ФІЛЬТРИ ЗА
Все
Гібриди
Кросовери
Позашляховики

СПІВПАДІНЬ НЕ ЗНАЙДЕНО

Нема автомобілів, що відповідають вашому пошуковому запиту. Будь ласка, розширте його та спробуйте ще раз!

  • CT

    Розгін до 100 км/год, с 10,3
    Макс. швидкість, км/год 180
  • IS

    Розгін до 100 км/год, с 8,1
    Макс. швидкість, км/год 225
  • ES

    Розгін до 100 км/год, с 7,4
    Макс. швидкість, км/год 210
  • GS

    Розгін до 100 км/год, с 9,2
    Макс. швидкість, км/год 190
  • LS

    Розгін до 100 км/год, с 5,7
    Макс. швидкість, км/год 250
  • NX

    Maximum speed (km/h)
  • RX

    Розгін до 100 км/год, с 9,5
    Макс. швидкість, км/год 200
  • GX

    Розгін до 100 км/год, с 8,3
    Макс. швидкість, км/год 175
  • LX

    Розгін до 100 км/год, с 7,7
    Макс. швидкість, км/год 210

CT

РОЗКІШ, ЯК ВОНА Є

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

IS

ЕЛЕГАНТНИЙ СПОРТИВНИЙ СЕДАН

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

ES

МІЦЬ ТА ЕЛЕГАНТНІСТЬ

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

GS

ДОКОРІННІ ЗМІНИ

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

LS

ДИНАМІКА КЛАСУ «ЛЮКС»

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

NX

ДИВОВОЖНИЙ МІСЬКИЙ КРОСОВЕР

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

RX

ВИШУКАНИЙ КРОСОВЕР БІЗНЕС-КЛАСУ

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

GX

ПОЗАШЛЯХОВИК КЛАСУ «ЛЮКС»

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

LX

ІКОНА СТИЛЮ СЕРЕД ПОЗАШЛЯХОВИКІВ КЛАСУ «ЛЮКС»

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

КОНЦЕПТУАЛЬНІ
АВТОМОБІЛІ

На прикладі концептуальних автомобілів Lexus ви зможете побачити, у якому напрямку розвивається наш дизайн.

LF-SA
LF-C2
LF-NX
LF-CC
LF-LC

НОВАТОРСЬКИЙ
ДИЗАЙН

У цьому розділі ви знайдете приклади наших найкращих конструкторських рішень.

Надзвичайне у русі
Філософія дизайну
Створюємо надзвичайне
Віртуальна реальність Lexus
LFA
Що таке F SPORT?

ГІБРИДНІ
АВТОМОБІЛІ

Існує чимало різновидів гібридних автомобілів, але всі вони мають одну спільну рису.

Аргументи на користь гібридів

ПОСЛУГИ
LEXUS

Дізнайтеся про переваги офіційної дилерської мережі Lexus та про послуги для клієнтів.

Послуги для клієнтів Lexus

LEXUS
СЬОГОДНІ

Мислення Lexus: дізнайтеся про наш новаторський підхід до конструювання.

Охорона довкілля
Новини та події
Новий GS F

ES 350

НЕАБИЯКУ ПОТУЖНІСТЬ ПІД КАПОТОМ ТА НАДЗВИЧАЙНО ПРОСТОРИЙ САЛОН ПОЄДНАНО З ВІДЧУТТЯМ СУЧАСНОЇ ЕЛЕГАНТНОСТІ


Розгін до 100 км/год, с 7,4
Макс. швидкість, км/год 210
Макс. потужність, к. с. при об./хв. 277/6200
СТВОРІТЬ СВІЙ ES 350

СТВОРЮЄМО НАДЗВИЧАЙНЕ

НЕАБИЯКУ ПОТУЖНІСТЬ ПІД КАПОТОМ ТА НАДЗВИЧАЙНО ПРОСТОРИЙ САЛОН ПОЄДНАНО З ВІДЧУТТЯМ СУЧАСНОЇ ЕЛЕГАНТНОСТІ, ЩОБ ЗАБЕЗПЕЧИТИ СПРАВЖНЮ СВОБОДУ ПЕРЕСУВАННЯ

Сповна насолодіться можливістю перебування за кермом цього прекрасного седана з потужним шестициліндровим V-подібним двигуном та вражаючою керованістю. Отримайте задоволення від перебування у просторому салоні, що став ще більше завдяки подовженій колісній базі. Комфортно розташуйтеся у м’яких шкіряних сидіннях, що підігріваються та вентилюються. Завдяки панорамному даху у салоні створюється відчуття легкості та свободи, застосування тришарового скла у вікнах та звукопоглинаючих матеріалів на кузові забезпечують неабияку тишу та затишок під час кожної поїздки. ES 350 — це надзвичайно збалансований автомобіль, у якому динамічне прискорення та чудова стійкість на дорозі створюють якнайкращі враження від перебування за кермом. Це автомобіль, створений для нешумної їзди. Продумане розташування органів керування забезпечують максимальну зручність для водія.

Комбінація приладів має підсвітку типу Optitron, завдяки чому показники легко зчитувати у будь-яку пору доби. Розташований у центрі приладової панелі класичний циферблатний годинник створює відчуття перебування поза часом. Основний акцент в оформленні салону зроблено на те, щоб забезпечити приємні враження від їзди. Проте будьте певні і в тому, що для вашого комфорту зроблено все. Надсучасна система мікроклімату у салоні забезпечує оптимальну температуру під час кожної мандрівки. Крім того, завдяки генератору іонів у салоні очищується повітря та знищуються немприємні запахи. Престижна акустична система Mark Levinson забезпечує якнайкращі враження від програвання улюбленої музики. Завдяки потужному двигунові, надзвичайній динаміці руху, просторому салону, вишуканому оформленню новий седан бізнес-класу ES 350 забепечить вам свободу пересування та елегантність у кожній деталі, як жоден інший автомобіль!

СПЕЦИФІКАЦІЇ

ОЗНАЙОМТЕСЯ З ХАРАКТЕРИСТИКАМИ ТА КОМПЛЕКТАЦІЄЮ

  • ЗАГАЛЬНИЙ ОГЛЯД
  • КОМПЛЕКТАЦІЯ
  • ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ES 350 Executive

ВГОРІ ЗА НАЯВНОСТІ ВИБЕРІТЬ ЩЕ ОДИН ВАРІАНТ ДЛЯ ПОРІВНЯННЯ

  • ЗАМОВТЕ ТЕСТ-ДРАЙВ
  • ЗАВАНТАЖТЕ БРОШУРУ
  • НАПИШІТЬ НАМ
  • ЗАМОВТЕ ТЕСТ-ДРАЙВ
  • ЗАВАНТАЖТЕ БРОШУРУ
  • НАПИШІТЬ НАМ

ОСОБЛИВОСТІ ES 350

ДІЗНАЙТЕСЯ ПРО ТЕ, ЩО ПРОПОНУЄ ЦЕЙ АВТОМОБІЛЬ

  • УСІ ОСОБЛИВОСТІ
  • У САЛОНІ ES 350
  • ЗА КЕРМОМ ES 350
  • БЕЗПЕКА ES 350
У салоні ES 350 - Особливості

ОСОБЛИВОСТІ

Новий ES 350 вкомплектовано цілою низкою ретельно продуманих деталей, починаючи від гостинних, білих світлодіодних плафонів освітлення у салоні і закінчуючи системою мікроклімату, що підтримує оптимальну температуру. Регулювані сидіння повторюють вигини людського тіла, забезпечуючи максимальний комфорт водія та пасажирів під час кожної поїздки. На ваш вибір оббивка з комбінованої шкіри з напіваніліновою обробкою трьох кольорів. Завдяки подовженій колісній базі вдалося збільшити внутрішній прострі у салоні — водій та четверо пасажирів почуватимуться надзвичайно комфортно. А завдяки тонованому панорамному дахові у салоні стане світліше та цікавіше.

У центрі ергономічної приладової панелі розташований класичний циферблатний годинник та великий кольоровий екран. Таким чином вдалося поєднати сучасні технології та просту функціональність. Щоб ще більше покращити враження від їзди, передбачено систему просторового звуковідтворення фірми Mark Levinson, за допомогою якої ви зможете насолоджуватися прослуховуванням улюблених композицій та переглядом фільмів на DVD-дисках не згірш як у домашньому кінотеатрі.

За кермом ES 350 - Особливості

ОСОБЛИВОСТІ

ES 350 сконструйовано для приємної їзди. Його серцем є великий та потужний шестициліндровий V-подібний двигун, що забезпечує стрімке та надзвичайно плавне прискорення водночас з ощадливим споживанням пального.

Неабияку потужність під капотом доповнюють чудова керованість та стійкість автомобіля. Обтічна, аеродинамічна форма кузова не лише зменшує опір зустрічному повітрю, але й покращує стійкість під час їзди. Автомобіль ідеально збалансовано, завдяки чому кожна поїздка приноситеме вам справжню насолоду.

Безпека ES 350 - Особливості

ОСОБЛИВОСТІ

Особливу увагу у новому ES приділено безпеці: різноманітні засоби активної та пасивної безпеки, а також допоміжні пристрої для водія стоять на сторожі безпеки кожної поїздки. Засоби керування динамікою автомобіля забезпечують максимальний контроль над автомобілем за будь-яких умов.

У салоні водія та пасажирів захищають 10 технічно досконалих подушок бепеки. На передніх сидіннях передбачено засоби попереднього натягнення ременів безпеки. Завдяки «інтелектуальній» системі освітлення входження в повороти у темну пору доби стане безпечніше.

Приладова панель та консоль

ПРИЛАДОВА ПАНЕЛЬ ТА КОНСОЛЬ

Сівши за кермо нового ES, ви одразу відчуєте, що все під контролем. Завдяки чудовому поєднанню сучасних дизайнерських рішень, вишуканого оздоблення та продуманого розташування органів керування цей автомобіль забезпечує якнайкращі враження від їзди. Місце водія поділено на дві зони: демонстраційну та робочу. Завдяки такий розв’язці водій може перевіряти показання роботи бортових системи лише кинувши один погляд, що значно покращує безпеку. По центру приладової панелі розташований класичний циферблатний годинник з білою підсвіткою, що створює відчуття неабиякої елегантності поза часом.

Кермове колесо з електропідсилювачем обтягнуте шкірою та має вставки з дерева. Воно підігрівається у холодну пору року. Кермову колонку легко налаштувати під водія будь-якої статури. На кермо винесено кнопки керування акустичною системою, інформаційно-розважальною системою, телефоном та голосовими функціями. Це не лише зручно, але й безпечно. Біла підсвітка придадів типу Optitron забезпечує просте зчитування інформації за будь-якого освітлення. Крім того, в автомобілі передбачено можливість під’єднувати до акустичної системи портативні програвачі та смартфони.

Над класичним циферблатним годинником розташований кольоровий сенсорний екран з діагоналлю 20,3 см (8 дюймів). На цьому екрані виводиться інформація про роботу акустичної системи, системи мікроклімату або навігаційної системи. Це чудовий зразок інтуїтивного поєднання естетики та сучасної техніки.

Шестициліндровий V-подібний бензиновий двигун

ШЕСТИЦИЛІНДРОВИЙ V-ПОДІБНИЙ БЕНЗИНОВИЙ ДВИГУН

Під капотом ES 350 розташовано потужний двигун, що має об’єм більший, аніж на більшості седанів. Завдяки такому силовому агрегату вимогливі водії отримають цілковите задоволення від динаміки. 3,5-літровий шестициліндровий V-подібний двигун з 24-клапанним механізмом має полегшену конструкцію. Він здатен розігнати автомобіль з місця до 100 км/год лише за 7,4 секунди. А завдяки максимальному обертальному моменту у 346 Н·м він надасть вам впевненості за будь-якої погоди!

Завдяки застосуванню системи зміни фаз газорозподілу Dual VVT-i у клапанному механізмі вдалося забезпечити не лише надзвичайну потужність, але й досягти ощадливого споживання пального на всьому діапазоні обертів. Застосована у конструкції двигуна ланцюгова передача ніколи не потребує регулювання та має тривалий термін експлуатації. Сівши за кермо ES 350 ви відчуєте різницю у тому, як стрімко він розганяється та яку має динаміку руху.

На ваш вибір три режими їзди: «екологічний» («ECO»), «звичайний» («Normal») та «спортивний» («Sport»). У першому режимі режим роботи двигуна та коробка передач працюватимуть таким чином, що максимально зменшити споживання пального. У спортивному режимі автомобіль повністю змінює свою «поведінку»: дросель чуйно реагує на найменше натискання педалі акселератора. А щоб вам було цікавіше під час їзди у такому режимі, освітлення комбінації придалів у новому ES стане яскраво червоним.

Захист водія та пасажирів

ЗАХИСТ ВОДІЯ ТА ПАСАЖИРІВ

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб уберегти вас від неприємностей на дорозі, і тому обладнали цей автомобіль сучасними засобами активної безпеки (хоча такі технології не можуть повноцінно замінити людську розважливість і пильність). Ми також подбали про максимальний захист водія та пасажирів на випадок, коли станеться найгірше. Для моделі ES 350 передбачено 10 подушкок безпеки, розташованих у найважливіших точках салону. Вони миттєво спрацьовують від датчиків, що фіксують удар, забезпечуючи максимальний захист для водія та всіх пасажирів.

Захист водія та переднього пасажира забезпечують подушки безпеки, що розкриваються у два етапи, та подушками безпеки на рівні колін. Для пасажира на передньому сидінні передбачено інноваційну двокамерну подушку безпеки, у центральній частині якої після заповнення газом утворюється заглибина для захисту обличчя. Обабіч передбачено щитові подушки безпеки, що розкриваються на всю довжину салону, захищаючи водія та пасажирів, що сидять біля дверей.

Окрім подушок безпеки на передніх сидіннях передбачено ремені безпеки з попереднім натягненням під час зіткнення. Передні сидіння мають спеціальну конструкцію, що запобігає зайвому рухові голови водія та пасажира, завдяки чому ризик отримання хлистової травми під час наїзду ззаду зведено до мінімуму.

Акустична система Mark Levinson

АКУСТИЧНА СИСТЕМА MARK LEVINSON

Mark Levinson («Марк-Левінсон») — один з найпопулярніших виробників акустичної апаратури класу еталонного монітора у світі. Від моменту свого заснування 1972 року і донині ця фірма набула виняткової репутації у виробництві акустичних систем, що здатні відтворювати найтонші відтінки звукозаписів, не додаючи і не відбираючи нічого у оригінального виконання. Сам Марк Левінсон сконструював мікшерний пульт, що був використаний 1969 року на музичному фестивалі у Вудстоці, і з того часу саме його вважають засновником індустрії з виробництва акустичної апаратури найвищого класу.

Ціни на домашні звуковідтворювальні системи фірми Mark Levinson початкового рівня починаються з десятків тисяч євро (і це без врахування вартості гучномовців) і незважаючи на запити від різних виробників автомобілів класу «люкс», ми залишаємося єдиним автовиробником, що встановлює високласну апаратуру Mark Levinson на свої автомобілі. Інженери-конструктори Lexus використовують найостанніші здобутки науки для забезпечення тиші та затишку у салоні під час їзди, завдяки чому з’являється ідеальна акустична можливість відтворювати звукозаписи в автомобілі не згірш, як у концертному залі.

Найсучасніша система просторового звуковідтворення Mark Levinson з 15 гучномовцями адаптована відповідно до акустичних характеристик салону Lexus ES, тож на будь-якому з пасажирських місць досягнуто якнайкращої якості звуку. Завдяки цій системі водій та пасажири можуть насолодитися 5.1-канальним просторовим звуком при програванні своїх улюблених аудіо- та DVD-дисків.

«Інтелектуальна» трансмісія

«ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА» ТРАНСМІСІЯ

ES 350 вкомплектовано шестишвидкісною автоматичною коробкою передач послідовної дії, що забезпечує надзвичайно плавне прискорення та ощадливе споживання пального. Завдяки незначній відмінності між передаточними числами передач автомобіль миттєво реагує на дії водія, а зміна швидкостей під час прискорення майже не помітна. У коробці передач застосовано окремий мікропроцесор AI-SHIFT зі штучним інтелектом, який слідкує за дорожніми умовами та відповідним чином змінює схему перемикання передач, щоб забезпечити якнайкращі враження від їзди.

Затишний салон

ЗАТИШНИЙ САЛОН

Модель ES було спеціально сконструйовано таким чином, щоб забезпечити максимально затишну та спокійну атмосферу під час подорожей. Біле світлодіодне освітлення салону гречно вітає пасажирів, поки вони без перешкод розташовуються на своїх сидіннях завдяки широкому отвору задніх дверей. Всі сидіння у салоні повторюють вигини людського тіла для максимальної зручності. Передні сидіння підігріваються та мають можливість вентиляції за потреби. Сидіння водія можна відрегулювати за десятьма параметри під водія будь-якої статури.

Оскільки новий ES має подовжену колісну базу, для ніг пасажирів у тильній частині салону чимало місця — зазвичай стільки місця пропонують набагато більші седани. Окрім того, ми зробили все можливе, щоб у салоні було тихо та затишно: у вікнах дверей застосовано тришарове звуконепроникне скло, кузов вкрито шумопоглинаючими матеріалами, скрізь застосовано високоякісні щільні з’єднання. Панорамний дах створює відчуття легкості у салоні та підкреслює відчуття свободи.

Якщо ваші пасажири бажають сховатися від сонячних променів у спекотні дні, на задньому вікні передбачено сонцезахисну шторку з електроприводом регулювання. Крім того, високотехнолонічна тризональна система мікроклімату у салоні виводить поняття про кондиціювання повітря у салоні на якісно новий рівень. Низка датчиків постійно слідкує за інтенсивністю сонячного освітлення, температурою та вологістю, регулюючи роботу системи та подачі повітря таким чином, щоб забезпечити оптимальний комфорт. Завдяки сучасному nanoe-генератору у салон потрапляють іони, що очищують повітря, знищують неприємні запахи і навіть зволожують шкіру водія та пасажирів.

У холодню зимову пору подорожувати у салоні буде не менш зручно і затишно завдяки потужному обігрівачеві салону.

Підвіска

ПІДВІСКА

Неабияку маневреність, чудове кермування та затишок у салоні моделі ES вдалося досягти завдяки полегшеній, проте надзвичайно міцній конструкції кузова та перевіреній часом підвісці типу МакФерсон попереду та позаду. Завдяки оптимальному розподілу маси між передньою та задньою осями, на яких застосовано двоважельні підвіски, складається враження, що автомобіль пливе над дорогою, водночас з цим демонструючи чудову керованість та стійкість під час руху. Водій та пасажири можуть зручно розміститися у надзвичайно тихому салоні та насолоджуватися найприємнішими враженнями від їзди.

«Інтелектуальна» система освітлення

«ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА» СИСТЕМА ОСВІТЛЕННЯ

Створюючи новий ES інженери Lexus вивели на цілковито новий рівень навіть основні механізми автомобіля. Такий новаторський підхід було застосовано під час роботи над фарами. Вони не лише гарні на вигляд, але й «розумні». У темну пору доби завдяки невеличкій відеокамері у корпусі дзеркала зворотного огляду у салоні, яка слідкує за освітленням дороги попереду (включаючи світло фар зустрічних автомобілів), автоматично вмикається та вимикається дальнє світло. Фари — це лише один із численних прикладів ретельно продуманих механізмів, що разом забезпечують якнайкращі враження від кожної подорожі.

Різні типи оббивки та декоративних вставок

РІЗНІ ТИПИ ОББИВКИ ТА ДЕКОРАТИВНИХ ВСТАВОК

Ви зможете оформити інтер’єр салону моделі ES відповідно до власних вподобань. На ваш вибір пропонуємо оббивку з комбінованої напіванілінової шкіри трьох кольорів на вибір: чорного, світло-сірого та бежевого. Підкреслити той чи інший колір оббивки вам допоможуть декоративні панелі різного кольору.

СПІВПАДІНЬ НЕ ЗНАЙДЕНО

Нема особливостей моделі, що відповідають вашому пошуковому запиту. Будь ласка, розширте його та спробуйте ще раз!

ДЛЯ НОВОГО СЕДАНА ES МИ СТВОРИЛИ НОВАТОРСЬКЕ ОФОРМЛЕННЯ, ЩО ВОДНОЧАС ПЕРЕДАЄ НЕАБИЯКУ МІЦЬ ТА ЕЛЕГАНТНІСТЬ.

Тосіо Асагі, головний інженер-конструктор моделі ES

Для того, щоб забепечити якнайкращі враження від користування веб-сайтом Lexus, ми разом з обраними нами партнерами на нашому сайті використовуємо файли-реп’яшки. Якщо ви продовжите користуватися сайтом без зміни налаштувань, ми сприймемо це як знак вашої згоди на отримання всіх файлів-реп’яшків на сайті Lexus.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ