This version of the page http://oops.pstu.edu/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-01-01. The original page over time could change.
Приазовський державний технічний університет

Приазовський державний технічний університет

 

Ознайомча профорієнтаційна практика школярів «Зима-2016»

ДВНЗ «ПДТУ» проводитиме ознайомчу профорієнтаційну практику для школярів 8-11 класів «Зима-2016» 

Тривалість практики: 2 дні.
Терміни проведення практики: 05.01.2016 р. – 06.01.2016 р.
Зайняття щодня: 10:00 — 12:45.

Проект призначений для школярів, що виявляють інтерес до технічної, економічної або гуманітарної освіти, охочих познайомитися зі специфікою навчання на факультетах університету.

Учасники практики зможуть оцінити використання шкільних знань у навчально-практичній роботі студентів, познайомитися з новітніми інноваційними навчально-науковими лабораторіями і технологіями навчання, реалізованими в університеті. Дізнаються про напрямки підготовки фахівців, цільову підготовку студентів за замовленням підприємств міста. Візьмуть участь у цікавих іграх, в яких зможуть продемонструвати свої знання, ерудицію і кмітливість. Поспілкуються зі студентами університету та дізнаються про дозвілля студентів.


 

До программи практики входять наступні заходи:

  • - практика на кафедрах факультетів у вигляді, популярних практичних лабораторних робіт;
  • - зустріч з представниками студентського сенату і профкому
  • - відвідування студентського клубу і культурно-освітнього центру;
  • - зустріч з представниками студентського сенату і профкому;
  • - зустріч школярів з ректором університету і з представниками відділу «Центру кар'єри».
  • - відвідування галереї дерев'яної скульптури Георгія Короткова.

Учасники практики зможуть оцінити можливість використання шкільних знань в учбово-практичній роботі студентів, познайомитися з новітніми інноваційними учбово-науковими лабораторіями і технологіями навчання, реалізованими в університеті. Дізнаються про напрями підготовки фахівців, цільову підготовку студентів за замовленням підприємств міста. Візьмуть участь в захоплюючих іграх, в яких зможуть продемонструвати свої знання, ерудицію і кмітливість. Поспілкуються із студентами університету і дізнаються про дозвілля студентів.

Після закінчення практики школярі отримують відповідний сертифікат. Сертифікат отримують школярі, що пройшли практику на одній кафедрі протягом 2 днів.

Вибір напряму проходження практики

Кожна кафедра по своєму напряму підготовки пропонує теми практичних робіт (роботи опубліковані по факультетах). Для практики «Зима-2016» можна вибрати одну кафедру.

Запис на практику проводиться за напрямом загальноосвітніх установ. У напрямі на практику обов'язково мають бути вказані ПІБ і контактні телефони представника школи, відповідального за супровід і оформлення документів.

Заявка (приклад заповнення). 

  


Додаткова інформація про практику у відділі «Центр кар'єри» ДВНЗ «ПДТУ»
у робочі дні з 9:00 до 15:00;
м. Маріуполь, пр. Металургів 54,
ДВНЗ «ПДТУ», 11 корпус, 2-й поверх, 5а;
т. (0629) 44-66-50
email: careercenter.pstu@mail.ru

Запис буде завершено після заповнення всіх вакантних місць.