This version of the page http://www.zolotoyvek.ua/ua/konkurs (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-12-24. The original page over time could change.
Конкурс #ЗолотойВекМечты

Акції

Конкурс #ЗолотойВекМечты

Правила конкурсу:

  1. Поділитися цим записом у себе на стіні.
  2. Зайти на сайт www.zolotoyvek.ua, вибрати прикрасу, яка вам подобається, і зробити репост в одну із соціальних мереж (ВК, FB, ОК)
  3. Обов'язково додати опис, чому саме ця прикраса подобається і додати хештег #ЗолотойВекМечты 

Бажаємо всім удачі! І нехай збуваються Ваші мрії!

ШАГ 1

ШАГ 2

Повні правила:

1. Найменування конкурсу.
1.1 «#ЗолотойВекМечты», далі за текстом — Конкурс
2. Організатор конкурсу.
2.1. Найменування Організатора: Приватне підприємство «Торговий дім« Золотий Вік ». Юридична адреса: 69114, м Запоріжжя, вул. Гудименка, 27/61, код ЄДРПОУ 37891234.
3. Термін проведення Конкурсу.
3.1. Термін проведення Конкурсу: с 16 листопада по 23 грудня 2015.
3.2 Дата оголошення переможця Конкурсу: 25 декабря 2015 года в 13-00
4. Територія та місце проведення Конкурсу.
4.1. Конкурс проводиться на території України серед користувачів соціальних Інтернет - мереж «vk.com», «facebook.com» и «ok.ru»
5. Порядок і спосіб інформування учасників Конкурсу про Правила.
5.1. Інформування Учасників Конкурсу проводиться шляхом розміщення інформації та правил на офіційному сайті роздрібної мережі «Золотий Вік» zolotoyvek.ua протягом усього строку проведення Конкурсу.
5.2. ППісля закінчення терміну проведення Конкурсу, зазначеного в п.3 цих Правил, результати проведення Конкурсу розміщуються на сайті zolotoyvek.ua, а також на сторінці в соціальній Інтернет - мережах: http://vk.com/zolotoyvek_ua, https://www.facebook.com/zolotoyvek.ua, http://ok.ru/zolotoi.vek і зберігаються до 31 декабря 2015 года.
6. Призовий фонд Конкурсу.
6.1. Призовий фонд Конкурсу складається з подарункового сертифіката на покупки в мережі магазинів «Золотий Вік» номіналом 150 гривень (25 шт) и золотой підвіски «Сердце» з брілліантами.
7. Умови конкурсу.
7.1. Конкурс проводиться серед осіб:
7.1.1 Які досягли 18 років
7.1.2 Які зробили репост у соціальну мережу будь-якої сподобавшоїся їм прикраси із каталогу http://www.zolotoyvek.ua/ru/juvelirnye-ukrashenija.html, натиснувши відповідну кнопку на сторінці прикраси (далі – Участники)
7.1.3 Які додали до репосту опис з хештегом #ЗолотойВекМечты.

7.2. Вимоги до фотографій для участі в конкурсі:
– репост повинен бути зробленний в одну із соціальних мереж «vk.com», «facebook.com» и «ok.ru»;
– в описі обов'язкого повинен бути вказан хештег #ЗолотойВекМечты;
7.3. Не допускаються до участі в Конкурсі:
- Опис, що містять елементи порнографії, насильства, що ображають честь і гідність будь-яких осіб, що можуть стати причиною порушення соціальної, расової, національної або релігійної ворожнечі, будь-які інші матеріали, що суперечать законодавству України;
- Опис, що містить спам, рекламу в будь-якій формі, в тому числі рекламні посилання.
7.4. Кожен учасник може робити необмежену кількість репостів.
7.5. По закінченні конкурсу переможці повинні в тижневий термін (7 календарних днів) написати приватне повідомлення на одну із офіційних сторінок у соціальних мережах контактні дані (номер мобільного телефону), а також вказати магазин «Золотий Вік», в якому буде зручно забрати свій приз.
8. Критерії визначення переможців Конкурсу.
8.1. Переможцем Конкурсу визнається Учасник конкурсу, що зробив репост в одну із соціальних мереж, та вказавший в опису хештег #ЗолотойВекМечты, вибранний за допомогою сайта random.org.
9. Порядок і терміни отримання призу.
9.1. Переможець Конкурсу повинен прибути в один з магазинів «Золотий Вік» протягом 30 днів з моменту оголошення результатів.
10. Права Учасника.
10.1. Учасник має право:
- Брати участь у Конкурсі в порядку, визначеному даними Правилами;
11. Права Організатора.
11.1. Організатор має право відмовити в участі в Конкурсі особам, які не виконали умови, зазначені в п. 7 цих правил.
11.2. Організатор має право відмовити у видачі призів учасникам, які відмовилися прийти в ювелірний магазин «Золотий Вік»,
11.3. Організатор має право відмовити у видачі призів учасникам, які з яких-небудь причин не змогли надати Організатору документ, що засвідчує їх особу при отриманні подарунка, а також у разі, якщо інформація в наданих документах не збіглася з даними, зазначеними в реєстраційній формі.
11.4. Відмовити у видачі призу учасникам, які відмовилися від фотозйомки та (або) відеозйомки під час вручення подарунка для подальшого використання на сайті zolotoyvek.ua, http://www.youtube.com/, а також на сторінках соціальних мереж: http://vk.com/zolotoyvek_ua, https://www.facebook.com/zolotoyvek.ua та http://ok.ru/zolotoi.vek;
11.5. Правила проведення конкурсу можуть бути змінені та / або доповнені організатором конкурсу протягом всього терміну його проведення, при цьому повідомлення учасників про зміну Правил проводиться в порядку, зазначеному в п.5 Правил.
12. Дополнительные условия
12.1. Приз не може бути замінений грошовим еквівалентом. У разі відмови переможця від отримання призу або неможливості скористатися призом, визначається інший переможець з числа учасників, наступний по рейтингу голосування.
12.2. Участь в Конкурсі автоматично означає ознайомлення Учасника з Правилами
12.3. Організатор Конкурсу залишає за собою право інформувати про результати конкурсу, в тому числі фото та Ф.И.О переможців на свій розсуд.
12.4. Беручи участь в Конкурсі, Учасник надає згоду на використання і обробку своїх персональних даних Організатором виключно для підтвердження повноважень і виконання умов цих правил і Конкурсу. Учасник надає згоду на передачу своїх персональних даних третій особі виключно в рамках Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010р. № 2297-VI. 13.5. Організатор не несе відповідальності у випадку невиконання своїх зобов'язань внаслідок надання Учасником неповних, застарілих, недостовірних персональних даних.
12.5. У разі виникнення питань, пов'язаних з проведенням Конкурсу, учасник може звернутися по телефону 0-800-502-500

 


До кінця акції залишилося -1 днів
Показати друзям