This version of the page http://kartek.ukravto.ua/ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-01-14. The original page over time could change.
Про компанію | Автоцентр на Теремках
Про компанію
Новини та акції
Автомобілі
  • CHEVROLET
  • ZAZ
  • CHERY
  • TATA
  • I-van
Сервіс та гарантія
Запчастини
Фінансові послуги
Контакти
  • Юридична інформація
Головна → Про компанію

Про компанію

З вересня 2008 року правом виконання сервісних послуг користується Філія "Автоцентр на Теремках" АТ "Українська автомобільна корпорація". Раді Вас обслуговувати!     

У Філії "Автоцентр на Теремках" («Картек-авто») широко представлений автомобільний ряд таких брендів як Chery (Чері),  ЗАЗ,  Chevrolet(Шевролет), ТАТАI-VAN (Ай-Вен).  На виставковому майданчику у нас завжди є в наявності  вибір автомобілів з будь-якою  комплектацією і великим спектром колірної гамми. Кваліфіковані консультанти  допоможуть Вам правильно вибрати автомобіль, виходячи з Ваших завдань і вимог до машини. Немає можливості придбати автомобіль за готівковий розрахунок? Фахівці кредитного відділу допоможуть Вам підібрати найбільш зручну схему покупки автомобіля в кредит.

Надається комплекс традиційних видів страхування:

КАСКО і поліс цивільної відповідальності. Ваше підприємство хоче створити свій автопарк? Немає проблем! 

Фінансовий лізинг – це оренда з правом викупу. Для корпоративних клієнтів передбачена гнучка система знижок. Ми не перестаємо дивувати наших покупців акціями, які ніколи не закінчуються, і на зміну однією завжди приходить наступна.

Купуючи автомобіль, Ви можете бути упевнені в гарантійному і післягарантійному обслуговуванні.

Більше можна дізнатися, відвідавши наш автосалон. Завжди Вам раді! 

Філія "Автоцентр на Теремках" («Картек-авто») пропонує своїм покупцям сучасний рівень сервісу в обслуговуванні і ремонті автомобілів, а також широкий вибір автозапчастин, комплектуючих і додаткового обладнання на всі марки і моделі представлених у нас автомобілів. Серед оригінальних послуг, пропонованих СТО, можна відзначити наступні: установка газобалонного устаткування із збереженням гарантії заводу-виробника на автомобіль (що є дуже важливо), комп'ютерна діагностика ходової частини з роздруком результатів, комп'ютерний стенд регулювання розвалу-сходження і багато інших послуг, які допоможуть вчасно провести діагностику, у разі потреби, відремонтувати Ваш автомобіль. 

 

Чекаємо Вас в Філії "Автоцентр на Теремках" («Картек-авто»)! Завжди Вам раді!