This version of the page http://www.uapp.org/news_uapp.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-06. The original page over time could change.
Новини УАВПП / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини УАВПП

  • 1 лютого 2016Кошти за передплату надійдуть не пізніше 04 лютого

    На вимогу УАВПП в УДППЗ "Укрпошта" запевнили, що заборгованість видавничим компаніям - членам УАВПП - буде погашена не пізніше 04.02.2016 року.


    Докладнiше
  • 1 лютого 2016Прийом робіт на конкурс «Честь професії» продовжено до 15 лютого

    Наглядова Рада загальнонаціонального конкурсу професійної журналістики «Честь професії» продовжила термін прийому робіт до 15 лютого.


    Докладнiше
  • 27 січня 2016Зураб Аласанія та Наталка Гуменюк увійшли до Наглядової ради «Честі професії»

    До складу Наглядової ради конкурсу професійної журналістики «Честь професії» приєднались Зураб Аласанія, генеральний директор Національної телекомпанії України, та Наталка Гуменюк, голова ГО «Громадське Телебачення». І одразу долучились до роботи з формування Журі «Честь Професії 2016».


    Докладнiше
  • 29 січня 2016УАВПП шукає персонально відповідальних за затримку грошей за передплату

    Сьогодні, 28 лютого 2016 року, в.о. Генерального директора УДППЗ Укрпошта Ігор Ткачук отримав запит з вимогою надати інформацію про те, чому видавці преси вчасно не отримують грошей за видання, передплачені на 2016 рік.


    Докладнiше
  • 25 січня 2016Місцева преса та роздержавлення: можливості розвитку через залучення реклами

    Місцева преса в Україні – незалежно від поточної форми власності – має непогані стартові позиції та доволі великий потенціал для успішної роботи. Це випливає з аналізу поточного стану роботи українських видань та порівнянь з тим, як працюють їх колеги за кордоном – у набагато більш заможних країнах.


    Докладнiше
  • 17 грудня 2015Місцева преса та роздержавлення: можливості розвитку через покращення якості контенту

    Місцева преса в Україні – незалежно від форми власності – має непогані стартові позиції та доволі великий потенціал для успішної роботи. Це випливає з аналізу поточного стану роботи українських видань та порівнянь з тим, як працюється їх колегам за кордоном – у набагато більш заможних країнах.


    Докладнiше
  • 16 грудня 2015УАВПП: редактори комунальних ЗМІ потребують системного навчання медіаменеджменту

    Українська Асоціація Видавців провела опитування редакторів та головних редакторів комунальних видань. Висновок: щонайменше половина редакторів потребують навчання та обміну досвідом з колегами для набуття багатьох базових навичок управління ефективним медіа підприємством.


    Докладнiше
  • 15 грудня 2015Вивчаємо досвід: «Kowel.com.ua». Свідома відмова від «паркетних» новин задля збільшення глибини переглядів

    Сергій Шаповал, редактор сайту Kowel.com.ua, впевнений, що «очевидні» новини, які копіпастять з сайтів прес-служб, нічого не варті – їх не переглядають. Але не тільки вони. Також нікого не цікавить «офіціоз» та «паркет». Тому на своєму інформаційному ресурсі вони фокусують зусилля на створенні якісних матеріалів – таких, які цікавлять аудиторію, і які дозволяють мати високі показники глибини переглядів. Як саме вони це роблять, хто за що відповідає, і де взяти гроші – в розповіді самого Сергія.


    Докладнiше
  • 14 грудня 2015Комунальна преса: викривлений ринок

    УАВПП звертає увагу: 127 комунальних газет з 555 (або 22%) у 2014 році не отримали ні копійки дотацій. В той самий час 40 редакцій (10% від загальної кількості) отримують понад 40% від загальної річної суми дотацій. Роздержавлення комунальної преси – це шанс для ефективно працюючих колективів посилити свої позиції та збільшити доходи.


    Докладнiше
  • 23 грудня 2015Роздержавлення «в обличчях». «Нова доба», м.Черкаси

    Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) продовжує поширювати інформацію про досвід газет. У цьому матеріалі Тетяна Очеретяна, головна редакторка черкаської обласної газети «Нова доба» - про те, яким чином вони побудували роботу колективу з 12 осіб, і створюють три успішні продукти: друковану газету «Нова доба», газету «Новачок» і сайт www.novadoba.com.ua


    Докладнiше
  • 23 грудня 2015УАВПП рекомендує: "Стандарт рівності: посібник пресової практики з гендерної перспективи"

    УАВПП у співпраці з Комісією журналістської етики в рамках проекту Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі», що фінансується урядом Канади, створила унікальне видання - назване у заголовку.


    Докладнiше
  • 23 грудня 2015Роздержавлення «в обличчях». «Наше життя», смт. Магдалинівка, Дніпропетровська обл.

    Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) продовжує поширювати інформацію про досвід газет, які готуються до роздержавлення. Сьогодні ми публікуємо запис розмови із Наталією Попович, редакторкою районної громадсько-політичної газети «Наше життя», смт.Магдалинівка, Дніпропетровська область.


    Докладнiше