This version of the page http://www.farmak.ua/event (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-04. The original page over time could change.
Події | Фармак
Ми для Вас та Вашого здоров’я!
Події
За усі роки
  • За 2016 рік
  • За 2015 рік
  • За 2014 рік
  • За 2013 рік
  • За 2012 рік
Підписатися
на RSS канал

В Київському Будинку Книги презентують благодійне видання «Щоб жити. Розуміючи Київ»

28 січня 2016 року в Київському Будинку Книги відбудеться презентація книги «Щоб жити. Розуміючи Київ». Це перша та єдина в Україні книга, написана найстаршими жителями столиці. Ініціатором створення якої виступила компанія «Фармак».

«Фармак» другий рік поспіль проводить Родинну Олімпіаду в Шостці

Вітчизняний виробник ліків, лідер фармацевтичної галузі України компанія «Фармак» другий рік поспіль виступила організатором Родинної Олімпіади в м. Шостка. Спортивне свято стало однією з родзинок святкування Дня міста, що відбулося 3 вересня 2015 року.

Фотографія «Фармака» отримала перемогу на конкурсі «Розкажи про КСВ своєї компанії»

Фотографія «Фармака» перемогла у номінації «За виразне фото» на конкурсі в рамках фотовиставки кращих соціальних проектів українського бізнесу «Розкажи про КСВ своєї компанії». На конкурс було направлене фото із події «Родинна олімпіада», яке організувала компанія в м. Шостка в вересні 2014 року. Автор фото – Сергій Незнамов.

Фармаківці долучилися до покупки електрокоагулятора для госпіталю прикордонної служби

Лідер вітчизняної фармацевтичної галузі компанія «Фармак», за підтримки Благодійного фонду «Фармак», придбав та подарував Центральному клінічному госпіталю Державної прикордонної служби України електрокоагулятор.

«Фармак» подарував жителям Шостки Родинну Олімпіаду

Вітчизняний виробник ліків, лідер фармацевтичної галузі України компанія «Фармак» виступила організатором Родинної Олімпіади в м. Шостка. Спортивне свято стало однією з родзинок святкування Дня міста.

«Фармак» надав допомогу армії на суму 1,1 млн. грн.

Працівники компанії «Фармак» взяли участь у добровільній акції «Я працюю один день для армії». 960 фармаківців виявили бажання перерахувати свій денний заробіток на потреби Збройних Сил України. Завдяки добрій волі та свідомій позиції фармаківців вдалося зібрати понад 390 тис. грн. Цю суму було долучено до коштів, виділених компанією «Фармак» на організацію допомоги військовим.

3-й день донора крові в ПАТ «Фармак»

30 травня в компанії «Фармак» відбувся День донора крові. Більше 100 наших працівників виявили бажання здати кров на потреби хворих дітей Київського обласного онкологічного центру. Акція проходила на території медпункту ПАТ «Фармак» за підтримки виїзної бригади фахівців Київського обласного центру крові.

«Фармак» визнано кращим підприємством м. Київ з охорони праці

Компанія «Фармак» посіла перше місце в конкурсі «Краще підприємство з охорони праці у м. Київ» в 2013 році. Конкурс був проведений Київською міською організацією профспілок і приурочений до Всесвітнього дня охорони праці, який відзначається 28 квітня.

Компанія «Фармак» звітує про виконання плану з КСВ за 2013 рік

Компанія «Фармак», дотримуючись кращих практик, розпочала звітування про виконання плану дій з корпоративної соціальної відповідальності. Ознайомитись із першими результатами можна на сайті: http://farmak.ua/report

Більше подій