This version of the page http://www.zagorodna.com/uk/statti (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-01-30. The original page over time could change.
Статті про нерухомість в Україні, Росії, світі: рейтинги, афери, законодавство - ZAGORODNA.com

Статті про нерухомість





Тема: Рік:
Область:
Астрологія і нерухомість
Райони Києва під знаками Зодіаку
Київ під зірками живе. Столиця поділена на 12 зодіакальних зон, і в кожного району - свій знак і вдача.
Афери з нерухомістю
Суд повернув Затоці півгектара пляжу
Суд скасував рішення про державну реєстрацію права власності 13 осіб на земельні ділянки загальною площею 0,59 га в смт Затока Одеської області.
Девелопмент нерухомості
Криза породила новий формат житлових комплексів
Мультиформатні житлові комплекси користуються популярністю і у покупців, і у девелоперів. Особливість таких комплексів у тому, що в них котеджі співіснують з таунхаусами і багатоповерховими будинками. Це розширює вибір для покупця, а девелоперу дозволяє швидко продати квадратні метри.
Екологія та нерухомість
У заповіднику під Одесою олігархи будують котеджне містечко
Ці роботи веде компанія «Главстрой», яка акціонувала колишній рибколгосп «Червоний пріднестровец». Главстрой знівечив заплавні лугові заповідні землі, спорудивши монстра - котеджний комплекс «Човнова станція», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці еколог, доктор біологічних наук, викладач Одеського національного університету ім. Мечникова Іван Русєв.
Експертиза нерухомості
Експертиза заміської нерухомості
Оцінка заміської нерухомості полягає не тільки в оцінці кількості наявних квадратних метрів, як міське житло.
Житлова нерухомість. Будівництво
Орендна плата на об'єкти нерухомості в 2016 році зросте
З введенням нового податкового законодавства і постійним зростанням комунальних тарифів експерти прогнозують підвищення цін на оренду об'єктів торгівлі, бізнес-центрів і житла.
Законодавство про нерухомість
Парламент скасує пайову участь забудовників
Уряд і парламент мають намір скасувати пайову участь забудовника в забезпеченні розвитку інфраструктури населеного пункту.
Заміська нерухомість
Огляд ринку приватних будинків Києва: грудень 2015 року
В грудні 2015 року середня ціна представлених до продажу будинків у Києві склала 26269 грн. за 1 кв. м. У порівнянні з вереснем, середня ціна будинків зменшилася на 3%. У доларовому еквіваленті середньозважена ціна пропозиції зменшилася на 9,4% до 1 135 дол. США / кв. м. (± 4%).
Земля
Києву повернули земельну ділянку
Господарський суд міста Києва задовольнив позовні вимоги прокуратури і зобов'язав товариство повернути столичній громаді земельну ділянку площею 9610 кв. м, розташований на вул. Промисловій в Голосіївському районі Києва.
Інвестиції в нерухомість
Прибутковість від інвестицій в нерухомість Чехії перевищує 10% річних
Чехія посідає друге місце за обсягом інвестицій в Європі після Польщі. На країну припадає 25% ринку інвестицій Центрально-Східної Європи. Зростання обсягу інвестицій на ринку нерухомості Чехії в першому півріччі 2015 року становили 53%.
Іпотека. Кредитування
У судах оскаржують валютні кредити
Позичальники домагаються успіху в справі заперечування в судах кредитних договорів, прив'язаних до курсу валют. Вищий спецсуд України частково став на сторону позичальника в суперечці за договором з валютною прив'язкою, визнавши таку прив'язку незаконною. Це рішення не поширюється на аналогічні договору, тому кредитори почувають себе спокійно.
Консалтинг нерухомості
Попит на сервейінг з посиленням конкуренції буде рости
На ринку нерухомості сьогодні конкурентноздатні компанії, грамотно прораховують ризики, які мають міцний фінансовий і адміністративний ресурс. Але і вони змушені вдаватися до інструментів ефективного ведення бізнесу, вже загальноприйнятим на розвинених ринках, але поки інноваційним в Україні.
Котеджні містечка країн СНД
Котеджні селища Єкатеринбурга почали конкурувати за наявність кращої інфраструктури
У Єкатеринбурзі сформувався великий відкладений попит на нерухомість за містом, визнаються місцеві забудовники та аналітики.
Котеджні містечка світу
У Греції для росіян побудують містечко «Барвіха»
Грецька девелоперська компанія Hellenic Homes побудує на острові Крит елітне котеджне містечко «Барвіха», повідомив менеджер з продажу та маркетингу компанії Homes Яніс Іліакіс.
Котеджні містечка України
Кращі котеджні містечка України названі
24 березня в ВЦ "Акко Інтернешнл" в рамках Форуму з міської й заміської нерухомості відбулася Церемонія нагородження переможців Восьмого Всеукраїнського незалежного конкурсу "Котеджне містечко - 2014".
Курйози ринку нерухомості
«Жахи» і казуси ріелторів
Фахівці з агентств нерухомості діляться спогадами: позапланове купання і огляд будинку, що обернувся кремацією.
Лізинг нерухомості
В Україні набирає обертів лізинг нерухомості
У 2008 році ринок лізингу комерційної нерухомості в Україні досягне $ 500 млн. Що стосується українського ринку лізингу нерухомості в цілому, то його обсяг у 2007 році склав більше $ 700 млн.
Незвичайні будинки
Шведські архітектори побудували будинок з картону
Площа будівлі - всього сім квадратних метрів, вага - близько 100 кілограм. Втім, проект унікальний не своєю компактністю, а матеріалом, з якого він виготовлений. Будинок повністю виконаний з паперу і здатний змінювати свою зовнішність залежно від кута зору.
Нерухомість за кордоном
У 2015 році в Празі був поставлений рекорд з продажу нових квартир
Такі дані оприлюднили компанії Ekospol, Skanska Reality і Trigema. У порівнянні з минулим роком число проданих квартир зросла на 18%, пише 420on.cz.
Нерухомість знаменитостей
Литвинова розповіла про незвичайну паризьку квартиру
Російська актриса Рената Литвинова недавно купила квартиру в Парижі. В інтерв'ю вона розповіла в подробицях, як зважилася на таке придбання. Зняти в Парижі відповідну житлоплощу виявилося занадто складним завданням для актриси.
Нерухомість політиків
Дмитро Риболовлєв продає найдорожчий пентхаус у Нью-Йорку
Про те, що олігарх вирішив розлучитися з нерухомістю, повідомила газета New York Post з посиланням на власні джерела.
Нерухомість регіонів
Житель Херсона побудував будинок у вигляді летючої тарілки
Дивний на вигляд і дуже економний і комфортний будинок побудував житель Херсона.
Нотаріат. Договори. Угоди
Розстрочка на квартиру: плюси і мінуси
Придбати власне житло - мрія більшості українців. Криза 2008-2010 років знизила ціни, але не наблизила можливість придбати квартиру за рахунок накопичень.
Оцінка квартири, будинка, ділянки
Новий порядок оцінки майна - черговий спосіб грабунку українців
З 01 листопада набув чинності новий порядок проведення оцінки майна для цілей оподаткування. Спробуємо зібрати в загальну картину висловлювання чиновників різного рівня про те, як саме буде проходити така оцінка і чому саме вчили на 2-х тижневих курсах нових оцінювачів.
Поради з нерухомості
Приватизуємо квартиру: поетапно і правильно
Якщо ви живете в державній квартирі і хочете оформити її у власність потрібно знати, як правильно це зробити.
Рейтинги з нерухомості
Найкращі країни для проживання молоді
Фахівцями аналітичного центру Youthonomics (Франція) проведено дослідження з вивчення умов для проживання молодих людей у різних країнах світу. Об'єктами дослідження стали 64 держави.
Статті без теми
Деяким киянам вже зробили перерахунок за тепло
З початку опалювального сезону киянам зробили перерахунок за опалення на суму 85 млн. 800 тис. грн. Перерахунок здійснювався на основі температурних показників, а також для приведення нарахувань за тепло відповідно до показань приладів обліку.
Страхування: квартири, будинки, ділянки
Страхування покриє тільки ризик банкрутства забудовника
Нацкомфінпослуг змінила підходи до страхування відповідальності забудовників. Запропоновано, щоб громадяни, які вклали гроші в будівництво житла, отримували виплату лише в тому випадку, якщо споруджуваний будинок не введено в експлуатацію через банкрутства забудовника.
Управління нерухомістю
У власників квартир повинна бути можливість вибору керуючої компанії без створення ОСББ
Створення в Україні механізму, при якому мешканці зможуть самостійно вибирати керуючу компанію без створення Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), зможе змінити на краще стан справ у сфері надання житлово-комунальних послуг.
Феншуй
Символи фен шуй для всіх знаків зодіаку на 2016 рік
2016 рік - рік вогняної мавпи - обіцяє зміни в житті, динаміку і очікування всім знакам. Рік обіцяє бути веселим і наповненим яскравими подіями.
Хочеш отримувати свіжі новини?
Увійти