This version of the page http://www.ttt.ua/action/kievevstar-3g-v-podarok (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-10. The original page over time could change.
Киевевстар 3G в подарок - Интернет-магазин TTT.UA
  • Ваш список
    “Список сравнения” пуст
(044) 323-73-79 (095) 493-91-94 (093) 514-55-65 (098) 407-70-61
  • Главная /
  • Акции /

Киевевстар 3G в подарок

Отримай ВДВІЧІ більше 3G Інтернету від Київстар, а також доступ без обмежень до Інтернет-сервісів MEGOGO, Zvooq та Яндекс.Музыка, придбавши смартфон Samsung Galaxy.

Акція діє при підключенні:

  • до тарифів передплаченого зв’язку «Київстар Смартфон», «Київстар Смартфон. Регіон 1», «Київстар Смартфон. Регіон 2», «Київстар Смартфон+ », «Київстар Смартфон+. Регіон 1», «Київстар Смартфон+. Регіон 2», «Київстар Смартфон Екстра» та «Київстар Смартфон Екстра. Регіон 2».
  • до контрактних тарифів «Все за 40», «Все за 70», «Все за 95», «Все за 120»,  «Все за 150», «Все за 500» та «Все за 800»

З 1 грудня 2015р. по 29 лютого 2016 р. придбайте будь-який офіційний*  смартфон Samsung Galaxy в будь-якому магазині України** та отримайте вдвічі більше інтернету, відео, музику в нових тарифах Київстар  

* Мається на увазі Інтернет магазини  або точки продажу техніки та електроніки

** смартфони, імпортовані на територію України ТОВ «Самсунг Електронікс Україна Компані»

Тариф

Промо:

«Київстар Смартфон»

вдвічі більше інтернету

«Київстар Смартфон. Регіон 1»,

вдвічі більше інтернету,

«Київстар Смартфон. Регіон 2»,

вдвічі більше інтернету,

«Київстар Смартфон+ »

вдвічі більше інтернету

 Zvooq+ та Яндекс.Музыка,

«Київстар Смартфон+. Регіон 1»,

  • вдвічі більше інтернету,
  • Zvooq+ та Яндекс.Музыка,

«Київстар Смартфон+. Регіон 2»,

  • вдвічі більше інтернету,
  • Zvooq+ та Яндекс.Музыка,

«Київстар Смартфон Екстра»,

  • вдвічі більше інтернету,
  • Zvooq+ та Яндекс.Музыка, MEGOGO

«Київстар Смартфон Екстра. Регіон 2»,

  • вдвічі більше інтернету,
  • Zvooq+ та Яндекс.Музыка, MEGOGO

«Все за 40»

  • вдвічі більше інтернету,
  • Zvooq+ та Яндекс.Музыка,

«Все за 70»

  • вдвічі більше інтернету,
  • Zvooq+ та Яндекс.Музыка,

«Все за 95»

  • вдвічі більше інтернету,
  • Zvooq+ та Яндекс.Музыка,

«Все за 120»

  • вдвічі більше інтернету,
  • Zvooq+ та Яндекс.Музыка, MEGOGO

«Все за 150»

  • вдвічі більше інтернету,
  • Zvooq+ та Яндекс.Музыка, MEGOGO

«Все за 500»

  • вдвічі більше інтернету,
  • Zvooq+ та Яндекс.Музыка, MEGOGO

«Все за 800»

  • вдвічі більше інтернету,
  • Zvooq+ та Яндекс.Музыка, MEGOGO

 

Як  взяти участь в акції?

З 01 грудня 2015 року до 29 лютого 2016 року придбайте будь-який офіційний  смартфон Samsung Galaxy (відповідно до переліку моделей, визначеного нижче) в будь-якому магазині України. Далі перейдіть на умови одного з тарифних планів для абонентів переплаченого зв’язку лінійок «Київстар Смартфон»,  або на один з тарифних планів лінійок «Все за», які надаються на контрактних умовах.

Моделі смартфонів SamsungGalaxy, що беруть участь в Акції:

SM-G928

 SM-N920

 SM-G925

 SM-G925

 SM-G925

 SM-G920

 SM-G920

 SM-G920

 SM-G920

 SM-N915

 SM-N910

 SM-G900

 SM-G900

 SM-G850

 SM-A700

 SM-G800

 SM-A500

 SM-J700

 SM-A300

 SM-J500

 GT-I9300

 SM-G531

 SM-G7102

 SM-J200

 SM-I9060

 SM-G361

 SM-J110

 SM-G355

 SM-J100

 SM-G350

 GT-S7262 

 

Як дізнатись назву свого  тарифного плану?

Є кілька способів:

  1. скористайтесь системою Мій Київстар         
  2. надішліть запит:  *100*01*2#     
  3. зателефонуйте 466*66

Як дізнатись що придбаний Вами смартфон є офіційним?

У офіційної техніки Samsung на заводських етикетках (під з'ємним акумулятором і на коробці) мають бути зокрема такі елементи:

- позначення SEK у коді моделі;

- Національний знак відповідності продукції вимогам технічних регламентів а для
 а для мобільних телефонів додатково 

 

Як прийняти участь в Акции?

Для передплачених абонентів

Для нових абонентів, які активували новий тариф, що бере  участь в акції:

  1. Придбайте стартовий пакет з тарифом, що бере  участь в акції у. Потім встановіть вашу SIM – картку в смартфон Samsung Galaxy, який ви придбали та активуйте номер згідно з інструкцією на упаковці.
  2. Для того, щоб діяли умови вашого тарифу, поповніть одним платежем ваш рахунок на суму, яка відповідає розміру щомісячної абонентної плати вашого тарифу (але не менше 40 грн одним платежем).
  3. Замовте позачергове нарахування абонплати, набравши зі свого мобільного *477*202#

Як отримати вдвічі більше щомісячного обсягу пакетних МБ, а також нетарифікований інтернет-трафік при доступі до онлайн-сервісів  MEGOGO, Zvooq та Яндекс.Музыка ?

  1. Якщо ви виконали всі вище наведені дії, замовте підключення Акції, набравши з вашого телефону спеціальну USSD –команду.
  2. Протягом доби ви отримаєте перший додатковий щомісячний обсяг послуг, який буде доданий до вже нарахованого обсягу послуг, що входить до тарифного плану. Також буде надано нетарифікований інтернет-трафік при доступі до онлайн-сервісів: MEGOGO, Zvooq+ та Яндекс.Музыка.

    Наступні три місяці ви будете отримувати необмежений доступ до Інтернет-сервісів, а також додатковий пакет, який надаватиметься автоматично в день стягнення абонентної плати, згідно умов тарифного плану.

*Абоненти з тарифом: «Київстар Смартфон Екстра», «Все за 150», «Все за 500», «Все за 800» отримають нетарифікований інтернет-трафік при доступі до онлайн-сервісів:  MEGOGO, Zvooq+ та Яндекс.Музыка, а абоненти з тарифом «Київстар Смартфон+», «Все за 95» отримають нетарифікований інтернет-трафік при доступі до онлайн-сервісів: Zvooq+ та Яндекс.Музыка

  1. Починаючи з четвертого місяця діятимуть стандартні умови тарифного плану. Доступ до Інтернет-сервісів MEGOGO, Zvooq та Яндекс.Музыка надаватиметься на стандартних умовах.

Для абонентів, які вже обслуговуються на одному з ТП, що беруть  участь в акції

  1. Встановіть вашу SIM – картку в смартфон Samsung Galaxy, який ви придбали
  2. Для підключення Акції наберіть з вашого телефону спеціальну USSD –команду.
  3. Протягом доби ви отримаєте перший додатковий щомісячний обсяг послуг МБ, який буде доданий до вже нарахованого обсягу МБ, що входить до тарифного плану. Також буде надано нетарифікований інтернет-трафік при доступі до онлайн-сервісів *: MEGOGO, Zvooq та Яндекс.Музыка.

    Наступні три місяці ви будете отримувати нетарифікований інтернет-трафік при доступі до онлайн-сервісів *, а також додатковий пакет, який надаватиметься автоматично в день стягнення абонентної плати, згідно умов тарифного плану.

*Абоненти з тарифом: «Київстар Смартфон Екстра», «Все за 150», «Все за 500», «Все за 800» отримають нетарифікований інтернет-трафік при доступі до онлайн-сервісів:  MEGOGO, Zvooq+ та Яндекс.Музыка, а абоненти з тарифом «Київстар Смартфон+», «Все за 95» отримають днетарифікований інтернет-трафік при доступі до онлайн-сервісів: Zvooq+ та Яндекс.Музыка

  1. Починаючи с четвертого місяця діятимуть стандартні умови тарифного плану. Доступ без обмежень до Інтернет-сервісів MEGOGO, Zvooq та Яндекс.Музыка не надаватиметься.

 

Для абонентів, які обслуговуються на ТП, що відрізняється від ТП, що беруть  участь в акції:

  1. Встановіть вашу SIM – картку в смартфон Samsung Galaxy, який ви придбали
  2. Якщо ви обслуговуєтесь на умовах тарифного плану, що відрізняється від тарифного плану для якого доступна Акція, то вам потрібно перейти на тариф, що бере учать в Акції, скориставшись спеціальною USSD – командою:    

Тарифний план

USSD – команда

«Київстар Смартфон»,

*929*635#

«Київстар Смартфон. Регіон 1»

*929*636#

«Київстар Смартфон. Регіон 2»

*929*637#

«Київстар Смартфон+»,

*929*638#

«Київстар Смартфон+. Регіон 1»

*929*639#

«Київстар Смартфон+. Регіон 2»

*929*640#

«Київстар Смартфон Екстра»

*929*649#

«Київстар Смартфон Екстра+. Регіон 2»

*929*650#

 

  1. Після виконання заявки на зміну тарифа ви отримаєте СМС повідомлення.    

Як отримати вдвічі більше щомісячного обсягу пакетних МБ, а також нетарифікований інтернет-трафік при доступі до онлайн-сервісів MEGOGO, Zvooq+ та Яндекс.Музыка ?

  1. Якщо ви виконали всі вище наведені дії замовте підключення Акції, набравши з вашого телефону спеціальну USSD –команду:
  2. Протягом доби ви отримаєте перший додатковий щомісячний обсяг МБ, який буде доданий до вже нарахованого обсягу послуг, що входить до тарифного плану. Також буде надано нетарифікований інтернет-трафік при доступі до онлайн-сервісів*: MEGOGO, Zvooq+ та Яндекс.Музыка.

Наступні три місяці ви будете отримувати нетарифікований інтернет-трафік при доступі до онлайн-сервісів*, а також додатковий пакет, який надаватиметься автоматично в день стягнення абонентної плати, згідно умов тарифного плану.

*Абоненти з тарифом: «Київстар Смартфон Екстра» отримають доступ без обмежень до Інтернет-сервісів:  MEGOGO, Zvooq+ та Яндекс.Музыка, а абоненти з тарифом «Київстар Смартфон+» отримають доступ без обмежень до Інтернет-сервісів: Zvooq та Яндекс.Музыка

  1. 4.    Починаючи с четвертого місяця діятимуть стандартні умови тарифного плану. Доступ без обмежень до Інтернет-сервісів MEGOGO, Zvooq та Яндекс.Музыка не надаватиметься.

Для контрактних абонентів

Для нових абонентів, які активували новий тариф, що бере  участь в акції:

  1. Для підключення до мережі Київстар необхідно звернутись до найближчого магазину Київстар та оформити договір на отримання послуг мобільного зв’язку. При собі необхідно мати пакет документів
  2. Після активації номеру встановіть вашу SIM – картку в смартфон Samsung Galaxy, який ви придбали та активуйте номер.

Як отримати вдвічі більше щомісячного обсягу послуг, а також доступ без обмежень до Інтернет-сервісів MEGOGO, Zvooq та Яндекс.Музыка ?

  1. Якщо ви виконали всі вище наведені дії замовте підключення Акцію, набравши з вашого телефону спеціальну USSD – команду.
  2. Протягом доби ви отримаєте перший додатковий щомісячний обсяг послуг, який буде доданий до вже нарахованого обсягу послуг, що входить до тарифного плану. Також буде надано необмежений доступ до Інтернет-сервісів*: MEGOGO, Zvooq та Яндекс.Музыка.

Наступні три місяці ви будете отримувати необмежений доступ до Інтернет-сервісів*, а також додатковий пакет, який надаватиметься автоматично 1-го числа  кожного місяця.

*Абоненти з тарифом: «Все за 150», «Все за 500», «Все за 800» отримають доступ без обмежень до Інтернет-сервісів:  MEGOGO, Zvooq та Яндекс.Музыка, а абоненти з тарифом «Все за 95» отримають доступ без обмежень до Інтернет-сервісів: Zvooq та Яндекс.Музыка

  1. Починаючи с четвертого місяця діятимуть стандартні умови тарифного плану. Доступ без обмежень до Інтернет-сервісів MEGOGO, Zvooq та Яндекс.Музыка не надаватиметься.

 

 

 

 

 

Фильтр
Найдено 5 
Подтвердите
Для того, что бы добавить товар в список желаний, Вам нужно