Блоги

Наш кордон, такий наш…

Відвикли від черг? Смієтеся з млинців на лопаті? Може, житимемо по-новому? Колись...

Вугільні кульбіти нардепа Гузя

11 грудня шахтарі Волині знову нагадали про себе і свої біди відчайдушним кроком – перекрили дорогу державного значення, сполученням «Київ – Ковель – Ягодин». Вимоги в гірників прості: отримати законно зароблену заробітну плату.

Зареєстрував реформаторський законопроект «Про молодь»

Зареєстрував реформаторський законопроект «Про молодь»

Шлях до виконкомів

19 листопада 2015 року на сайті Верховної Ради України оприлюднено петицію «Про узгодження роботи органів виконавчої влади з вимогами перетворення України з посттоталітарної на демократичну державу».

Уряд Яценюка – це основний союзник Путіна в Україні

Корумпований уряд Арсенія Яценюка., який саботує реформи і довів українців до зубожіння – це основний внутрішній союзник Путіна в Україні.

Демократія і національна безпека

Дев’ятого листопада цього року на сайті Верховної Ради України було оприлюднено петицію «Про обмеження громадянських прав». З текстом Петиції можна ознайомитись на сайті Верховної Ради України – Електронні Петиції: https://itd.rada.gov.ua/petitions/Petition/Index/708?aname=publishe

Боротьба з корупцією неможлива без перезавантаження прокуратури та судів

Боротьба з корупцією неможлива без перезавантаження прокуратури та судів

Петиція “Про обмеження громадянських прав”

Петиція

12 запитань для Товстенюка

Свого часу мені не вдалося потрапити на прес-конференцію пана Товстенюка, оскільки в останній момент він разом з «Укропом» собі придумали, що конференція має бути закритою, лише для акредитованих журналістів. Чим показав своє ставлення до громади, яка його ж має обирати, свою публічність та відкритість до громадян міста Луцька.

Укроп – вибір волинян

І нам дуже пощастило з вибором, адже це команда патріотів та професіоналів.

Квест у Луцьку – “Вентилятор”

Вже сьогодні, 16 жовтня, у Луцьку відбудеться другий автоквест сезону 2015-2016 - Quest "Вентилятор"

Вибори у Луцьку: «чорний день» Романюка

Високі результати «Українського об’єднання патріотів - Укроп» та не надто високі у «Солідарності» та «Батьківщини» можуть призвести до того, що у Луцьку суттєво оновиться правляча верхівка

«Самопоміч» демонструє справжнє обличчя

За 24 роки незалежності України, депутати як і Верховної Ради, так і місцевого рівня? були для народу прикладом того, яким не повинен бути народний обранець: нетолерантним, грубим, неетичиним, некомпетентним, лицеміром. Депутати були ганьбою українського народу, які не лише не викликали після цього підтримки, але й сприяли падінню авторитету України на міжнародній арені.

Ці вибори – продовження Революції гідності

Сьогодні ми, українці, знову постали перед доленосним вибором, від якого залежить подальший шлях розвитку держави.

Як нам облаштувати життя в нашому місті

Як нам облаштувати життя в нашому місті. Чому ми маємо так багато проблем? Чому ми їх не вирішуємо, а колекціонуємо, щоб потім з почуттям огиди але з плаксивим виразом обличчя про них говорити? Двадцять чотири роки плачу та скреготу зубами, прицмокувань від згадки про те, як живе Європа та нестримним бажанням зганяти в Росію на заробітки. Навіть зараз, коли в її особі маємо ворога нашої незалежності.

Телеканал ZIK відкриває «Таємниці Ратуші»

Телеканал ZIK відкриває «Таємниці Ратуші»

Перші свідчення Надії

Кремлівська бранка Надія Савченко скористалась своїм правом почати судове слідство з викладу своєї правдивої версії подій… у театрі абсурду. Він розігруватиме «справу Савченко» як мінімум до кінця жовтня.

Проблема бурштинових бунтів

Свято марнотратства імені «Укропу» в Луцьку

Пам'ятаю, що під час парламентських виборів 2014 року в команді Ігоря Палиці в Луцьку було модним критикувати опонентів за дорогу виборчу рекламу під час війни. Як часто буває з політиками за рік їхня риторика змінилася.

НОВА ПОЛІЦІЯ: служити і захищати! Приховане призначення

Я за нову поліцію. Але я за одночасне ухвалення процедур, що гарантують реалізацію політичних прав громадян. Я проти використання нової поліції в брудних політичних іграх діючої влади.