This version of the page http://www.total.ua/uk/motosport/dakar.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-12-23. The original page over time could change.
 Участь TOTAL в ралі-рейдах Dakar

Участь TOTAL в ралі-рейдах Dakar

Більше 20 років компанія TOTAL, яка є партнером Dakar, бере участь в цій унікальній і найбільш захоплюючій пригоді у світі автоспорту.

Випробувати себе, випробувати команду, відкрити нові горизонти можливого - це ключові цінності ралі-рейду Dakar, що дозволяють учасникам знаходити нові внутрішні ресурси, про які вони навіть не підозрювали. 

Групі TOTAL довірено гарантувати постачання пального в найекстремальніших умовах. У порівнянні з попереднім роком траса 2014 року значно збільшилась: 9374 км для автомобілів і вантажівок і 8734 км для мотоциклів і квадроциклів -  збільшення майже в 1000 км! Більш того, з міркувань безпеки цього разу маршрути автомобілів і мотоциклів будуть розділені більш, ніж на 40% дистанції. TOTAL провів колосальну роботу, аби 220 чоловік і величезна кількість техніки безперебійно забезпечували пальним 77 заправних пунктів та 16 аеропортів на всьому протязі траси.

Екстремальні умови ралі-рейду Dakar створюють підвищені вимоги до надійності і працездатності техніки, а також - до споживання пального. Автоспорт для Total - це полігон для випробування новітніх розробок в сфері пального і мастильних матеріалів у найскладніших умовах. Ось чому Total забезпечує спеціально розробленими продуктами наших технічних партнерів: команду BMW X-raid, які виступають на автомобілях MINI і команду Dessoude, на автомобілях NISSAN.

У 2014 році в класі автомобілів весь подіум дістався команді X-Raid, яка підтримувалася компанією TOTAL. Переможцем «Дакар-2014» став Нані Рома (MINI, № 304), який рівно десять років тому здобув перемогу в заліку мотоциклів. «Мрія збулася», - говорить переможець. Друге місце дісталося Стефану Петранселю (MINI, № 300), який, як ви пам'ятаєте, випередив Хоана Нані Рому в 12-му етапі, після чого в «абсолюті» між ними було всього лиш 26 секунд. Проте, на 13-й день боротьби Стефан нікуди особливо не гнав, а під фініш зупинився, поступившись напарнику по команді 5 хвилинами. У підсумку всі три члени команди «X-Raid» одночасно перетнули фінішну межу.

 

 

 


Запитати
Підбір оливи
Новини
Паспорт безпеки