This version of the page http://zt.20minut.ua/novini-kompanij (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-01-18. The original page over time could change.
Новости Житомира - 20 хвилин | | Новини компаній
    Поліція охорони Житомира підписала незаконний договір з рейдерами (новини компанії)
    Керівник Поліції охорони Житомирщини Ігор Товкач підписав незаконний договір з фіктивним підприємством та став учасником схеми рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ".
    Голова незалежної профспілки ТВД «ЖЛ» звернулася до працівників кондитерської фабрики (новини компанії)
    Голова незалежної профспілки ТВД «ЖЛ» Галина Семенюк звернулася до трудового колективу підприємства.
    Події навколо Житомирської фабрики схожі з Майданом – Ігор Бойко (новини компанії)
    Голова наглядової ради Житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ" Ігор Бойко наголошує: захоплення підприємства – спланована поліцейська операція.
    Авакова звинувачують у сприянні бандитському нападу на фабрику "ЖЛ" (новини компанії)
    Міністра МВС Арсена Авакова звинувачують у сприянні бандитському нападу на кондитерську фабрику в Житомирі.
    Житомирський губернатор попросив у Хатії Деканоідзе 100 поліцейських для охорони кондитерської фабрики (новини компанії)
    31 грудня голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський мав телефонну розмову з начальником Національної поліції України Хатією Деканоідзе, у якій попросив сотню поліцейських для взяття приміщення Житомирської кондитерської фабрики під охорону.
    Нападники на Житомирську кондитерську фабрику спотворюють факти або міська громада закрила очі на їх дії (новини компанії)
    31 грудня 2015
    4
    30-31 грудня 2015 року самозвані представники «Житомирських ласощів», які намагаються захопити підприємство, поширили заяву в якій маніпулятивно перекрутили рішення Вищого Апеляційного Суду України про скасування реєстрації ТДВ «ЖЛ» та поновлення реєстрації ЗАТ «Житомирські ласощі» та про своє захоплення фабрики. Нижче вважаємо за необхідне прокоментувати поширену ними брехню.
    Справжнім власником Житомирської кондитерської фабрики незалежно від форми власності був, є і залишається Ігор Бойко (точка зору)
    29 грудня 2015
    5
    23 грудня 2015 року Вищим адміністративним судом України за одним із багаточисленних позовів було прийняте рішення щодо відновлення реєстрації ЗАТ «Житомирські ласощі» та скасування реєстрації ТДВ «ЖЛ». Паралельно в ЗМІ з’явились публікації, які викривлено трактували це відновлення як встановлення справедливості та зміну власника.
    Внимание! Афера! Пашинский прикрывается фамилией Турчинова в рейдерстве Житомирской кондитерской фабрики (новости компании)
    28 грудня 2015
    Сергей Пашинский, прикрываясь фамилией главы СНБО Александра Турчинова, ищет силовую поддержку в ведомствах для рейдерского захвата Житомирской кондфабрики.
    Ломбард «ЦЕНТРАЛЬНИЙ»: «Народний бренд» – престижна нагорода (новини компанії)
    23 грудня 2015
    Компанія Ломбард «Центральний» цього року стала переможцем конкурсу «Народний бренд» у номінації «Небанківська установа». Про таємниці діяльності ломбардів у нашому регіоні ми спілкувалися з менеджером з питань регіонального розвитку Сергієм Поліщуком, представником компанії Ломбард «ЦЕНТРАЛЬНИЙ».
    Петро Рудь привітав малечу з Днем Святого Миколая (новини компаній)
    21 грудня 2015
    День Святого Миколая — улюблене свято для дорослих та дітей. Воно завжди приносить подарунки та чудовий настрій. У цей день обовязково згадати тих, хто чекає на допомогу.
    Житомир обрав найкращих: "Народний бренд" підбив підсумки конкурсу
    16 грудня 2015
    Дорогі читачі! Ось і дійшло кінця підбиття підсумків конкурсу "Народний бренд", - конкурсу серед виробників споживчих товарів і послуг, переможців якого визначають самі споживачі. Протягом двох з половиною місяців ви обирали та голосували за найкращі компанії і тепер настала наша черга їх нагороджувати.
    Благодійна акція для дітей, яких покинули батьки (Новини компаній)
    14 грудня 2015
    Команда Hotels24.ua стала організатором благодійної новорічної акції. Ми проводимо збір коштів, які повністю підуть на купівлю подарунків дітям, покинутих батьками.
    Накануне ценовых баталий: житомирский рынок Интернета ожидает передел
    10 грудня 2015
    Рынок Интернета и платного телевидения Житомира находится на пороге значительных перемен. О выходе на него недавно заявили сразу два национальных провайдера − «Киевстар» и «ВОЛЯ». Это означает, что небольшим местным компаниям стоит ожидать начала серьёзных конкурентных войн, успех в которых практически неминуемо будет за крупными игроками.
    Судовий захист прав неіснуючого позивача... чи це можливо?! (Новини компаній)
    08 грудня 2015
    Сьогодні, 8 грудня 2015 року, у Житомирському окружному адміністративно суді відбулося судове засідання за позовом ТдВ «ЖЛ» до Житомирського місього управління юстиції Житомирської області, Державного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб про скасування реєстраційних записів, якими скасована державна реєстрація ТДВ «ЖЛ».
    Долю кондитерської фабрики із Житомира вирішували… у Тернополі та Дніпропетровську (прес-служба)
    08 грудня 2015
    Таким дивним перебігом подій навколо одного з найбільших підприємств Житомирщини вже зацікавилися на Антикорупційному форумі М. Саакашвілі в Одесі.
    S&P підвищило рейтинг ПриватБанку до «B-/C». Прогноз: стабільний (новини компанії)
    07 грудня 2015
    Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's підвищило довгостроковий і короткострокові кредитні рейтинги ПриватБанку до рівня «B-/C».
    ТОВ «НВФ «Енергія» і ТОВ «Хмельницькоблпаливо» довели законність господарської діяльності на ринку постачання кам’яного вугілля (точка зору)
    07 грудня 2015
    Господарський суд Житомирської області скасував 8 рішень
    Постанова суду, якою кондитерську фабрику повернули ЗАТ «Житомирські ласощі» не набула сили станом на 3 грудня (новини компанії)
    03 грудня 2015
    23 листопада 2015 року Тернопільський окружний адміністративний суд повернув Житомирську кондитерську фабрику у власність закритого акціонерного товариства «Житомирські ласощі».
    Mercedes, BMW, Audi відтепер «розпочинатимуться» у Житомирі (новини компаній)
    02 грудня 2015
    ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» — підприємство з 100% іноземними інвестиціями, яке виготовляє електричні бортові кабельні системи для автомобілів провідних європейських брендів (VW, BMW, Audi, Mercedes). Сьогодні існує більше 30 заводів «Кромберг енд Шуберт» у цілому світі, де працюють понад 30000 людей.
    Де відсвяткувати новорічні корпоративи у Житомирі?
    01 грудня 2015
    Огляд ресторанів, кафе та барів. Цікаві шоу програми, смачна кухня, доступні ціни. Новорічні корпоративи у Житомирі. Святкуємо Новий 2016 Рік разом!
    Акціонери ЗАТ «Житомирські ласощі» вийшли на мітинг з намірами зупинити свавілля державних реєстраторів міського управління юстиції (новини кампанії)
    30 листопада 2015
    У понеділок, 30 листопада акціонери ЗАТ «Житомирські ласощі» вийшли на мітинг до приміщень Житомирського міського управління юстиції в Житомирській області та Центру надання адміністративних послуг Житомирської міської ради з намірами зупинити свавілля державних реєстраторів міського управління юстиції.
    Відбулася зустріч акціонерів ЗАТ «Житомирські ласощі»: вирішення питання щодо залучення державних органів для відновлення порушених прав (Новини компанії)
    29 листопада 2015
    У Житомирі відбулася зустріч акціонерів ЗАТ «Житомирські ласощі», які звертаються до державних органів з вимогою сприяти у відновленні порушених корпоративних прав.
    Moody’s підвищив рейтинг ПриватБанку, прогноз – стабільний (новини компаній)
    25 листопада 2015
    Міжнародне рейтингове агентство Moody’s Investors Service підвищило довгостроковий рейтинг ПриватБанку за депозитами в нацiональнiй валюті до рівня «Саа3». Також Moody’s підтвердив рейтинг ПриватБанку за депозитами в iноземнiй валюті та підтвердило рейтинг фінансової стабільності банку. Прогноз за рейтингами ПриватБанку встановлено на рівні «стабільний».
    «Вибухівка марки «ЕРА» - безпечна для довкілля та здоров’я людей» — експерт (точка зору)
    18 листопада 2015
    Вибухівка марки «ЕРА» - це безпечний та доступний засіб видобутку щебеню. Виготовлена на державному науково-виробничому підприємстві ДП «НВО Павлоградський Хімічний завод», вона користується популярністю серед виробників гранітної продукції як в Україні, так і за кордоном в тому числі Німеччині, Польщі та Прибалтиці.
    У ПриватБанку більше грошей, ніж в інших банків країни, що свідчить про його високу надійність – голова НБУ Валерія Гонтарева (новини компаній)
    16 листопада 2015
    ПриватБанк виконав всю програму капіталізації, яка була узгоджена з НБУ, що свідчить про високу надійність банку – про це заявила глава Національного банку України Валерія Гонтарева. На сьогодні в ПриватБанку найбільший по банківській системі країни залишок у касах і банкоматах фін. установи – близько 8 млрд грн.
    Найчастіше коментують
    Революція гідності - звичайний олігархічний бунт... 11
    Разом із 2015 роком столиця України прощається і з Арсенієм Яценюком... 10
    В ЕВРОСОЮЗЕ ДЕЙСТВУЮТ «ДИКТАТОРСКИЕ ЗАКОНЫ»?... 9
    Справжнім власником Житомирської кондитерської фабрики незалежно від форми власності був, є і залиша... 5
    Грами життя: як рятують недоношених малюків у Житомирі... 5
    Дивитись всі >
    Найчастіше читають
    На Житомирщині правоохоронці затримали високопосадовця на хабарі 1000 доларів США... (1826)
    Дотувати пільговиків з місцевого бюджету поки не будуть - Ткачук... (209)
    Службові особи Житомирського бронетанкового заводу привласнили майна на 6,8 млн. грн. – військова пр... (205)
    У мерії знову заговорили про ліфтові картки... (191)
    Хто відтепер має право реєструвати речові права на нерухоме майно?... (173)
    Чи може страйком закінчитися небажання житомирської влади почути перевізників? (точка зору)... (148)
    Власники квартир у багатоквартирному будинку мають до 1 липня визначитися з формою управління своїм ... (123)
    Інвестори будинку по 5-му провулку Щорса отримають довгождані квартири, запевняє влада Житомира... (94)
    Житомир без гарячої води: шляхи вирішення... (82)
    На Житомирщині вандали крадуть пасажирські сидіння з салонів електричок... (69)
    Дивитись всі >
    Додати свою новину

    Від Читачів

    Игнорирование житомирской властью благотворительного вечера колядок
    11 січня 2016
    Міністерство соціальної політики України планує монетизувати пільги зробивши всю соціальну допомогу виключно адресною
    06 січня 2016
    Новая власть на старый лад?
    31 грудня 2015
    Топ 10 найкращих нокаутів з боксу!!!
    30 грудня 2015
    Онкодиспансер кричит о помощи: на лечение больных нужно 30 млн. грн, а облсовет выделил только миллион. ВИДЕО
    27 грудня 2015
    Разом із 2015 роком столиця України прощається і з Арсенієм Яценюком
    26 грудня 2015
    Шановні земляки.
    23 грудня 2015
    Кто же будет "козлом" отпущения в Житомире в скандале с МРТ?
    22 грудня 2015
    Для дітей з сімей переселенців та їх нових друзів
    19 грудня 2015
    ПОМОГИТЕ СПАСТИ ЖИЗНЬ! Срочный сбор средств на операцию.
    18 грудня 2015
    Дивитись всі >

    БЛОГИ

    Європриниження
    Юлія ДУТКА
    Две секунды могут стоить жизни
    Вадим Павлов
    Теракты в Париже и СМИ
    Ігор Добрянський
    Всі блоги >

    20 хвилин Житомир

    Дивитись PDF версію >
    Опитування Результати
    Що Ви збираєтеся подарувати на Новий рік найближчій людині?
    • любов і турботу
    • коштовності
    • одяг
    • косметику
    • книгу
    • іграшку
    • солодощі
    • автомобіль
    • найкращий подаруночок - це я!
    • а що, на НР щось дарують?
    Голосувати
    Що Ви збираєтеся подарувати на Новий рік найближчій людині?
    любов і турботу
    31.58%
     
    коштовності
    0.00%
     
    одяг
    5.26%
     
    косметику
    0.00%
     
    книгу
    0.00%
     
    іграшку
    5.26%
     
    солодощі
    5.26%
     
    автомобіль
    0.00%
     
    найкращий подаруночок - це я!
    47.37%
     
    а що, на НР щось дарують?
    5.26%
     
    Всього голосів: 19

    Погода

    Погода
    Погода у Житомирі

    вологість:

    тиск:

    вітер:

    Розсилка новин

    Події

    На Житомирщину насуваються сильні снігопади та буревії, в ОДА працює оперативний штаб

    За прогнозами Укргідрометцентру, 17-18 січня 2016 року внаслідок переміщення в Україну активного циклону з Півдня очікуються сильні снігопади, хуртовини,...

    Інвестори будинку по 5-му провулку Щорса отримають довгождані квартири, запевняє влада Житомира

    Родини, які інвестували свої гроші у будівництво багатоповерхового будинку за адресою: 5-й провулок Щорса, 4, мають отримати довгоочікувані квартири.

    Через снігопад наЖитомирщині злетів у кювет автобус MAN з 15 пасажирами

    16 січня о 6:34 біля села Лозниця Народицького району з’їхав у кювет пасажирський автобус «MAN» сполученням Овруч-Київ.

    Топ-5 важливих подій минулого тижня

    Згадаймо, що важливого відбулося у Житомирі та області за останні 7 днів.

    Кiно

    Фестиваль французького кіно "Le Jour Le Plus Court" 2015

    Запрошуємо Вас зануритися у атмосферу Парижа! У цей зимовий вечір Вас будуть зігрівати кращі фільми міжнародного фестивалю французького короткометражного...

    Кінорежисер Дмитро Голумбевський провів майстер-клас для учасників ЖУК. Відео

    У кінотеатрі "Україна" 2 грудня кінорежисер Дмитро Голумбевський провів майстер-клас з режисури та основ написання сценарію для учасників кінофестивалю...

    У Житомирі презентували «100 фільмів за 100 хвилин»

    Уже четвертий рік поспіль в Україні стартує фестиваль екстремально короткого кіно «100 фільмів за 100 хвилин».

    У Житомирі презентують фільм про Надію Савченко

    З 1 до 25 жовтня, у дитячому кінотеатрі ім. І. Франка будуть демонструвати документальний фільм «Наша Надія» про події, пов’язані з Героєм нашого часу...

    Новини економіки, політики, спорту та культури України та Світу.
    Точний і довгостроковий прогноз погоди по Україні.
    Безкоштовний iq тест онлайн на testoteka.ukr.net.
    Новинки кіно на KINOafisha.ua.


    Ми у соц. мережах

    Facebook В Контакте Twitter
    Òâ³òè @20minutua_zt