This version of the page http://www.lvivavto.com/service/leasing (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-12-10. The original page over time could change.
Лізинг - ПАТ «Львів-Авто»
Лізинг

Ви хочете придбати автомобіль, але не володієте достатньою сумою коштів? Пропонуємо ознайомитись з цікавим способом придбання - у лізинг. Ви можете скористатись послугами будь-якої лізингової компанії України.


Що таке лізинг?


Лізинг - це сучасний ефективний фінансових інструмент, який дозволяє як юридичним особам усіх форм власності, так і фізичним особам (у т.ч. приватним підприємцям) придбати необхідне майно, отримавши його відразу після підписання договору фінансового лізингу і здійснювати розрахунки протягом довгострокового періоду (від 1 до 5 років залежно від об'єкта та ін.).
Сьогодні лізинг автомобілів і є альтернативою фінансовим операціям купівлі-продажу та отримання кредиту. Хоча сама схема угоди доступна і фізичним особам, переваги лізингу сьогодні гідно оцінили, в першу чергу, приватні підприємці та бізнесмени.
  1. Послуги лізингу , які надає професійна лізингова компанія, здатні реально і відчутно знизити тиск податкового пресу, оскільки в даному випадку податок на прибуток виплачує та сторона, на чиє ім'я автомобіль зареєстрований. Договір лізингу, за взаємною згодою сторін може передбачати як платника податків, як лізингодавця, так і лізингоодержувача.
  2. По закінченні терміну дії Договору лізингу, за умови його дотримання, лізингоодержувач стає повноправним власником транспортного засобу. Таку схему взаємин передбачає фінансовий лізинг.
  3. Лізинг автомобіля дозволяє лізингоодержувачу в будь-який момент повернути техніку лізингодавцю або ж поміняти її на іншу. Для лізингоодержувача це означає, що можливість користування технічним засобом у повній відповідності зі своїми перевагами і поточними вимогами ситуації, що диктується бізнес-процесами. При зміні авто відповідні коригування будуть зроблені і щодо сум щомісячних відрахувань за Договором.
Одна з причин популярності лізингу як форми фінансових взаємовідносин є гнучкість існуючих схем таких відносин. До числа найбільш поширених в даний час можна віднести два основних типи лізингу - фінансовий та оперативний. Як вже було сказано, варіант фінансового лізингу передбачає повну виплату вартості транспортного засобу в процесі його амортизації.

Варіант оперативного лізингу передбачає можливість придбання автомобіля у власність після закінчення обумовленого терміну, але з умовою виплати лізингоодержувачем його залишкової вартості. Величина залишкової вартості також обумовлюється заздалегідь, і визначає розмір щомісячного внеску за амортизацію автомобіля.