Инфо: Афиша :: Объявления :: Каталог :: Новости :: РЕКЛАМА :: Аренда в Киеве:: Авто фото продажа автомобилей в Украине:: Экономика Украины
Полезно: Рейтинг сайтов :: Отзывы о сайтах :: Кредитный калькулятор :: Поздравительные открытки ::
Отдых: :: Приколы :: Гороскопы :: Лучшие обои на рабочий стол:: Онлайн игры
Магазины: :: Заказ сайта :: Магазины :: Пазлы:: Ювелирные украшения
Оплата услуг: Воля кабель :: Пополнение мобильного телефона :: People.net :: Купить билеты :: Заказать пиццу :: Заказать гостиницу
 Главная :: Приколы :: Добавить прикол :: Класные приколы :: Новые приколы :: Приколы не очень
анекдоты картинки истории ссылки видео
   << Декабрь 2015   >>
ПнВтСрЧтПтСбВс
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    
2010-07-26      Українські анекдоти

Чоловік з відрядження-прямо в спальню. Дві години з голоду має дружину як може. Потім заходить на кухню, а там жінка. «Почекай, а кого-ж я тільки що мав в спальні?» – Запитує чоловік. Дружина забігає в спальну і кричить:-Мамо, чому ти не сказала, що це не я? Теща відповідає: «Ти ж знаєш, доню, що я з ним вже два роки не розмовляю»

--------- -

Ой! Ну які ці мужики сволочі, жодної спідниці не пропускають! - Не скажи, мій чоловік не такий! Буде поруч з голою жінкою лежати – і не доторкнеться. - Розповідай казки! - Та я по собі знаю!

----------

Мужик у сексопатолога: – Док, занадто рано кінчаю … Ніякої сімейного життя, дружина незадоволена … - А ви придбайте стартовий пістолет. -? - Ну коли «підійде» – пальне в повітря і вас «відпустить». зможете далі продовжувати … Через 2 тижні приходить той же мужик чорніше хмари: - Док, я з дружиною розлучився … -? - Ну розумієте, купив я цей хренов пістолет. Вирішили зайнятися з дружиною ласками перед сексом. Поза «69″, відчуваю – «підходить» … Дістав пістолет, як їбанув в стелю … Мало того, що мені на обличчя насрали, так ще й сусід з шафи з піднятими руками вийшов ..

---------

Прибігає чоловік додому: - Дружина, збирайся! Я в цирку контракт уклав, будемо з тобою виступати! - Так ти що! Ми ж нічого не вміємо! - А ми будемо з половий акт на арені цирку! Що отут уміти? Успіх забезпечений! - Ну добре, тільки почекай, я зараз за сусідом збігаю, щоб він з нами пішов. - А він нам навіщо? - А якщо тебе на біс викличуть, а ти не зможеш?

---------

Приходить чоловік після роботи, а дружина йому мило посміхається: - Я тобі сюрприз приготувала – екзотичну вечерю, тільки дріб’язку не вистачає, поки я попораюся, сходи за равликами. Чоловік по шляху з магазина зустрічає приятеля, а далі все як покладається: бовтають, заходить до нього в гості, тяпнули … Ранком прокидається в себе в парадному з кульком равликів. Ну, думає, все, пропала, зараз дружина як закотить! Треба щось робити. Підходить до дверей, висипає равликів на підлогу й дзвонить у двері. Дружина відкриває двері з качалкою в руці. Чоловік: - Ще шажок, дівчатка, і ми дома!

Порадуй друга:
0

Обсуждения
Добавлять коментарии могут только зарегистрированные пользователи
Зарегистрироваться
Вход

Все приколы
Активные пользователи
Admin
Kleon
123
Детка
Fanta
kotoryi
Max
Belka
Anna
Самые обсуждаемые приколы

Самые обсуждаемые приколы
Самые обсуждаемые темы форума