This version of the page http://www.kreator-bud.com/index.php/mn-lviv (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-12-11. The original page over time could change.
Креатор-Буд - Новобудови Львів - квартири в новобудовах Львів Стрийська

Maxi Menu CK

Новобудова Львів – житловий комплекс на вулиці Стрийській

У грудні 2015 року розпочалося будівництво 2-ої черги новобудови у Львові- нового житлового комплексу на вул. Стрийській.

Здача будинку в експлуатацію: 2-й квартал 2017-го року.

Згідно проекту, комплекс складається з 7-ми сучасних будинків 6-9 поверхів.

У наведених розділах Ви отримаєте детальну інформацію про новобудову у Львові - житловий комплекс на вул. Стрийській, його розташування, планування квартир, та інші особливості.

Ціна від 10 100 грн./ м кв.

Компанія Креатор-БУД відкриває нову сторінку у розвитку архітектурного обличчя стародавньої столиці Західної України і розпочинає реалізацію проекту будівництва новобудови у Львові- житлового комплексу на вулиці Стрийській, комплексу, який не лише розвиває якісні архітектурні традиції справжнього європейського міста, але й ставить перед собою завдання сформувати справді унікальне комфортне середовище для кожного свого мешканця, житлового простору нового якісного рівня, що буде візерунком з красивих площ, мальовничих скверів та камерних парків, інтерактивних дитячих майданчиків та затишних зон відпочинку.

Комплекс, який матиме повноцінну власну інфраструктуру: паркінги, дитячий садок, магазини та об’єкти побутового обслуговування.

Усе це можливо зреалізувати завдяки унікальності місця розміщення цього житлового комплексу. Комплекс буде зведено наприкінці вулиці Стрийської, поруч з якою передбачене будівництво нового адміністративного центру Львова. Неподалік знаходяться: міжнародний автовокзал, кільцева дорога міста, а також до чемпіонату «Євро-2012» тут споруджено один з найкращих стадіонів України - «Арена Львів» та найбільший торгово-розважальний комплекс Львівщини – «Кінг-Крос-Леополіс».

Щодо проектованого комплексу, то він складатиметься з 7-ми будинків-блоків, кожен з яких матиме секції різної поверховості від 6 до 9 поверхів. Будинки - блоки мальовничим півкільцем формуватимуть власний затишний внутрішній дворик, і водночас всі вони будуть обернені – як пелюстки гігантської квітки – до спільного громадського центру, де буде великий публічний парк-оазис. Саме він стане простором активного спілкування, відпочинку та комунікації для усіх мешканців цього житлового комплексу. Усі квартири матимуть вигідну орієнтацію за сторонами світу. У будинках запроектовано поквартирне індивідуальне опалення та сміттєпроводи. Висота поверхів 3,0 метри. Також в усіх будинках комплексу передбачені сучасні, криті пандуси, що дає можливість комфортного проживання в них людей з особливими потребами.

У кожній квартирі будинку передбачені балкони та уже засклені лоджії.

У квартирах будуть великі панорамні вікна, скляні вітражі та «французькі балкони», які нададуть будинку розкішного вигляду, а квартирам у ньому – сонячного світла та відкритого простору.

Новобудова у Львові, житловий комплекс на вул. Стрийській - нова яскрава квітка у «Архітектурній оранжереї» столиці Галичини і Ваша унікальна нагода стати співавтором її багатовікової історії, що розвивається і у наші дні.

-

,