This version of the page http://dacha.ictv.ua/ua/index/persons (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-01-02. The original page over time could change.
Ведучий - Шоу "Дача" - Декор для дома, дачи, сада своими руками
Рус
Укр
Кузьма Скрябін Ведучий проекту «Дача»

Про телебачення так скажу: якщо глядачі тебе сприймають, це означає, що ти щаслива людина, якщо ні – тоді не лізь туди, куди не треба...


Народився у Самборі, а виріс у Новояворівську. З дитинства був козирним чуваком, хоча ріс взагалі-то матусиним синочком. Мати резиновим в’єтнамським тапком заганяла мене в музичну школу. А я тоді хотів бути водієм сміттєвоза – це ж так романтично! Першою піснею, яку виконав, була «Червона рута», мені було тоді два чи три роки. Це був дикий шлягер! А поштовхом до справжньої меломанії стала «Lady Madonna» гурту «The Beatles». Я почув її, коли мені було 10. Але найбільше вплинули на мене «Depeche Mode» і «The Cure». Доки остаточно сформувалися мої музичні смаки, побував у складі семи гуртів. 1989 року створили з хлопцями гурт «Скрябін». Відтоді творимо разом, видали 23 альбоми, зараз працюємо над новим.


Якби не пішов у шоу-бізнес, то обрав би собі одну з двох спеціальностей, дипломи з яких маю: штукатур 6-го розряду або стоматолог. Якщо чесно, то стоматологію ненавиджу, тому обрав би штукатура. Хоча це, в принципі, те саме.


Бути ведучим вперше довелося на радіо – давно колись на одній хвилі крутив старі платівки під псевдонімом DJ Smith. Телебачення прийшло в моє життя 1996-го, коли я зовсім трохи попрацював на УТ-2. На ТБ уже свідомо повернувся 2000-го року, коли мій товариш Олександр Богуцький запросив вести музичний хіт-парад на ICTV. А потім вже пішло одне за іншим. І так тєлік затягнув абсолютно випадкового дилетанта.


2010 року від ICTV отримав пропозицію вести інтелектуально-оригінальне шоу «Помилаандерсон». Згодом приєднався у ролі ведучого підтримувати українську команду у масштабному проекті «Битва націй» та «добивав» старі тачки у програмі «Бережись автомобіля».

Галерея

27.02.2014
Новий сезон буде по-справжньому крутим!
27.02.2014
Весна прийшла, всі в сад!
06.02.2014
"Дача" - перша спільнота українських дачників
06.02.2014
Героєм програми "Дача" може стати кожен
06.02.2014
Кузьма став законодавцем дачної моди
06.02.2014
Бути дачником - це стан душі
21.08.2013
Вони знайшли один одного: Кузьма і кошеня (випуск 51)
19.06.2012
"Дача - культове слово всіх пострадянських громадян"
19.06.2012
Готовий до бою з бур'янами
1 2

Приєднуйтесь до нас

Зараз модно

Дача. Випуск 83: Спа з бочкою фурако на дачі

Відео | Переглядів: 35302

Ремонт на дачі? Не питання! Прем’єра програми «Дача» на ICTV

Новини | Переглядів: 20934

Теги

детская Татьяна Метановская контемпорарі чердак кузьма стиль Сергей Бобак 43 выпуск Тетяна Метановська вітальня Альфия Азизова Лилия Ермак дизайн Лиза Пышнева ремонт строительство веранда своими руками Ольга Тарасенко минимализм идеи для ремонта 43 випуск дача гостиная сад Лілія Єрмак переделка интерьер беседка контемпорари Кузьма Скрябин иде Альфія Азізова декор для дачи кухня интересныеидеи для дачи интересные идеи для дачи Сергій Бобак горище спальня