This version of the page http://www.dk.ua/portfolio/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-01-05. The original page over time could change.
Нексія ДК -
Nexia International IFRS новий випуск

Нексія ДК радо повідомляє про новий випуск бюлетеню Nexia International IFRS link. IFRS link – це бюлетень, що регулярно публікується аудиторською групою Nexia International та випускається для аудиторів і бухгалтерів. Бюлетень надає інформація про оновлення, що стосується нових стандартів та МСФЗ.

02-12-2013Читати далі

Nexia International вітає нових фірм-членів у своєму складі з Австрії, Франції, Кайманових та Багамських островів

Nexia International радо повідомляє про приєднання чотирьох нових фірм-членів з Європи та Карибських островів: з Австрії, Франції, Кайманових і Багамських островів.

25-11-2013Читати далі

Звіт про управління ризиками в світовому масштабі Nexia International

Nexia DK радо повідомляє про випуск Звіту про управління ризиками в світовому масштабі Nexia International. У доповіді міститься інформація про практики управління ризиками переважно на ринку середнього бізнесу з усього світу. У виданні висвітлюються поточні проблеми управління ризиками, з якими зіштовхуються такі компанії, а також міститься аналіз останніх тенденцій з управління ризиками. Доповідь також включає перелік питань, що виникають у ході дослідження, з метою надання допомоги компаніям в порівнянні їх поточних практик управління ризиками.

18-11-2013Читати далі

Більше новин...
Динаміка зміни індексу PFTS Index

Курс валют

Інформаційний бюлетень Nexia DK про податки, право та звітність в Україні за період із 26 листопада по 02 грудня 2013 року

Nexia DK пропонує ознайомитися з окремими новинами Інформаційного бюлетеня Nexia DK про податки, право та звітність в Україні за період із 26 листопада по 02 грудня 2013 року

02-12-2013Читати далі

Офіційна позиція Європейської Бізнес Асоціації щодо підписання Україною Договору про Асоціацію з Європейським Союзом

Головна місія Європейської Бізнес Асоціації полягає у впровадженні та просуванні повного встановлення європейських стандартів і цінностей в Україні. Європейська Бізнес Асоціація та понад 900 її компаній-членів завжди послідовно та цілеспрямовано підтримували та з ентузіазмом схвалювали мету України приєднатися до поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі і підписати Угоду про Асоціацію з Європейським Союзом.

28-11-2013Читати далі

Інформаційний бюлетень Nexia DK про податки, право та звітність в Україні за період із 19 по 25 листопада 2013 року

Nexia DK пропонує ознайомитися з окремими новинами Інформаційного бюлетеня Nexia DK про податки, право та звітність в Україні за період із 19 по 25 листопада 2013 року

25-11-2013Читати далі

Вебінари Нексія ДК «Огляд законодавчих нововведень у зв'язку із запровадженням системи державного регулювання трансфертного ціноутворення»

Нексія ДК пропнує Вашій увазі корпоративні вебінари на тему « Огляд законодавчих нововведень у зв'язку із запровадженням системи державного регулювання трансфертного ціноутворення»

25-11-2013Читати далі

Більше новин...
Звіт
про соціальну
відповідальність
Групи компаній
Нексія ДК
Nexia DK – генеральний партнер телепередачі «Власний Бізнес»