This version of the page http://sdar.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-08. The original page over time could change.
| Щедрий Дар

Бувало, в дитинстві купували тобі батьки довгоочікувану, випрошену на Новий рік піратську шаблю. Таку, що на вітрині в дитячому магазині висіла, а ти нею марив.
Розпаковуєш її, а вона, виявляється, всередині порожня, і пластмаса гнеться, якщо нормально стукнути ворога з вигуком "на абордаж!"
Або ще й так буває. Купуєш найбільшу коробку цукерок, відкриваєш її, а там потворний поліетиленовий піддон і цукерки на відстані 5 см одна від одної розкладені.
Або купуєш літр соняшникової олії. А він і не літр зовсім. А 920 мл.
Ех, добре, що є щось без ось цих ось штучок.

Торгова марка

Торгова марка  «Щедрий Дар» дарує  усі переваги здорового харчування. Потурбуйтесь про себе і свою родину.

Обирайте для приготування улюблених страв соняшникову олію Торгової Марки «Щедрий Дар».

Соняшникова Олія "Щедрий ДАР" розливається на Полтавському олійноекстракційному заводі - одному з найбільших підприємств галузі, що входить до складу компанїї KERNEL. На заводі встановлено найсучасніше устаткування, що дозволяє виготовляти рафіновану дезодоровану олію прогресивним методом "холодної рафінації"та нерафіновану – методом «першого віджиму».
Висока якість соняшникової олії ТМ «Щедрий Дар» є запорукою довіри українського споживача.

А чи знаєте ви що ...

Солодке свято закоханих
У День усіх закоханих прийнято обдаровувати об’єкт свого обожнювання різними подарунками....
Детальніше
Ароматні маринади: готуємо рибні стейки вдома

Що може бути вишуканіше за стейк? Тільки рибний стейк! Ви думаєте, найсмачніший лише в ресторані подають...

Детальніше

Новини

  • Хліб з різних куточків світу
    Як кажуть, хліб - усьому голова. У наш час цей виріб із борошна займає почесне місце на обідніх столах в усьому світі. І недаремно! Хліб із зернових культур завжди вважався основним джерелом енергії, для виготовлення якого наші пращури використовували варену пшеницю, подрібнену і змішану з водою - виходили так звані прісні коржі. Поступово перший рецепт випічки зазнав змін: з'явився улюблений усіма дріжджовий хліб, для виготовлення якого тісто повинно було бродити.
    У наш час ароматний хліб випікають не тільки з пшениці, а й беруть для його приготування овес, жито, кукурудзу і навіть рис. Залежно від частини світу, змінюється не тільки зернова культура як...
    Детальніше
  • 12 традиційних страв на Різдво

    Святий вечір або Святвечір - одне з найважливіших зимових свят. Здавна вважалося, що у цей день потрібно дочекатися першої зірки на небі, а вже потім приступати до вечері. Збираючись увечері за столом, уся сім'я за традицією розділяла трапезу з 12 пісних страв, кожна з яких ототожнювала один з місяців у році.

    А чи знаєте ви, що саме має входити у святкову вечерю? Пропонуємо зануритися у звичаї і дізнатися, як готується просте, але дуже різноманітне меню для Святого вечора.

    1. Кутя
    Саме кутя вважається господинею святкової вечері, з якої вона, власне, і розпочинається. Цю головну традиційну страву готують з ячменю, пшениці або рису,...

    Детальніше
  • А що у вас на столі - новорічні традиції з усього світу
    Дід Мороз, Санта Клаус, Ніколаус, Святий Василь, Папай Ноель - не тільки головний герой зими відрізняє новорічні святкування народів світу. Хоча багато країн і переймають західні традиції Нового року та Різдва, наприклад, яскраві подарунки під ялинкою і червоні шкарпетки біля каміну, у кожної з них як і раніше залишаються в побуті свої традиції застілля.
     
    Давайте дізнаємося, що цікавого відбувається за святковими столами наших «сусідів».
     
    1. Кожен житель Чилі опівночі повинен з'їсти ложку сочевиці. Вважається, що це приверне процвітання і багатство у наступаючому році.
    ...
    Детальніше
  • Чого не вистачає організму, якщо хочеться...

    Організм людини - це злагоджений механізм, і будь-які відхилення від його звичної «поведінки» можуть означати, що він недоотримав тих чи інших корисних компонентів. Наприклад, якщо ви ніколи не були ласуном, а тут раптом вам страх як захотілося шматочок шоколадного торта, будьте певні - це сигнал нестачі магнію.
    Щоб відновити баланс мікроелементів, слід частіше «прислухатися» до організму і переглянути свій раціон.

    1. Якщо хочеться жирного або газованих напоїв - потрібно поповнити запаси кальцію.

    2. Тягне на солодке - брак глюкози, солоне - хлоридів, ...

    Детальніше
  • Особливості різних видів солі
    Сіль - проста, але в той же час універсальна приправа. Вона здатна розкрити та посилити смак будь-якої страви, і не тільки супу або м'яса. Додавши декілька кристаликів у каву, ви зробите її смак багатшим, а посипавши дрібкою солі диню - зробите її набагато солодшою!
    Хоча більшості з нас відомо тільки про існування кухонної і морської солей, їх існує величезна безліч. Види солі розрізняють за формою і відтінком, а також за походженням. Від її різновиду залежить насиченість смаку майбутніх страв.
    У нашій добірці ми розповімо про рідкісні види солі.
     
    Вінтажна сіль Merlot
    Спочатку цей...
    Детальніше
  • ТМ «Щедрий Дар» продовжує радувати своїх покупців «Чесним літром»

    ТМ «Щедрий Дар» у травні 2015 року запустила рекламну кампанію «Чесний літр», спрямовану на інформування споживача про те, що соняшникова олія «Щедрий Дар» зберігає попередню якість і обсяг фасування у розмірі літра.

    Головною метою комунікаційного повідомлення олії «Щедрий Дар» є турбота про своїх споживачів і збереження довіри покупців до ТМ «Щедрий Дар». Сучасний покупець у наш час голосує «гаманцем», купуючи товари першої необхідності. А завдання сучасної торговельної марки полягає також і в турботі про своїх покупців. Тому, незважаючи на кризовий час і тенденції ринку, торгова марка «Щедрий Дар...

    Детальніше
  • Те, що ви не знали про улюблені пряні трави

    Прянощі - це акцент наших страв. Вони дарують аромат, підсилюють смак їжі, задаючи йому неповторну нотку, збагачують їжу корисними компонентами. Сьогодні в кожному будинку є баночки з сушеними ароматними спеціями, а деякі з нас навіть вирощують пряні трави в саду або на балконі.
    Давайте зануримось в історію цих усіма улюблених спецій.

    Естрагон, він же тархун, являється одним із видів полину. Але на відміну від своїх «родичів», він не має такого сильного запаху й гіркуватого присмаку, а навпаки - відрізняється приємним ароматом і оригінальним смаком.
    Вважається, що батьківщина естрагону - Монголія. Саме звідти араби...

    Детальніше
  • Світова слава улюбленої картоплі
    Перша молода картопля уже набирає популярності в нашому раціоні. Господині використовують овоч, щоб побалувати сім'ю смачними зразами, апетитними драниками і ситними варениками з картоплею та грибами.
    Картопля була завезена до Європи у середині 16 століття. З тих пір вона стала улюбленою їжею в багатьох сім'ях. На сьогодні налічується більше 50 000 сортів і величезна кількість страв, які можна приготувати з картоплі.
    Мало хто здогадується, яка багата історія у добре знайомого нам овоча!
     
    1. Крім популярних у нашому регіоні сортів білої і жовтої картоплі, існують ще червона, фіолетова і чорна картопля. Такі...
    Детальніше
  • Цілющі властивості соків з літніх овочів
    Сезон соковитих овочів дарує можливість балувати себе хрусткими салатами кожен день. Можна змішувати будь-які овочі з ароматною зеленню, заправляти найрізноманітнішими соусами і кожного разу отримувати унікальну страву.
    Овочі можна не тільки їсти, а й пити, при цьому отримуючи від них величезну користь. Як? Приготувавши вітамінний коктейль - корисний овочевий сік.
    З яких овочів потрібно готувати цілющий сік і яка його користь для організму?
     
    Огірок
    Огірки багаті йодом, калієм, кальцієм, залізом і фосфором, а також вітамінами С, Р, РР, В1 і В2.
    Огірковий сік підвищує...
    Детальніше
  • Царство капусти - історії екзотичних видів

    Капуста - справжній подарунок природи. Її листя вважаються поживними і низькокалорійними. Цим продуктом можна запросто перекусити і наїстися досхочу! Рід капусти налічує понад 100 видів - більшість з них були відомі з незапам'ятних часів. Але у кожного виду - своя унікальна історія, властивості і спосіб приготування. Давайте розбиратися:

    Білокачанна
    Мабуть, найбільш звична й найулюбленіша для нас капуста. Білокачанна капуста - надійне джерело вітаміну С і потужний борець проти застуди. Її вирощують повсюди і готують з цієї капусти найрізноманітніші страви - легкі, але в той же час ситні і поживні.

    Цвітна
    Спочатку цвітну капусту, люблячу тепло, називали...

    Детальніше