудового Червоного прапору виробниче підприємство та державне підприємство "Завод 410 ЦА" зі складу концерну "Антонов" до Державного концерну "Укроборонпром".

Джерело: УНН

Начало проекта для SOCAR

Компания SAP, один из лидеров рынка корпоративных приложений, и SOCAR, одна из крупнейших нефтяных компаний мира, объявляют о начале проекта по внедрению специалистами SAP Serviceand Support комплексного решения SAP для управления добычей на базе решения SAP UOM (Upstream Operations Management—управление нефтедобывающим производством). Решение призвано снизить потери в процессах производства и добычи, а также сократить риски таких потерь на 80% за счет повышения прозрачности и оперативности получаемой информации, формирования единой отчетности и аналитики.

SOCAR, государственная нефтяная компания Азербайджанской Республики, входит в 50 крупнейших участников мирового нефтегазового рынка и постоянно наращивает потенциал во всех сферах своей деятельности: добыче, переработке, транспортировке и розничных продажах нефти, газа и нефтехимической продукции. SOCARодин из первых крупных заказчиков SAP СНГ в Азербайджане: в рамках масштабной трансформации ключевых бизнес-процессов в 2008 году SOCAR начала внедрение комплекса решений SAP, ставшего единой управленческой платформой компании. Данный проект неоднократно отмечался премией SAP Quality Award, в 2015 году компания SOCAR получила золотую награду Quality Awards за успешную реализацию проекта по трансформации бизнеса на базе новейших технологий SAP в регионе СНГ. По мере роста бизнеса возникла потребность в дальнейшем развитии внедренных решений, в том числе — в создании единой информационной системы для анализа и обработки данных процессов добычи на базе отраслевого решения SAPUOM.

Решение SAPUOM будет внедрено в центральном аппарате SOCAR и в 9 нефтегазодобывающих управлениях, как в Азербайджане, так и за рубежом, используя глобальный опыт и экспертизу специалистов SAPServiceandSupport. По предварительным оценкам, благодаря внедрению SAP UOM добыча нефти и газа станет более прогнозируемой, сократятся потери в процессе добычи и производства и на 80% — риски таких потерь. До внедрения решения по управлению добычей SAP UOM более 50% информации передавалось по телефону, данные о замерах и фактических объемах добычи фиксировались только в бумажных документах. На подготовку отчетов уходило от 10 до 30 дней. Не было возможности выстроить единую картину процессов добычи и графиков ремонта, получать историю действий по каждой скважине.

Переход на мощную технологическую платформу SAP UOM, созданную с учетом лучших отраслевых практик, позволит сотрудникам регистрировать замеры параметров скважин, данные со счетчиков и измерительных узлов сразу несколькими способами: с помощью мобильных устройств, в автоматическом режиме на основании данных из информационных систем и в режиме ручного ввода данных. Появится возможность оперативного управления фондом скважин, формирования потребности в материалах, контроля производства. Руководство компании сможет в любой момент получать отчеты по добыче на мобильные устройства, за счет чего возрастет оперативность и точность принимаемых решений.

«Стимулируя рост экономического потенциала Азербайджана, государство уделяет все больше внимания повышению эффективности ключевых отраслей и активному использованию современных, проверенных мировой практикой ИТ-решений. Уже обладая успешным опытом выстраивания бизнес-процессов на платформе SAP, SOCAR фокусируется сейчас на росте производственных показателей и активной интеграции в мировой рынок, и новый проект по внедрению решения SAPспециалистами SAPServiceandSupportпозволит нам применить лучшие мировые практики для организации эффективного, безопасного и прибыльного процесса добычи», — отметил Сулейман Гасымов, вице-президент SOCAR по экономическим вопросам.

«Ценность решения SAPUOM как единой системы управления данными по добыче, позволяющей в реальном времени вести мониторинг ключевых процессов, оперативно согласовывать и принимать решения на всех уровнях — в уникальных возможностях гибкого и точного управления масштабным бизнесом в условиях высококонкурентного рынка. Мы гордимся тем, что SOCAR станет одной из первых мировых компаний внедривших инновационные технологии SAP заключенные в решении UOM и является истинным примером эффективного использования современных технологий в нефтегазовой индустрии», — отметил Вячеслав Орехов, генеральный директор SAP СНГ.

Ранее, компания Socar получила золотую награду SAP Quality Awards 2015 за успешную реализацию проекта по трансформации бизнеса на базе новейших технологий SAP в регионе СНГ.

Новости в фотографиях

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року&q

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yun

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киев

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

Держава

  • Міфи про експортні квоти до ЄС
  • Візова дискримінація від України
  • Легалізація грального бізнесу?
  • Шокуючі зарплати керівників

Соцiум

  • Премії 20-ї ювілейної Людини року
  • Відкрито хату-читальню онлайн
  • 25 років НОК України!
  • Проголосуйте за легкоатлетів!

 

Коментарі

Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за рік..."
02.11.2015
Хочу подякувати Моргану Вільямсу, Президентові Бізнесової Ради... Подробнее...
Олександр Маляр:"Персперктиви партнерства на селі"
27.10.2015
Соціально-економічний розвиток сільських територій значною мірою залежить від... Подробнее...
Юлія Капран:"Зовнішні позики - на реформування економіки"
28.03.2015
Ні для кого не секрет, що в теперішній момент для України настали нелегкі часи. І... Подробнее...
Роман Добринський:"Молочний конгрес"- лідер галузевих заходів
14.02.2015
Напередодні VІІІ Молочного конгресу, який відбудеться 3—5 березня у... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 9.2.2016 Встановлення опіки над
  • 9.2.2016 10-летие аккумуляторов
  • 20.1.2015 Гарі Роше:"Українське агрострахування потребує нової
  • 9.2.2016 Торгова палата збирає
  • 20.1.2016 Зустріч експортерів
  • 6.2.2016 Главное событие играющей
  • 31.1.2016 Мир в Интернете
  • 28.1.2016 Підприємці ідуть в
  • 25.1.2016 Турнір Стели
  • 25.1.2016 Samsung подвел итоги
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інтернет-агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 оф. тел.: +38044 3323256

 моб.тел.: +38067 5024220

 моб.тел.: +38050 4102246

 e-mail: biz@bizreliz.com

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика, Хімія
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта і Наука
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені