ФІЛЬТРИ ЗА
Все
Гібриди
Кросовери
Позашляховики

СПІВПАДІНЬ НЕ ЗНАЙДЕНО

Нема автомобілів, що відповідають вашому пошуковому запиту. Будь ласка, розширте його та спробуйте ще раз!

  • CT

    Розгін до 100 км/год, с 10,3
    Макс. швидкість, км/год 180
  • IS

    Розгін до 100 км/год, с 8,1
    Макс. швидкість, км/год 225
  • ES

    Розгін до 100 км/год, с 7,4
    Макс. швидкість, км/год 210
  • GS

    Розгін до 100 км/год, с 9,2
    Макс. швидкість, км/год 190
  • LS

    Розгін до 100 км/год, с 5,7
    Макс. швидкість, км/год 250
  • NX

    Maximum speed (km/h)
  • RX

    Розгін до 100 км/год, с 9,5
    Макс. швидкість, км/год 200
  • GX

    Розгін до 100 км/год, с 8,3
    Макс. швидкість, км/год 175
  • LX

    Розгін до 100 км/год, с 7,7
    Макс. швидкість, км/год 210

CT

РОЗКІШ, ЯК ВОНА Є

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

IS

ЕЛЕГАНТНИЙ СПОРТИВНИЙ СЕДАН

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

ES

МІЦЬ ТА ЕЛЕГАНТНІСТЬ

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

GS

ДОКОРІННІ ЗМІНИ

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

LS

ДИНАМІКА КЛАСУ «ЛЮКС»

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

NX

ДИВОВОЖНИЙ МІСЬКИЙ КРОСОВЕР

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

RX

ВИШУКАНИЙ КРОСОВЕР БІЗНЕС-КЛАСУ

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

GX

ПОЗАШЛЯХОВИК КЛАСУ «ЛЮКС»

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

LX

ІКОНА СТИЛЮ СЕРЕД ПОЗАШЛЯХОВИКІВ КЛАСУ «ЛЮКС»

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

КОНЦЕПТУАЛЬНІ
АВТОМОБІЛІ

На прикладі концептуальних автомобілів Lexus ви зможете побачити, у якому напрямку розвивається наш дизайн.

LF-SA
LF-C2
LF-NX
LF-CC
LF-LC

НОВАТОРСЬКИЙ
ДИЗАЙН

У цьому розділі ви знайдете приклади наших найкращих конструкторських рішень.

Надзвичайне у русі
Філософія дизайну
Створюємо надзвичайне
Віртуальна реальність Lexus
LFA
Що таке F SPORT?

ГІБРИДНІ
АВТОМОБІЛІ

Існує чимало різновидів гібридних автомобілів, але всі вони мають одну спільну рису.

Аргументи на користь гібридів

ПОСЛУГИ
LEXUS

Дізнайтеся про переваги офіційної дилерської мережі Lexus та про послуги для клієнтів.

Послуги для клієнтів Lexus

LEXUS
СЬОГОДНІ

Мислення Lexus: дізнайтеся про наш новаторський підхід до конструювання.

Охорона довкілля
Новини та події
Новий GS F

LS 600h L

НАЙПОТУЖНІШИЙ ПОВНОГІБРИДНИЙ СЕДАН У СВІТІ LS 600h L МАЄ ПОДОВЖЕНУ КОЛІСНУ БАЗУ, ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЄ ДОДАТКОВИЙ ПРОСТІР.


Розгін до 100 км/год, с 6,3
Макс. швидкість, км/год 250
Загальна потужність гібридної системи, к. с. (кВт) 445
СТВОРІТЬ СВІЙ LS 600h L

НЕПЕРЕВЕРШЕНА РОЗКІШ

НАЙПОТУЖНІШИЙ ПОВНОГІБРИДНИЙ СЕДАН У СВІТІ LS 600h L МАЄ ПОДОВЖЕНУ КОЛІСНУ БАЗУ, ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЄ ДОДАТКОВИЙ ПРОСТІР.

Для того, щоб створити щось надзвичайне, необхідно наполегливо працювати. Саме тому, коли ми проектували свій перший автомобіль — LS 400, — ми залучили до роботи 60 художників-оформлювачів та 1400 інженерів-конструкторів, поставивши їм за мету створити надзвичайно вишуканий седан, що повністю змінив би стан речей на ринку автомобілів класу «люкс» на час свого виходу у 1989 році. Новий LS не менш знаковий. Цей автомобіль збирають на заводі, що має найбільшу кількість нагород у світі. У його конструкцію було внесено 3 тис. змін! У салоні автомобіля ви знайдете найширший у світі екран автомобільної інформаційно-розважальної системи, надсучасну систему мікроклімату та низку новаторських технічних засобів. Седан LS — це наздвичайно комфортабельний та захоплюючий під час їзди автомобіль. Це найвишуканіший Lexus з побудованих донині. Подорожі на LS доставлять вам ні з чим не зрівнянне відчуття. Завдяки своєму вишуканому зовнішньому оформленню та передку з фірмовою веретеноподібною радіаторною решіткою цей автомобіль примушує людей навколо обертатися. Новий LS 600h L — це перша модель Lexus, на якій впроваджено світлодіодні лампи в усіх зовнішніх приладах освітлення, включаючи фари, протитуманні фари та задні комбіновані ліхтарі.

Характерне трилампове оформлення фар було збережено, але набуло трохи іншого виконання. Щоб надати динаміки зовнішньому вигляду, лампи ближнього світла помістили нижче за лампи дальнього. Це перший автомобіль Lexus, у якому у вказівниках повороту використано світлодіодні лампи — по 12 світлодіодів на кожен. Крім того, новий LS — це найтихіший у світі седан класу «люкс». Так «індекс розпізнавання мовлення» на швидкості 100 км/год становить майже 100 %, а це означає, що під час їзди ви зможете розмовляти не підвищуючи голосу. Наші пошуки тиші не залишили без уваги жодної деталі автомобіля. Завдяки вдосконаленню процесу лазерного зварювання нам вдалося зробити шасі автомобіля більш жорстким і водночас істотно зменшити рівень вібрацій. Шум, що виникає від зустрічного потоку повітря, теж вдалося зменшити завдяки майже пласкому днищу та застосуванню маленьких крильців на стійках передніх дверей та задніх ліхтарях. Для того, щоб зменшити шум від дороги, ми сконструювали колеса зі спеціальною порожньою камерою в ободі, яка поглинає шум від шин, а також покращили шумоізоляцію автомобіля. Крім того, задіявши режим їзди «COMFORT» за допомогою нового перемикача режимів їзди, ви налаштуєте пневматичну підвіску для більш плавної, розслабленої їзди.

СПЕЦИФІКАЦІЇ

ОЗНАЙОМТЕСЯ З ХАРАКТЕРИСТИКАМИ ТА КОМПЛЕКТАЦІЄЮ LS 460 L AWD

  • ЗАГАЛЬНИЙ ОГЛЯД
  • КОМПЛЕКТАЦІЯ
  • ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

LS 600h L Luxury VIP5

ВГОРІ ЗА НАЯВНОСТІ ВИБЕРІТЬ ЩЕ ОДИН ВАРІАНТ ДЛЯ ПОРІВНЯННЯ

  • ЗАМОВТЕ ТЕСТ-ДРАЙВ
  • ЗАВАНТАЖТЕ БРОШУРУ
  • НАПИШІТЬ НАМ

ОСОБЛИВОСТІ LS 600h L

ДІЗНАЙТЕСЯ ПРО ТЕ, ЩО ПРОПОНУЄ ЦЕЙ АВТОМОБІЛЬ

  • УСІ ОСОБЛИВОСТІ
  • ЗА КЕРМОМ LS 600h L
  • У САЛОНІ LS 600h L
  • БЕЗПЕКА LS 600h L
У салоні LS 600h L - Особливості

ОСОБЛИВОСТІ

Для водія та пасажірів новий LS стане надзвичайним вибором для подорожей, відпочинку або роботи. Навіть у далеких мандрівках. Широке шкіряне сидіння водія має електропривод регулювання за 12 параметрами (крісло переднього пасажира можна регулювати за 10 напрямками). Набивка сидінь тепер на 15 % щільніша. Обидва передні сидіння мають нові ортопедичні вставки на рівні попереку з електроприводом регулювання, що забезпечують неабиякий комфорт. За якістю виконання слідкують наші майстри-такумі на заводі у місті Тахара: зверніть увагу на якісну строчку на шкіряних елементах салону та високоточні алюмінієві органи керування аудіосистеми. Для того, щоб підкреслити надзвичайну вишуканість інтер’єру кермо та приладову панель можна оздобити двокольоровою (чорно-сірою) деревиною Shimamoku — процес їх виготовлення складається з 67 етапів протягом 38 днів.

Для тих, хто бажає їздити з особистим шофером, у LS 600h L з подовженою колісною базою передбачено систему підвищеного комфорту заднього пасажира OTTOMAN — для кращого відпочинку. Через вісім повітряних кишеньок виконується масаж шіатсу в зоні плечей та спини.

За кермом LS 600h L - Особливості

ОСОБЛИВОСТІ

Новий LS 600h L має неабиякі динамічні характеристики, але водночас, як для великого, престижного автомобіля, надзвичайно ощадливо споживає пальне. Цей седан вкомплектовано найновішим гібридним приводом Lexus, який складається з п’ятилітрового восьмициліндрового V-подібного бензинового двигуна та 224-сильного електричного мотора. Разом вони розвивають максимальну потужність у 445 к. с. та передають крутний момент на всі чотори колеса. За кермом цього автомобіля ви відчуєте стрімке прискорення, а вміст CO2 у відпрацьованих газах триматиметься на рівні лише 199 г/км. Або задійте режим «Електромобіль» (EV), щоб подорожувати у майже повній тиші, не забруднюючи повітря. За допомогою спеціального селектора, ви зможете змінювати режими їзди: ECO, NORMAL, COMFORT, SPORT S, SPORT S+ або EV («Електромобіль»).

Безпека LS 600h L - Особливості

ОСОБЛИВОСТІ

Новий LS вкомплектовано численними засобами активної і пасивної безпеки, що дбають про безпеку водія та пасажирів у будь-яку пору доби. Під час зміни ряду руху спеціальна система попередить вас про наявність інших транспортних засобів у «сліпих» зонах обабіч нового LS, що дозволить вам уникнути небажаних ситуацій на дорозі.

11 подушок безпеки та ремені безпеки з попереднім натягненням допоможуть захистити водія та пасажирів у салоні.

Захист водія та пасажирів

ЗАХИСТ ВОДІЯ ТА ПАСАЖИРІВ

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб уберегти вас від неприємностей на дорозі, і тому обладнали цей автомобіль сучасними засобами активної безпеки (хоча такі технології не можуть повноцінно замінити людську розважливість і пильність). Ми також подбали про максимальний захист водія та пасажирів на випадок, коли станеться найгірше. Щиро кажучи, засоби безпеки, використані на моделі LS, істотно перевершують всі міжнародні нормативи у цій сфері.

Модель LS вкомплектовано 11 подушками безпеки. Серед них надсучасна двокамерна подушка безпеки для переднього пасажира. У випадку ДТП у центрі цієї подушки утворюється заглибина, щоб уберегти від ушкоджень уразливі частини обличчя, такі як ніс та рот. Найновіша розробка — надувний елемент у подушці сидіння заднього пасажира. Він піднімає передню частину подушки сидіння, щоб не дати пасажиру зісковзнути вперед.

Крім того, завдяки спеціальній конструкції передніх сидінь та підголівників на них у разі наїзду ззаду вдається звести до мінімуму ризик отримання хлистової травми. У задньому бампері встановлено мініатюрний радар, що працює у міліметровому діапазоні. Щойно він зареєстрував можливість наїзду ззаду, передні підголівники подаються вгору та вперед, щоб забезпечити додаткову підтримку для голів тих, хто сидить попереду, зменшуючи таким чином ризик отримання хлистової травми.

Приладова панель та консоль

ПРИЛАДОВА ПАНЕЛЬ ТА КОНСОЛЬ

Новий LS укомплектовано найсучаснішими системами та технічними засобами, завдяки яким він пропонує своїм власникам надзвичайну гостинність — «омотенаші» (японський дух гостинності). Щойно ви наближаєтеся до автомобіля з електронним ключем у кишені чи сумці, як він вас гречно вітає, запалюючи плафони освітлення у бічних дзеркалах та світлодіодний екран аналогового годинника (він має вбудований GPS-модуль, за допомогою якого на ньому встановлюється місцевий час). Щойно ви сіли в автомобіль, натисніть кнопку «Power» («Пуск») і на великому кольоровому екрані у центрі панелі приладів почне програватися красива анімована заставка, а вздовж панелі приладів розтікатимуться світло-жовті вогні. Але це лише початок! У салоні ви зможете насолодитися назвичайно якісним звуковідтворенням за допомогою аудіосистеми Mark Levinson® з 19-ма динаміками, а пасажири заднього ряду мають можливість переглядати відеофільми на дисках у форматі DVD або Blu-ray® на відеоекрані з діагоналлю 22,9 см (9 дюймів).

Місце водія у новому LS надзвичайне. Перше, що ви відчуваєте, це прекрасно оздоблене кермо та селектор гібридної трансмісії, оздоблений комбінованою шкірою та алюмінієм. У центрі панелі приладів зручно розташований найбільший у світі екран автомобільної інформаційно-розважальної системи з діагоналлю 31,2 см (12,3 дюйма), якою можна керувати за допомогою голосових команд або контролера системи дистанційного керування Remote Touch. На екрані одночасно можна виводити інформацію від двох бортових систем, наприклад, акустичної та навігаційної. Крім того, на цей екран виводиться зображення з камери зворотного огляду під час здавання назад.

«Інтелектуальна» система освітлення

«ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА» СИСТЕМА ОСВІТЛЕННЯ

У новій адаптивній системі регулювання дальнього світла використано фотоелемент, що слідкує за появою світла фар зустрічних автомобілів та задніх ліхтарів автомобілів, що слідують у попутньому напрямку. Щойно виявлено автомобіль попереду, частину світлового пучка дальнього світла буде закрито, щоб не засліплювати водіїв транспортних засобів попереду.

Затишний інтер’єр

ЗАТИШНИЙ ІНТЕР’ЄР

У салоні нового LS ви будете приємно вражені надзвичайною якістю оздоблення та продуманими до дрібниць деталями. Для полегшення висадки та посадки кермо та крісло водія відсуваються автоматично. У всіх варіантах виконання передбачено регульовані задні сидіння з вбудованими масажними пристроями. У задній підлокітник вбудовано пульт з рідкокристалічним екраном, за допомогою якого можна керувати системою мікроклімату на задньому ряді сидінь, програвати аудіозаписи та піднімати або опускати сонцезахисні штори на вікнах.

Система кондиціонування Climate Concierge — це ще одна новаторська система, вперше у світі реалізована на новому LS. Вона постійно слідкує за температурою у салоні і ззовні та автоматично регулює температуру повітря у салоні, температуру сидінь та кермового колеса. Завдяки сучасній системі іонізації повітря Lexus nanoe, що отримала численні нагороди, у повітря потрапляють негативно заряджені іони, завдяки чому воно стає свіжішім, а ваше волосся та шкіра зволожуються.

Для LS 600h L передбачено систему підвищеного комфорту заднього пасажира OTTOMAN: спинка сидіння опускається до 45°, подушка сидіння подовжується, а під ногами з’являється підставка. У спинці сидіння є вісім повітряних кишеньок, через які виконується акупунктурний масаж шиацу — управління відбувається за допомогою пульту дистанційного керування. У салоні встановлено інфрачервоні датчики, які слідкують за температурою тіла задніх пасажирів, і за потреби регулюють роботу системи кондиціонування повітря та підігріву або охолодження сидінь.

Підвіска

ПІДВІСКА

Чудова збалансованість та маневреність моделі LS — це результат відмінної роботи інженерів-конструкторів. Водночас відчуття єдності, яке водій отримує за кермом цього чудового седана, досягається в тому числі завдяки застосуванню легкої алюмінієвої багатоважільної пневматичної підвіски попереду та позаду. На додачу до цього у конструкції підвіски передбачено високоефективні пневматичні амортизатори, що забезпечують надзвичайну керованість та комфорт під час їзди. Адаптивна система регулювання жорсткості підвіски AVS дозволяє водієві ще точніше налаштувати «поведінку» автомобіля за допомогою перемикача режимів їзди. Бути за кермом LS означає відчувати бездоганну плавність та відчуття цілковитого контролю.

Динаміка руху

ДИНАМІКА РУХУ

За кермом нового LS ви насолоджуватиметеся відчуттям цілковитої єдності з автомобілем, що водночас напрочуд збалансований і надзвичайно динамічний. Його надзвичайно жорстке шасі (виготовлене із застосуванням нового лазерного зварювання та космічних технологій склеювання матеріалів) поєднано з пневматичною підвіскою, щоб забезпечити надзвичайну керованість та комфорт під час їзди. Сучасна система комплексного керування динамікою автомобіля VDIM передбачена вже у базовій комплектації. Завдяки кермовому механізму зі змінним передаточним числом VGRS зусилля на кермі змінюється разом зі зміною швидкості руху. У надзвичайному випадку він автоматично відрегулюється, щоб допомогти водієві уникнути небезпеки.

Аеродинаміка

АЕРОДИНАМІКА

Новий LS має одні з найкращих у класі показників аеродинаміки, зокрема, завдяки майже пласкому днищу та застосуванню мікроспойлерів на стійках передніх дверей та задніх ліхтарях. Вперше такі мікроспойлери було застосовано на автомобілях у перегонах Формули-1. Вони створюють повітряні вихри, що направляють потоки повітря ближче до кузова, таким чином допомагаючи седану LS мчати крізь зустрічний поток повітря. Це не лише покращує керованість та стійкість автомобіля на дорозі, але й поліпшує споживання пального та зменшує рівень шуму від зустрічного повітря.

Крім того, ми доклали значних зусиль, щоб запобігти потраплянню зустрічного потоку повітря у салон. Високоякісне багатошарове скло, окантовка вікон та герметичні ущільнювачі забезпечують чудову ізоляцію. Завдяки такій розв’язці у салон потрапляє менше шуму, завдяки чому водій та пасажири можуть насолоджуватися тишею під час їзди. Віртуозне поєднання вишуканого зовнішнього вигляду та спокійного інтер’єру салону роблять седан LS автомобілем, у якому так приємно подорожувати!

Аудіосистема Mark Levinson

АУДІОСИСТЕМА MARK LEVINSON

Mark Levinson («Марк Левінсон») — один з найпопулярніших виробників акустичної апаратури класу Hi-Fi у світі. Від моменту свого заснування 1972 року і донині ця фірма набула виняткової репутації у виробництві акустичних систем, що здатні відтворювати найтонші відтінки звукозаписів, не додаючи і не відбираючи нічого у оригінального виконання. Сам Марк Левінсон сконструював мікшерний пульт, що був використаний 1969 року на музичному фестивалі у Вудстоці, і з того часу саме його вважають засновником індустрії з виробництва акустичної апаратури найвищого класу.

Незважаючи на запити від різних виробників автомобілів класу «люкс», ми залишаємося єдиним автовиробником, що встановлює високласну апаратуру Mark Levinson на свої автомобілі. Інженери-конструктори Lexus використовують найостанніші здобутки науки для забезпечення тиші та затишку у салоні під час їзди, завдяки чому з’являється ідеальна акустична можливість відтворювати звукозаписи в автомобілі не згірш, як у концертному залі.

На моделях серії LS передбачено одну з найкращих у світі інформаційно-розважальних систем, до складу якої входить аудіосистема Mark Levinson® з 19-ма динаміками. Завдяки цій системі водій та пасажири зможуть насоложуватися 7.1-канальним просторовим звуковідтворенням. Для вашої зручності передбачено можливість під’єднати до системи мобільний телефон по каналу Bluetooth®. Крім того, за допомогою роз’ємів AUX та USB ви зможете під’єднати музичний плеєр або iPhone® та програвати з них свою улюблені аудіозаписи. Під час стоянки на висококонтрастному кольоровому екрані з діагоналлю 31,2 см (12,3 дюйма) ви зможете переглядати свої улюблені кінофільми на DVD-носіях.

Різні типи оббивки та декоративних вставок

РІЗНІ ТИПИ ОББИВКИ ТА ДЕКОРАТИВНИХ ВСТАВОК

Ви можете оформити інтер’єр салону моделі LS відповідно до власних вподобань. На ваш вибір пропонуємо оббивку з комбінованої семіанілінової шкіри п’яти кольорів на вибір: чорного, світло-сірого, коричневого, світло-бежевого або бежевого. Крім того, на ваш вибір декоративні вставки з різних порід дерева.

Гібридний привод

ГІБРИДНИЙ ПРИВОД

У напрочуд динамічному седані LS 600h L застосовано технічні рішення, які були напрацьовані нашими найкращими фахівцями у сфері розроблення гібридних приводів протягом більше ніж десяти років роботи. У гібридному приводі Lexus філігранно поєднано п’ятилітровий восьмициліндровий V-подібний бензиновий двигун та потужний електромотор. Разом вони розвивають максимальну потужність у 445 к. с. та дозволяють цьому автомобілю надзвичайно плавно розганятися до 100 км/год лише за 6,3 с. Споживання пального вдалося істотно зменшити — до 8,6 л/100 км. А вміст CO2 у відпрацьованих газах становить лише 199 г/км, — значно менше, ніж можна було б очікувати від автомобіля такого класу. Крім того, седан LS можна перевести в «Еко-режим», у якому алгоритм роботи дроселя та бортової системи мікроклімату змінююється: пальне споживається більш ощадливо і в атмосферу потрапляє менше шкідливих речовин.

«Мозком» моделі LS є надсучасний блок керування двигунами (PCU), що контролює роботу бензинового та електричного двигунів у своєму унікальному повногібридному приводі. У режимі «Електромобіль» (EV) автомобіль не виробляє вуглекислого газу або оксидів азоту, не споживає пальне та рухається майже безшумно. Блок PCU за промовчанням задіює цей режим, коли ви вперше заводите автомобіль або рухаєтеся на малій швидкості. Але щойно швидкість зростає, у дію вступає бензиновий двигун і обидва двигуни працюють у цілковитій гармонії. На високих швидкостях потужний електричний двигун застосовується для того, щоб забезпечити плавне та миттєве зростання крутного моменту під час прискорень. Малогабаритна батарея гібридної системи ніколи не потребує заряджання від зовнішнього джерела, оскільки вона живиться від перетвореної кінетичної енергії, яка виділяється, наприклад, під час гальмування або коли автомобіль йде накатом. Така енергія потім зберігається в батареї.

У моделі LS 600h L передбачено систему повного приводу, яка забезпечує передавання крутного моменту на всі чотири колеса, щоб поліпшити зчеплення з дорогою навіть за найскладніших дорожніх умов. У гібридній трансмісії застосовано електричний мотор, генератор, планетарний зубчастий механізм, що задіює електромотор, та редуктор — і все це в одному легкому малогабаритному корпусі, що за розміром не більший за звичайну автоматичну коробку передач.

Іншими словами, LS 600h L — це технічне досягнення, яке стало можливим лише завдяки незрівнянному автомобільному генію Lexus.

СПІВПАДІНЬ НЕ ЗНАЙДЕНО

Нема особливостей моделі, що відповідають вашому пошуковому запиту. Будь ласка, розширте його та спробуйте ще раз!

МИ ВИРІШИЛИ, ЩО НОВИЙ LS ПОВИНЕН СТАТИ ТВОРЧИМ ВІДХОДОМ ВІД ЗАГАЛЬНОПРИЙНЯТОЇ НОРМИ. МИ ПОСТАВИЛИ ЗА МЕТУ СТВОРИТИ АВТОМОБІЛЬ, ЩО БУВ БИ НАДЗВИЧАЙНО СУЧАСНИЙ ТА «РОЗУМНИЙ», АЛЕ ВОДНОЧАС ПРИВЕРТАВ БИ ДО СЕБЕ УВАГУ НА РІВНІ ВІДЧУТТІВ ТА ЕМОЦІЙ.

Гідекі Ватанабе, головний інженер-конструктор моделі LS

Для того, щоб забепечити якнайкращі враження від користування веб-сайтом Lexus, ми разом з обраними нами партнерами на нашому сайті використовуємо файли-реп’яшки. Якщо ви продовжите користуватися сайтом без зміни налаштувань, ми сприймемо це як знак вашої згоди на отримання всіх файлів-реп’яшків на сайті Lexus.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ