Макар Любомир

Для цілеспрямованих людей немає недосяжного

Розробник програмного забезпечення в аутсорсинговій ІТ компанії «Perfectial». Займаюсь розробкою web-додатків на платформі ASP.NET MVC з використанням технологій Microsoft .NET / SQL / Azure та ін.

Чому вибрали саме цю професію?

Ще зі школи цікавився комп’ютерами та всім, що з ними пов’язано. На мою думку, програмування — це цікаво. Ти оголошуєш правила, по яких живуть програми і люди, які ними користуються. Програмування було для мене викликом і я довго вагався «чи варто?». Адже я не надто сильний у фізиці чи математиці. Та все ж таки вирішив випробувати себе. І зрозумів, що ми часто самі створюємо собі обмеження і дозволяємо думці інших людей обмежувати нас. Для цілеспрямованих людей немає недосяжного.

Ваші досягнення

Я лише минулого року завершив навчання в Академії, але вже працюю над стартапом, який дозволить спростити і автоматизувати процеси закупівель/продажу для великих закордонних компаній-гігантів.

Навчання в Компьютерній Академії ШАГ

В перше про ШАГ дізнався з листівок розклеїних у транспорті. Також маю декілька хороших знайомих, які навчались в Комп’ютерній Академії ШАГ. Я не розумів переваги навчання у ШАГу в порівнянні з іншими навчальними закладів доки вони мені не розповіли про свій досвід. Поступаючи в ШАГ я чітко усвідомлював для чого туди йду.
Для того, щоб стати спеціалістом, потрібно не тільки ходити на пари. Потрібно готуватись до них, виконувати домашні завдання. Адже викладачі не в змозі вкласти в нас те, що нам не цікаво, чого ми сприймати по тій чи іншій причині не хочемо. Тому я вважаю, що отримав те, за чим прийшов. І так, ШАГ виправдав усі мої сподівання.

Поради майбутнім студентам

Менше нарікайте на обставини, менше жалійте себе, більше працюйте над собою!
Якщо вам незрозуміло — чітко ставте питання викладачеві і не сходіть з свого доки не переконаєтесь, що вам все зроузміло.
Окрім того, пам’ятайте, що Google з вами, він досі безкоштовний, досі вас чекає, з будь-якими вашими запитаннями.
Ніколи не соромтесь в нього питати )).

Львов, Программирование