This version of the page http://ford.niko.ua/ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-03. The original page over time could change.
Наші новини — официальный дилер Ford – НІКО

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» провів свято для дітей і дорослих

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» провів дитяче сімейне свято NIKO Megapolis Happy Day. Цього дня гості Мегаполісу змогли зануритися в атмосферу наукових пригод і новорічної приємної суєти.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» відкриває малярно-рихтувальний комплекс

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» відкриває один з найбільших в Україні цех кузовного ремонту, який пропонує проведення малярно-рихтувальних робіт будь-якої складності на сучасному обладнанні.

«Автомобильный Мегаполис НИКО» провел NIKO Megapolis Drive Day

У «Автомобільному Мегаполісі НІКО» пройшов NIKO Megapolis Drive Day, під час якого можна було протестувати автомобілі всіх брендів, представлених в Мегаполісі, і просто добре і весело провести час. 

«НІКО Форвард Мегаполіс» починає осінню сервісну кампанію

«НІКО Форвард Мегаполіс» запускає сезонну акцію, яка дає власникам автомобілів Ford знижку 15% на запчастини і 15% на сервісні роботи.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» для постійних клієнтів пропонує унікальну послугу

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запускає «Домашній сервіс» - нову акцію по сервісному обслуговуванню автомобілів Mazda, Suzuki, Citroеn, Ford і Renault.

«НІКО Форвард Мегаполіс» знижує курс євро на 5 грн

«НІКО Форвард Мегаполіс», офіційний дилерський центр Ford в Києві та Київській області, до кінця вересня пропонує придбати комфортний і стильний Ford з економією * до 5 грн. на кожному євро. 

До відома, клієнтів дилерського центру «НІКО Форвард Мегаполіс»

Останнім часом до офіційного дилерського центру «НІКО Форвард Мегаполіс» поступають звернення щодо проведення акції розміщеної на сайті http://kiev-grand.do.am/ з головним призом – 5 автомобілів «Ford Focus».  

«НІКО Форвард Мегаполіс» запрошує на тест-драйв нового Ford Mondeo

«НІКО Форвард Мегаполіс», офіційний дилер Ford в Києві та Київській області, запрошує на знайомство з новим Ford Mondeo. Під час індивідуального тест-драйву кожен клієнт дилерського центру зможе гідно оцінити всі принади цього елегантного і потужного автомобіля.

«НІКО Форвард Мегаполіс» пропонує доступні кредити на Ford

«НІКО Форвард Мегаполіс», офіційний дилер Ford в Києві та Київській області, пропонує вигідні умови кредитування покупки автомобіля Ford в рамках програми Winner Finance.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» взяв участь у фестивалі KidsFest

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» у суботу 21 червня взяв участь у фестивалі KidsFest, який проходив у ТРЦ «ART Mall» м.Київ.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» 21 червня візьме участь у фестивалі KidsFest

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» 21 червня візьме участь у фестивалі KidsFest, який пройде в ТРЦ «ART Mall» м. Київ, вул. Заболотного, 37 з 10.00 по 22.00.

«НІКО Форвард Мегаполіс» пропонує Ford Transit Connect Van з кращою в класі паливною економічністю

«НІКО Форвард Мегаполіс», офіційний дилер Ford в Києві та Київській області, пропонує автомобілістам Ford Transit Connect Van з кращою в своєму класі паливною економічністю, яка вперше доступна в цьому сегменті автомобілів.

У «Автомобільному Мегаполісі НІКО» пройшов весняний NIKO Megapolis Drive Day

В суботу 23 травня на території «Автомобільного Мегаполісу НІКО» пройшов весняний NIKO Megapolis Drive Day. Представлені на весняному тест-драйві новинки 2014-2015 роки від брендів Ford, Renault, Citroen, Mazda, Suzuki, Mitsubishi продемонстрували автолюбителям свої кращі характеристики в дії.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» повідомляє про новий режим роботи СТО

З 15-го травня сервісні станції «Автомобільного Мегаполісу НІКО» переходять на новий режим роботи з 8.00 до 20.00 з понеділка по суботу.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує на весняний NIKO Megapolis Drive Day

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» в суботу 23 травня запрошує на весняний NIKO Megapolis Drive Day. На весняному тест-драйві будуть представлені новинки 2014-2015 років від брендів Ford, Renault, Citroen, Mazda, Suzuki, Mitsubishi, в тому числі і електромобілі Mitsubishi.

Приєднуйтеся до «Панорама Клуб», отримайте до 2000 бонусних миль* і станьте учасником розіграшу призів**! Період акції: 20.04 – 30.06.2015.

Приєднуйтеся до «Панорама Клуб», отримайте до 2000 бонусних миль* і станьте учасником розіграшу призів**! Період акції: 20.04 – 30.06.2015.

«НИКО Форвард Мегаполис» приглашает на тест-драйв EcoSport

«НИКО Форвард Мегаполис», официальный дилер Ford в Киеве и Киевской области, предлагает протестировать новый кроссовер EcoSport от бренда Ford.

Автомобильный Мегаполис НИКО» провел NIKO Megapolis Happy Day

«Автомобильный Мегаполис НИКО» 20 декабря вместе с клиентами и партнерами провел на территории Мегаполиса первый новогодний семейный праздник – NIKO Megapolis Happy Day.

"Автомобільний Мегаполіс НІКО" запрошує на NIKO Megapolis Happy Day

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» запрошує всіх своїх клієнтів і партнерів відвідати перший сімейне свято в Мегаполісі - NIKO Megapolis Happy Day.

« Автомобільний Мегаполіс НІКО » провів свій перший NIKO Megapolis Drive Day

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» провів для шанувальників автомобільних брендів Ford, Renault, Mitsubishi, Suzuki, Mazda і Citroen незвичайний тест-драйв, родзинкою якого була можливість випробувати вподобаний автомобіль на швидкісному шосе.


Спасибо, я уже с Вами.