This version of the page http://www.konotop.info/start/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-01-06. The original page over time could change.
Починаємо розвиватися… | Громадська ініціатива "Розвиток" м. Конотоп

Дякуємо, що завітали на сторінку нашої ініціативи !

Конотоп – це чудове маленьке містечко, що  має власну, неповторну, атмосферу та “характер ” . У нас є своя історія, свої видатні мешканці, свої музеї та пам’ятні місця . Ми дійсно маємо чим пишатися .

Але, попри це, ми також маємо те, чого варто соромитися – сірі, занедбані будівлі, чагарники  замість парків , стихійні сміттєзвалища  , відсутність дитячих майданчиків, скупість оздоблення вулиць та площ . Помножте ці “депресивні” пейзажі на суцільну байдужість та пасивність громадян – і отримаємо сумну картину  сучасного Конотопа .

Очевидно, що місто потребує позитивних змін . Але такі зміни спочатку зароджуються у серцях людей, а вже потім знаходять своє втілення у вчинках . Отож, шановні конотопці, ми закликаємо Вас приєднуватися до небайдужих сердець ! Громадська ініціатива “Розвиток” шукає однодумців ! Ми вітаємо будь- які нові та креативні ідеї щодо благоустрою міста та чекаємо на допомогу усіх бажаючих .

Більше подробиць  у розділі проекти

Напишіть відгук Скасувати відповідь

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>