This version of the page http://www.budexpert.ua/content/index/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-01-21. The original page over time could change.
Статті
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
ГоловнаСтатті
Рубрикатор
Рубрикатор
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

KINOafisha.ua - фільми в кінотеатрах.

Шукай роботу на JOB.ukr.net.
Музика на PLAY.ukr.net.
Усі новини спорту на UKR.NET.

 

Погода
Погода у Львові

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Тернополі

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Києві

вологість:

тиск:

вітер:

Погода в Одесі

вологість:

тиск:

вітер:

Пошук
Пошук
1 2 3 4 ... 40   наступна>
14.01.2016р.

Домик, дом, коттедж или вилла?

Многие люди предпочитают жить в частном доме, а не в квартире многоэтажки, пусть даже просторной, пусть даже элитного класса. И это не удивительно, ведь жизнь в собственном доме куда приятнее, чем с соседями с каждой стороны. Возможность иметь участок земли возле собственного жилья, где смогут играть дети или же можно будет проводить пикники и большие семейные праздники, неоценима. Если кто-то с этим утверждением не согласен - этот человек, наверное, прожил всю жизнь в квартире и просто не понимает о чем идет речь. Но все, кто однажды оценил преимущества частного дома, уже не захотят вернуться в многоэтажку.

 
14.01.2016р.

Что согреет и душу и тело?

Камин из камня - это, наверное, один из немногих предметов интерьера, который способен подарить тепло как душевное, так и физическое. Многие из нас мечтали об очаге уюта в собственном доме еще с детства. Поставить у огня кресло с теплым пледом, разжечь огонь, налить кружечку чаю или глинтвейна - и хороший зимний вечер обеспечен.

 
18.01.2016р.

Як обрати надійного забудовника

Більше половини покупців обирають квартири на первинному ринку нерухомості. Українці віддають перевагу житлу в новобудовах. За оцінками фахівців, більшість угод укладається саме на первинному ринку нерухомості. Покупців приваблює розвинена інфраструктура, нові інженерні комунікації та сучасні стандарти будівництва.

 
05.01.2016р.

Необхідність захисту будівельних конструкцій від вологи

Захист стін, цокольних та горищних перекриттів від вологи є однією з основних вимог теплого та енергоефективного житла. Окрім того,увсі конструкції будинку мають бути облаштовані таким чином, аби волога, яка в них з'явилася, могла якомога швидше випаруватися. При підвищеній вологості виникає відчуття теплового дискомфорту.

 
05.01.2016р.

Утеплення – важливий крок до енергозбереження Типові помилки при...

Нині багатошарові фасадні системи «мокрого» типу та вентильовані фасадні системи широко застосовують у реконструкції старих і будівництві нових об'єктів. Завдяки високим теплотехнічним характеристикам, звукоізоляційним властивостям, надійності й довговічності фасадні системи стали основним способом утеплення та оздоблення зовнішніх стін.

 
05.01.2016р.

Яку стелю обрати?

Сучасна будівельна галузь пропонує безліч матеріалів та способів оздоблення стелі. Сьогодні, як і колись, не втрачає популярності фарбування, однак все частіше замовники для обшивання стелі використовують гіпсокартон, натяжну та підвісну стелі.

 
28.12.2015р.

Ізоляційні матеріали на вибір: думки незалежного експерта

Зовнішнії огороджувальні конструкції (стіни, дах, перекриття, фундамент) не лише забезпечують міцність будинку, але й зменшують його тепловтрати. І дуже важливо, щоб у цих конструкціях не накопичувалась волога. Ефективність ізоляції залежить від того, як і де її встановлено і чи не порушено технологію монтажу

 
28.12.2015р.

Будинок і сучасний, і практичний

Архітектура без надмірностей – так нині називають проекти недорогих бюджетних будинків. Незважаючи на невелику площу, вони економічні, зручні та практичні. Як свідчить аналіз практики сучасного житлового будівництва та проектування в Україні, переважна більшість новобудов не досягає світового рівня.

 
28.12.2015р.

Правильно обирайте сходи для помешкання

Сходи – це не лише необхідність, але й краса та привабливість, тому їхній конструкції та функціональності слід приділяти достатньо уваги. Сходи повинні відповідати таким вимогам: • забезпечувати комфортне і безпечне піднімання і опускання; • бути зручно розташованими і добре освітленими; • правильно розрахованими; • відкриті ділянки сходів і майданчиків повинні мати поручні (балюстради); • сходинки повинні мати достатню ширину, щоб нога стояла на сходинці, а не звисала з неї; • сходинки в жодному разі не можуть бути слизькими; конструкція сходів повинна ідеально вписуватися у приміщення

 
21.12.2015р.

Гіпсові підлоги, яка між ними різниця?

Щороку ринок пред’являє до будівельних матеріалів все більше вимог. Це стосується і наливних підлог, які в практиці сучасного будівництва вже довели свої переваги. Вони повинні бути міцними, щоб служити надійною основою під гомогенні й інші покриття. Довговічними — щоб уникнути рекламацій. Екологічними — щоб вписатися в рамки нових екологічних стандартів. А окрім того, комфортними у роботі, щоб забезпечити максимальну економію часу та фінанси.

 
1 2 3 4 ... 40   наступна>
Завантаження...








 

 


Останні новини
Останні новини
Сучасні інновації: новинки
20.01.2016р.

Іспанські вчені створили спеціальну модульну...

ДАБІ оштрафувала «Галбуд» за порушення умов будівництва
20.01.2016р.

124 тис. «Галбуд» має сплатити за облаштування квартир...

У Лос-Анджелесі побудують екологічний центр з контейнерів
19.01.2016р.

Перший вантажний контейнер був розроблений у 1956 році...

В Англії винайшли вічний бетон?
19.01.2016р.

Британський вчений Алан Річардсон вважає, що можна...

Прийняття в експлуатацію збудованих без дозволу об'єктів продовжили до 2016 р.
19.01.2016р.

Народні депутати підтримали загалом законопроект №...

Новини від RedTram
Новини від RedTram
Завантаження...
Елітний пакет порталу Реклама на порталі Комерційні новини та статті на порталі Карта сайту
При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.
Про нас
Каталог учасників
TV-програма
Новини
Торговий майданчик
Реклама на порталі
Статті
Теги
Передплата


© 2010-2014 BUDEXPERT.UA. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама на порталі


 RSS-канали порталу      Twitter     Facebook

Створення сайту - Веб-студія “Бренд-А”