This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=156 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-01-02. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    
 

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Поліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт



 

Новорічне привітання міського голови (відео)

 

Запрошуємо хмельничан та гостей міста на новорічні та різдвяні заходи!


 
ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ФОРМУВАННІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МІСТА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО!

 

МОБІЛІЗАЦІЯ. ПИТАННЯ І ВІДПОВІДІ.  На допомогу захисникам Батьківщини

УВАГА! ОТРИМАЙТЕ СУБСИДІЇ ЗА СПРОЩЕНИМИ УМОВАМИ

 Добровільне об'єднання територіальних громад

 

Проекти рішень міської ради.       Проекти рішень виконавчого комітету.

 

 

 

Позачергова третя сесія міської ради (відео)

 

Пошук по сайту

 
 

Опитування

З яких джерел Ви отримуєте найбільше інформації про роботу міської влади?
 


План заходів департаменту, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 07 грудня до 13 грудня 2015 року
П'ятниця, 04 грудня 2015, 16:50
Детальніше...
 
Робота зі зверненнями громадян: підсумки 11 місяців
П'ятниця, 04 грудня 2015, 16:09
Право громадян на звернення, зокрема, на звернення до органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб є одним з визначальних конституційних прав громадян. Зазвичай хмельничани активно послуговуються цим правом. Позаду 11 місяців року. У відділі роботи зі зверненнями громадян міської ради підбиті й проаналізовані підсумки роботи за цей період.
Прокоментувати ці підсумки ми попросили завідувача відділу Анатолія Савченка…
Анатолію Денисовичу, чи часто хмельничани звертаються до міської влади?
Так, часто… Мешканці обласного центру доволі активно користуються своїм природним правом на звернення до влади. Судіть самі, за 11 місяців поточного року відділом зареєстровано 14874 звернення, що на 3637 звернень, або 32,4% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Майже 1700 людей побували на особистих прийомах у керівників міста.
Детальніше...
 
Працівники комунальних служб дбають про належний санітарний стан та благоустрій міста
П'ятниця, 04 грудня 2015, 15:55
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконані підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, за період з 27 листопада до 4 грудня.
Зокрема, для безпеки дорожнього руху працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг  провели квартальне обслуговування 35 шт. світлофорних об’єктів.
Замінили 16 шт. світлофорів та 2 електролампи.
Встановили 47 дорожніх знаків.
Встановили 88 стійок та 22 секції пішохідної огорожі.
Демонтували 6 секцій пішохідної огорожі.
Детальніше...
 
Депутати обрали секретаря міської ради, затвердили кандидатури заступників міського голови та керуючого справами
П'ятниця, 04 грудня 2015, 15:44

Відбулося друге пленарне засідання першої сесії Хмельницької міської ради. Для участі у ній зареєструвалося 42 міських обранці. Головував на засіданні міський голова Олександр Симчишин. Депутати одноголосно затвердили порядок денний з 15 питань. Крім розгляду призначень на посади заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету та голів постійних депутатських комісій, обговорили і склад виконкому, Положення про помічника-консультанта депутата міської ради та бюджетні питання.
Одноголосно підтримали проект рішення про затвердження Регламенту Хмельницької міської ради сьомого скликання.
Детальніше...
 
Зросли пенсійні виплати інвалідам ІІІ групи
П'ятниця, 04 грудня 2015, 12:34
Управління Пенсійного фонду України у м.Хмельницькому повідомляє, що з грудня 2015 року пенсійні виплати інвалідам ІІІ групи, інвалідам з дитинства та дітям–інвалідам також виплачуватимуть у підвищених розмірах.
Нагадує, що з вересня 2015 року, після збільшення прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, зросли і виплати пенсій по інвалідності, крім інвалідів ІІІ групи. Для них мінімальний розмір пенсії, з урахуванням норм постанови уряду 2014 року, залишився на рівні 949 грн. Проте 18 листопада 2015 року, на численні звернення даної категорії пенсіонерів, Кабмін вніс зміни у відповідну постанову та забезпечив інвалідам ІІІ групи загального захворювання, а також інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам збільшення на рівні прожиткового мінімуму для осіб, що втратили працездатність — до 1074 грн. на місяць.
Детальніше...
 
Водоканал пішов у школу
П'ятниця, 04 грудня 2015, 10:12
Буклети з цікавою і корисною інформацією про питну воду для дітей розробив контрольно-сервісний центр МКП "Хмельницькводоканал". Днями працівники центру відвідали два навчальних заклади - Хмельницьку загальноосвітню школу і ступеня №4 та спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №27 м. Хмельницького, де презентували цей буклет. У короткій пізнавальній лекції для учнів 3-4 класів розкрили значення води. Учні продемонстрували своє розуміння проблеми використання питної води у світі та знання способів збереження води. МКП "Хмельницькводоканал" планує і надалі проводити подібні заходи для залучення дітей до вирішення таких серйозних питань. 
Детальніше...
 
Зміни в законодавстві України
П'ятниця, 04 грудня 2015, 10:03
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств. Станом на 1 грудня 2015 року набирають чинності такі законодавчі акти України:

- Постанова Національної комісії; що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 26.11.2015 № 2846 "Про затвердження реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію, на грудень 2015 року".

 
Погляд, який нікого не залишить байдужим
П'ятниця, 04 грудня 2015, 09:06
У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва до Дня Збройних Сил України та Міжнародного Дня волонтерів представили унікальний арт-проект одного з найвідоміших фотохудожників України Андрія Котлярчука «Добровольці». Це знімки українських воїнів-добровольців у портретному жанрі. Всі кадри зроблені у гарячих точках України у грудні 2014 року. Мета проекту – показати людям обличчя героїв, які за покликом серця пішли на війну.
В експозиції представлено 24 фотографії розміром метр на метр. Це чорно-білі поясні портрети в англо-саксонській манері, де людина зі зброєю дивиться в очі, а під фотографією – вислів добровольця про війну.
Детальніше...
 
У Хмельницькому привітали волонтерів, без яких не вистояли б Майдан та українська армія
Четвер, 03 грудня 2015, 15:27
До Міжнародного дня волонтерів, що відзначається 5 грудня, в обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва відбувся урочистий захід, під час якого привітали кращих волонтерів міста й області. Відзнаки отримали люди, які своєю працею та діями сприяють перемозі України у неоголошеній війні. Це відомі волонтери, які вже два роки віддають свій час і сили заради допомоги іншим, віддані патріоти, які без винагороди роблять свій внесок у справу забезпечення незалежності й територіальної цілісності України. З вітанням та словами щирої подяки до волонтерів звернувся міський голова Олександр Симчишин.
Детальніше...
 
Польські партнери готові надати допомогу з будівництва сміттєпереробного заводу у Хмельницькому!
Четвер, 03 грудня 2015, 12:44

Сьогодні у міській раді відбулась робоча зустріч з питання будівництва сміттєпереробного комплексу в Хмельницькому. Участь у ній взяли міський голова Олександр Симчишин, його заступник Анатолій Нестерук, депутати міської ради, керівник комунального підприємства «Спецкомунтранс», очільниця відділу енергозбереження та інвестиційної політики міської ради, керівник Національного проекту «Чисте місто», власник польської компанії «CONTROL PROCESS», яка готова інвестувати у будівництво заводу, та представники ЗМІ.
Очільник міста Олександр Симчишин наголосив, що Хмельницький готовий до співпраці із іноземними партнерами.
Детальніше...
 
Що роблять ЖЕКи
Четвер, 03 грудня 2015, 11:32
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівники житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, від 26 листопада до 2 грудня, виконали такі основні види та обсяги робіт:
ЖЕК-1
Відремонтували під’їзд – вул. Волочиська, 23/1(1).
Замінили 8 кранів на системі холодного водопостачання (Ду – 15) – вул. Кам’янецька, 50,38, вул. Маяковського, 7, вул. Прибузька, 6, вул. Проскурівського підпілля, 127, вул. Соборна, 56.
Засклили 17,3 кв. м вікон на сходових клітках – вул. Проскурівська, 16, вул. Чкалова, 14, вул. Курчатова, 4/3.
Детальніше...
 
Міністерство Юстиції наближає адмінпослуги до людей
Четвер, 03 грудня 2015, 11:02

Запровадження електронних  сервісів. Завдяки даній новації українці сидячи за комп’ютером з Інтернетом вже можуть отримати чимало послуг на порталі Мін’юсту. Так само, забезпечено можливість подачі документів для реєстрації бізнесу та прав на нерухомість, оплати вказаних послуг з використанням платіжних систем.

Детальніше...
 
Більше статей...
  • «Мистецька сотня «Гайдамаки» дарувала свою творчість людям з особливими потребами
  • Вихованці Хмельницької ДЮСШ № 1 вибороли найвищі нагороди обласної спартакіади
  • Проведено вже третину робіт із будівництва другої черги Чернелівського водогону
  • Власний погляд на Героїв-добровольців та зупинену мить на передовій хмельничанам покаже київський фотохудожник
  • До уваги волонтерів!
  • РЕМ повідомляє
  • На другому засіданні першої сесії депутати сформують виконавчий комітет, постійні депутатські комісії міської ради, розглянуть кадрові питання
  • Триває Всеукраїнська декада зайнятості для демобілізованих учасників АТО та осіб з інвалідністю
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на грудень 2015 року /уточнений/
  • Хмельницька молодь провела акцію до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом
  • РЕМ повідомляє
  • Міська влада прагне зробити діяльність ЦНАП максимально ефективною для хмельничан
  • Стражі законності відзначають професійне свято
  • Більше 42 тонн піщано-соляної суміші використали комунальники за минулу ніч для обробки доріг міста
  • Триває акція “16 днів проти насильства”
  • РЕМ повідомляє
  • Хмельничан навчали бути бізнесменами
  • Виявляти турботу і милосердя до людей з обмеженими фізичними можливостями – святий обов’язок кожного
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 14 з 83
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02