This version of the page http://zt.20minut.ua/Novyny-Korostenya/Korosten (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-01-18. The original page over time could change.
Новини Коростеня - 20 хвилин Коростень | Із 29 березня в ранкову годину-пік на Київ і ввечері з Києва електрички поїдуть швидше і частіше. Призначається прискороений приміський електропоїзд
    У Коростені 12 січня розпочнеться зимовий турнір з футзалу
    Вже у вівторок, 12 січня 2016 року, в Коростені стартує турнір з футзалу у форматі Ліги Чемпіонів.
    У Коростені грабіжник видер у 45-річної жінки сумку з мобільним телефоном і гаманцем
    У неділю, 3-го січня, поліцейські встановили особу та затримали 29-річного жителя райцентру за підозрою у вчиненні грабежу.
    Через цигарку в Коростенському районі під час пожежі загинув 60-річний чоловік
    У понеділок, 28-го грудня, о 21:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що у с. Омельянівка Коростенського району.
    У Коростені незаконно зрізано ялинку, яку намагались встановити в центрі міста – екологічна інспекція
    На телефон «Гарячої лінії» Державної екологічної інспекції у Житомирській області надійшов дзвінок від головного редактора газети «Наш Коростень» про те, що в Коростені незаконно зрізали ялинку, яку ж і намагались встановити в центрі міста як прикрасу для святкування Новорічних свят.
    Звідки в Коростені ялинка?
    Відео.
    Коростенець показав найкращий результат серед українців на чемпіонаті Європи з кросу
    14 грудня 2015
    Чоловіча збірна України замкнула вісімку найсильніших на чемпіонаті Європи з кросу, який 13 грудня відбувався в Єрі (Франція).
    Допоможемо братам нашим меншим!!!
    05 грудня 2015
    Кожен день люди проходять повз розумних тварин, якi потребують нашої допомоги!!! Хочу звернутись до всіх небайдужих людей, щоб не були байдужими до братів наших менших, та підгодовували їх!!! Хай Вас благословить Господь!!!
    У Коростені пожежники гасили прибудову продуктового магазину
    04 грудня 2015
    У четвер, 3-го грудня, о 18:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в прибудові продуктового магазину, що знаходиться у місті Коростень.
    Поліція просить допомогти розшукати водія, який збив велосипедиста в Коростені та втік з місця ДТП
    01 грудня 2015
    Увечері в райцентрі під колеса автомобіля потрапив велосипедист. Збивши людину, водій самовільно поїхав з місця пригоди, залишивши потерпілого в безпорадному стані. Поліція розшукує втікача.
    Катання на чужому велосипеді в Коростені може обернутися чоловікові в 6 років тюрми
    27 жовтня 2015
    Працівники карного розшуку Коростенського МВ УМВС встановили і затримали чоловіка, який обікрав підвальне приміщення жителя райцентру. За місцем проживання підозрюваного вилучено частину викраденого. Триває досудове розслідування.
    У Коростені саморобний обігрівач спричинив пожежу, на якій загинув 35-річний господар оселі
    15 жовтня 2015
    У четвер, 15-го жовтня, о 09:25 до служби порятунку «101» міста Коростень надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться в районному центрі.
    Стан використання коштів державною телерадіокомпанією на Житомирщині
    07 жовтня 2015
    Проведеним в 2015 році Рахунковою палатою аудитом ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Державному комітету телебачення і радіомовлення України (далі – Держкомтелерадіо) на виробництво та трансляцію телерадіопрограм для державних потреб, функціонування україномовної версії міжнародного каналу "EuroNews" встановлено, що Держкомтелерадіо в окремих випадках не забезпечено ефективного використання коштів державного бюджету, що виділялися на виробництво і трансляцію телерадіопрограм для державних потреб, функціонування україномовної версії міжнародного каналу "EuroNews".
    Труднощі впровадження принципу «гроші ходять за дитиною»
    07 жовтня 2015
    Рахункова палата здійснила аудит ефективності використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за принципом «гроші ходять за дитиною». За висновками аудиторів, в Україні створено необхідні правові засади та організаційно-інституційну інфраструктуру для соціального захисту дітей згаданої категорії, а впродовж останніх років уряд вживав відповідні заходи, спрямовані на першочергове забезпечення права дитини на виховання в сім'ї.
    10 жовтня в Коростені пройде літературно-мистецьке свято «Просто на Покрову»
    02 жовтня 2015
    Всеукраїнське літературно-мистецьке свято «Просто на Покрову» відбудеться 10 жовтня в Коростені о 10-й годині біля міського будинку культури (м. Коростень, вул. М. Грушевського, 3), а стартує свято вже 9 жовтня в Коростенському міському парку відпочинку імені М. Островського, де о 12-й годині розпочнеться традиційний щорічний дитячий фестиваль творчості «Література свіжого повітря».
    У Коростенському районі бюджетникам не виплатили зарплату
    17 вересня 2015
    Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський зобов’язав голову Коростенської райдержадміністрації Сергія Дмитрука негайно виправити ситуацію із заборгованістю заробітної плати в бюджетній сфері району.
    У Коростені традиційно ласували дерунами
    13 вересня 2015
    У Коростені 12 вересня відбулося масштабнее гастрономічне свято – фестиваль дерунів.
    У першому турнірі з карате в Житомирі взяли участь майже 200 спортсменів. ФОТО
    24 серпня 2015
    У Житомирі вперше відбувся турнір з карате, котрий пройшов 23 серпня за участі 9 команд з 6 міст України. Організаторами змагання стали клуб карате «Додзе» і громадська організація «Єдиний Житомир».
    Благодійники з Коростеня надали допомогу військовослужбовцям у зоні АТО. Фото
    17 серпня 2015
    Днями представники благодійного фонду «ЕЛОХІМ» з м. Коростень, Житомирської області, передали чергову партію допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України в зону проведення АТО.
    Старовинні скарби: які артефакти знайшли у Коростені цього року
    01 серпня 2015
    Чим прикрашали себе древлянські красуні, чим харчувались наші предки та як виглядали їхні речі побуту – це і не тільки показали археологи, які місяць небезрезультатно досліджували городище.
    У Коростені чоловік пішов з дому і не повернувся, його тіло знайшли в річці
    29 липня 2015
    У вівторок, 28-го липня, на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Коростень від фахівців служби «102» надійшло повідомлення з проханням допомогти вилучити тіло чоловіка з річки.
    Міліція: у Коростені молодик намагався пограбувати ломбард
    24 липня 2015
    До Коростенського МВ УМВС звернулась керівник одного з місцевих ломбардів із повідомленням про грабіж. Молодик, який нібито збирався заставити свій телефон, у ході оформлення всіх документів відкрито заволодів майже 400 гривнями та мобільним. Минулої доби його затримали.
    У Коростенському районі міліціонери затримали неповнолітніх, яких підозрюють у крадіжках велосипедів
    24 червня 2015
    У вівторок, 23-го червня, оперативники карного розшуку міськвідділу затримали двох парубків за підозрою у причетності до крадіжок велосипедів жителів райцентру. Проводиться досудове розслідування.
    Антимонопольний комітет проти зменшення орендної плати за комунальне майно для приватних клінік
    23 червня 2015
    Житомирське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету в результаті розгляду проектів рішень Коростенської міської ради, наданих на погодження, виявило порушення законодавства про захист економічної конкуренції.
    У Коростені міліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві рідного брата
    23 червня 2015
    В одному з сіл району раптовий конфлікт на побутовому ґрунті між двома братами закінчився вбивством одного з них. Іншого чоловіка затримано та доставлено до міліції. Розпочато досудове розслідування.
    У Коростені під колесами автомобіля загинув велосипедист
    10 червня 2015
    У вівторок, 9-го червня, зафіксовано одну дорожньо-транспортну пригоду, в якій одна людина загинула.
    Найчастіше коментують
    Із 29 березня в ранкову годину-пік на Київ і ввечері з Києва електрички поїдуть швидше і частіше. Пр... 1
    На фінансування залізничної лікарні в Коростені необхідно віднайти 5 мільйонів гривень... 1
    Дивитись всі >
    Найчастіше читають
    У Коростені грабіжник видер у 45-річної жінки сумку з мобільним телефоном і гаманцем... (34)
    У Коростені 12 січня розпочнеться зимовий турнір з футзалу... (17)
    Дивитись всі >
    Додати свою новину

    Від Читачів

    Допоможемо братам нашим меншим!!!
    05 грудня 2015
    Стан використання коштів державною телерадіокомпанією на Житомирщині
    07 жовтня 2015
    Труднощі впровадження принципу «гроші ходять за дитиною»
    07 жовтня 2015
    Із 29 березня в ранкову годину-пік на Київ і ввечері з Києва електрички поїдуть швидше і частіше. Призначається прискороений приміський електропоїзд
    25 березня 2015
    Дивитись всі >

    20 хвилин Житомир

    Дивитись PDF версію >

    Погода

    Погода
    Погода у Житомирі

    вологість:

    тиск:

    вітер:

    Розсилка новин

    Ми у соц. мережах

    Facebook В Контакте Twitter
    Òâ³òè @20minutua_zt