This version of the page http://zt.20minut.ua/Novyny-Malyna/Malyn (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-01-18. The original page over time could change.
Новини Малина - 20 хвилин Малин | З 29 березня електричок зранку на Київ і ввечері з Києва побільшає, а час в дорозі зменшиться
    У Малині під час пожежі в житловому будинку загинула жінка
    У четвер, 17-го грудня, о 21:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на 4 сім’ї, що знаходиться в м. Малин.
    Вночі в райцентрі Житомирської області підстрелили чоловіка
    У Малині Житомирської області 13 грудня під час бійки на одній із вулиць міста поранили чоловіка.
    У Малині рятувальники витягнули з криниці тіло чоловіка
    У неділю, 13-го грудня, о 14:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка в криниці в місті Малин.
    Допоможемо братам нашим меншим!!! 1
    Кожен день люди проходять повз розумних тварин, якi потребують нашої допомоги!!! Хочу звернутись до всіх небайдужих людей, щоб не були байдужими до братів наших менших, та підгодовували їх!!! Хай Вас благословить Господь!!!
    Житомирська облрада ініціює випуск Нацбанком ювілейної монети до 1125-річчя Малина
    Житомирська обласна рада хоче, щоб Національний банк випустив ювілейну монету до 1125-річчя Малина.
    У Малині пройде "Український бум"
    16 серпня 2015
    23 серпня у Малині пройде благодійний захід з нагоди Дня Державного Прапора України.
    З 24 липня в Малині розпочне роботу центр з безкоштовного виявлення здібностей у дітей
    22 липня 2015
    Відкриття Центру ЗАВТРА відбудеться 24 липня о 16.00 за адресою м.Малин, вулиця Кривенчука, 6.
    Північним районам Житомирщини потрібні інвестори
    19 квітня 2015
    За І квартал 2015 року в розвиток агропромислового комплексу області залучено 110,64 млн. грн. вітчизняних інвестицій, що на 40,1 млн. грн. (57%) більше відповідного періоду 2014 року.
    У Малині завершився опалювальний сезон
    01 квітня 2015
    З 1-го квітня в Малині завершується опалювальний сезон.
    З 29 березня електричок зранку на Київ і ввечері з Києва побільшає, а час в дорозі зменшиться
    25 березня 2015
    1
    .
    Мільйон на заміннику дизпалива
    10 березня 2015
    1
    Приведено техніко - економічне обгрунтування економії мільйона гривень на заміннику дизельного палива.
    Реформи в дії
    04 березня 2015
    1
    Описано, про введення економічних реформ в Україні.
    Пророцтво нагоди стосовно війни в Україні
    26 лютого 2015
    1
    Описано, як скористатися нагодою майбутніх президентських виборів у США для вирішення кривавого конфлікту в Україні.
    Ціни на нафтопродукти ростуть як на дріжджах
    24 лютого 2015
    1
    Описано, про реальну альтернативу заміни дизельного палива.
    У Малині пройшов благодійний захід - валентинки для батальйону УНСО
    15 лютого 2015
    14 лютого малинчани мали можливість взяти участь, в благодійному заході, по збору коштів для 54 розвідбатальйону УНСО. Сам захід проходив у формі невеличкого свята. Всі бажаючі могли написати побажання нашим воякам на прапорах, а також на валентинках, що принесли активістки клубу «Лідер».
    Швидкісним електропоїздам "Інтерсіті+" сполученням Київ - Львів,Трускавець вводиться зупинка на станції Коростень
    12 лютого 2015
    Нововведення чинне з 13 лютого ц.р.
    Про рейдерство по-Малинськи, або майте Бога за пазухою, люди!
    11 січня 2015
    Розмови про черговий рейдерський захват Свято-Покровського храму в Малині 10 січня сколихнули багатьох малинчан. Про це були повідомлення у соцмережах із закликами всіх небайдужих прийти до храму та запобігти безчинствам.
    Асоціацію підприємців Малинщини "Майбуття" намагалися відродити на розширених зборах, що відбулися 12 грудня у малому залі райдержадміністрації.
    14 грудня 2014
    У зборах прийняли участь понад 30 осіб підприємців - суб'єктів господарювання різних форм власності, і ще з десяток бажаючих з різних причин на жаль не змогли прийняти участь у зборах. У залі також були присутні т.в.о. голови малинської райдержадміністрації В. М. Литвиненко, заступник міського голови П. В. Піковський. "Майбуття" це громадське об’єднання, метою якого є діяльність в інтересах індивідуальних підприємців, підприємств малого та середнього бізнесу. Чи потрібна сьогодні нашим підприємцям така структура - основне питання яке прозвучало на початку зустрічі. Думки з цього приводу, що лунали з вуст виступаючих не були надто полярними, а от що стосується підходів до роботи та першочергових задач - тут майже у кожного були свої побоювання та пропозиції. Згадували й про те, що щось подібне Малин вже пам'ятає, і такі спроби об'єднати підприємців були неодноразово - та всі статути цих організацій так і лишилися "під килимком". Одною з головних причин тому, зі слів виступаючих, було завуальоване лобіювання інтересів певних груп чи окремих осіб, і рядові підприємці просто не бачили собі місця у таких структурах. У розпалі дискусій, в якийсь момент навіть здалося що навряд чи зможе сьогодні Олександр Олександрович Бірківський (організатор зборів) переконати присутніх у дієвості асоціації у тому вигляді, як вона пропонується з існуючим статутом. Та після кількох емоційних виступів присутні почали писати перші заяви про вступ. Для когось такий розвиток подій був неочікуваний, дехто навіть покинув приміщення під приводом надмірної зайнятості. Результат зборів - авсоціації підприємців "Майбуття" бути на теренах Малинщини. У ході подальшого засідання було обрано керівний склад, а також одноголосно висунуто кандидатуру О. О. Бірківського до Громадської ради при голові райдержадміністрації від осоціації підприємців. Яка подальша доля чекає на нововідроджену асоціацію покаже час. Якщо активісти зможуть створити дієві та потужні механізми захисту інтересів підприємців у місті та районі, то від цього виграють усі. Якщо це вдасться у стислі строки - асоціація набуде популярності і звичайно швидко поповниться новими членами. Як зазначив Олександр Бірківський - держава декларує сприяння малому та середньому бізнесу, а підприємці гуртуються у громадські об’єднання. І це реальна сила, яка сьогодні допомагає підприємцям зорієнтуватися, і до певної міри виконує багато функцій, які іноді лише декларує держава.
    Новим секретарем Малинської міськради стала представниця «Батьківщини»
    25 листопада 2014
    1
    На Житомирщині 21 листопада у Малинський міській раді секретарем ради обрали голову міської партійної організації «ВО«Батьківщина» Олену Мороз.
    Змінено глибину продажу залізничних квитків, дозволено купівлю квитків студентам через Інтернет! На Новий рік ажіотаж з квитками. Покваптеся з купівлею квитків на популярні напрямки!
    20 листопада 2014
    Тепер квитки можна купити за 45 діб і за студентським посвідченням через Інтернет.
    ХТО НАМАГАЄТЬСЯ ЗАМ'ЯТИ СУДОВУ СПРАВУ ПРО ПОБИТТЯ МАТЕРІ ГЕРОЇНІ ?
    08 листопада 2014
    1
    про засідання суду потерпіла і не знала б , так як повістки не отримувала
    Підсумки конкурсу "Намалюй Україні мир!"
    07 листопада 2014
    6 листопада в малинському Районному будинку культури оголошено підсумки конкурсу молодих художників "Намалюй Україні мир!", що проводився за ініціативи кандидата у народні депутати Павла Дзюблика. Нагороди отримали переможці у трьох вікових групах, але жоден з учасників конкурсу також не залишився без подарунку. - Ваші малюнки намальовані від щирого серця, і вони насправді надихають і показують що ми всі насправді заслуговуємо на тей мир, який сьогодні Україні так необхідний. Основним завданням нас, дорослих, є підтримка обдарованої молоді, яка намагається щось зробити. Цей конкурс не перший і не останній - в кожного з вас є час щоб вдосконалюватися, не зупиняйтеся на досягненому. - з такими словами звернувся від організаторів до дітей П.В. Дзюблик.
    ЧОГО КОШТУЄ КРОВ 72- РІЧНОЇ МАТЕРІ ГЕРОЇНІ З ЖИТОМИРЩИНИ!?
    30 жовтня 2014
    1
    Галина Константинівна Коваль ,з села Велика Горбаша Черняхівського району Житомирської області, виростила шестеро дітей- доньку та п'ятьох синів , не просто синів -а захисників Вітчизни , Віктор, Олександр та Анатолій військовослужбовці на пенсії,\ Анатолій ще й учасник бойових дій\, Леонід прикордонник , на днях має відбути до АТО , Василь бувший міліціонер, онук Анатолій 1995 року народження - нині в АТО .
    вибори-2014. новини по 66 округу.
    26 жовтня 2014
    Сьгодні, 26 жовтня, в Україні проходять позачергові вибори до Верховної ради - вищого законодавчого органу країни. А як проходять вибори у нашому 66 окрузі, і зокрема на малинщині? За інформацією від голови ОВК, Людмили Струкової, всі 298 виборчих дільниць відкрилися вчасно і працюють у нормальному режимі. Станом на 12 годину, вже проголосували 4781 виборець, що складає 28% від загальної кількості. З них 5947 малинчан. До охорони громадського порядку в районі задіяно 17співробітників УМВС, 37 - МВ, 23 співробітники УДСНС, 15 активіств ГФ "Міська варта", 10 активістів інших ГО а також співробітники охорони компанії "Юнігран".
    Про вибори малинського мера: Без персон.
    25 жовтня 2014
    Пересічні мешканці міста досить наглядно коментують перебіг нинішньої кампанії щодо виборів нового мера Малина, та висловлюють власне бачення, який градоначальник потрібен місту сьогодні. Нагадаємо - завтра, 26 жовтня, паралельно з виборами депутатів до українського парламенту, у Малині відбудуться позачергові вибори Малинського міського голови. Отож шановні, не будьте байдужими - визначайтеся, обов'язково прийдіть на дільниці та проголосуйте за достойного кандидата. Це той день, коли майбутнє нашого міста залежить від кожного з Вас! не помилиться б з вибором... а поки - "іще в нас попереду ніч та півдня, будемо думати..." :)
    Найчастіше коментують
    Допоможемо братам нашим меншим!!!... 1
    Дивитись всі >
    Найчастіше читають
    З 29 березня електричок зранку на Київ і ввечері з Києва побільшає, а час в дорозі зменшиться... (528)
    Вночі в райцентрі Житомирської області підстрелили чоловіка... (270)
    У Малині завершився опалювальний сезон... (238)
    З 24 липня в Малині розпочне роботу центр з безкоштовного виявлення здібностей у дітей... (158)
    У Малині пройде "Український бум"... (157)
    Житомирська облрада ініціює випуск Нацбанком ювілейної монети до 1125-річчя Малина... (150)
    Північним районам Житомирщини потрібні інвестори... (134)
    У Малині під час пожежі в житловому будинку загинула жінка... (25)
    У Малині рятувальники витягнули з криниці тіло чоловіка... (4)
    Дивитись всі >
    Додати свою новину

    Від Читачів

    Допоможемо братам нашим меншим!!!
    05 грудня 2015
    З 29 березня електричок зранку на Київ і ввечері з Києва побільшає, а час в дорозі зменшиться
    25 березня 2015
    Дивитись всі >

    20 хвилин Житомир

    Дивитись PDF версію >

    Погода

    Погода
    Погода у Житомирі

    вологість:

    тиск:

    вітер:

    Розсилка новин

    Ми у соц. мережах

    Facebook В Контакте Twitter
    Òâ³òè @20minutua_zt