This version of the page http://www.uapp.org/news_media_ua.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-12-05. The original page over time could change.
Ринок преси України / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Ринок преси України

  • 29 жовтня 2015ПРИБУТОК УКРПОШТИ У ТРЕТЬОМУ КВАРТАЛІ ЗРІС У ТРИ РАЗИ

    Прибуток національного оператора поштового зв'язку у третьому кварталі 2015 року збільшився у три рази порівняно з аналогічним періодом минулого року та склав близько 14 млн грн, що перевищило план у шість разів.


    Докладнiше
  • 15 вересня 2015Издатели против «Укрпочты»: анализ тарифов на доставку прессы

    Рост тарифов «Укрпочты» на доставку областных и городских изданий превышает рост тарифов на национальные газеты. К тому же чем больше количество полос, тем больше вырастает стоимость доставки. Анализ проекта новых тарифов на доставку прессы от экспертов УАИПП


    Докладнiше
  • 1 липня 2015Канада виділила 3 млн на журналістські розслідування в Україні


    Канада виділила 3 млн на журналістські розслідування в Україні


    Докладнiше
  • 1 липня 2015«Русское радио» и Maximum перейдут под контроль государства

    На радиовещательном рынке объявлено о самой странной за всю его историю сделке. «Русскую Медиагруппу», управляющую «Русским радио», покупает ФГУП «Госконцерт»


    Докладнiше
  • 1 липня 2015Facebook начал блокировать россиян за оскорбление украинцев

    Не только украинцы регулярно страдают от санкций соцсети Facebook. Россиян тоже помаленьку дисциплинируют. Вот, например, аккаунт российского писателя Эдуарда Багирова был заблокирован на неделю из-за выражения «несчастные хохлы».


    Докладнiше
  • 1 липня 2015У Стеця надеятся, что концепцию информбезопасности примут в сентябре

    В Министерстве информационной политики надеются, что Верховная Рада примет Концепцию информационной безопасности Украины в сентябре этого года.

     


    Докладнiше
  • 1 липня 2015"Експрес" розгромив податкову

    Податкiвцi, що свого часу заблокували дiяльнiсть газети, програли всi шiсть справ у всiх судових iнстанцiях Два роки i двадцять п'ять судових засiдань знадобилось, щоб справедливiсть перемогла. 
     


    Докладнiше
  • 1 липня 2015Очумелые ручки. Раскрыт секрет успеха телеисследования Nielsen

    Рекомендуємо почитати блог Павла Мандрики: http://mediananny.com/blog_pavla_mandryka/2310924/

    Любым исследованием можно манипулировать, как сам того пожелаешь. Главное – научиться мастерски выкручивать аргументы в свою пользу. Такая работа даже неплохо оплачивается. Именно такие впечатления у меня сложились после конференции по поводу телеисследования Nielsen, которая состоялась 17 июня. Конференция преподносилась рынку со стороны ИТК как обычная ежеквартальная для лицензиатов панели, но в основном была посвящена неоднозначным вопросам работы панели Nielsen, поднятым за последнее время.

    Всеми правдами и неправдами мне удалось узнать абсолютно все, о чем шла речь на конференции. Не обошлось без сенсаций. За 1,5 года работы панели Nielsen дамы из ИТК подготовили более-менее понятное и логичное объяснение внезапного роста телесмотрения, с которого и начался весь сыр-бор. Сегодня поговорим именно об этом. О чем еще шла речь на конференции, читайте на днях.


    Докладнiше
  • 23 червня 2015А в цей час у колег...

    Рекомендуємо почитати блог Павла Мандрики про те, що відбувається в дослідженнях "телесмотрения": http://mediananny.com/blog_pavla_mandryka/2310971/


    Докладнiше
  • 3 червня 2015Школа общественной политики приглашает журналистов на мастер-клас

    На сегодняшний день глобальные платежные технологии делают ближе не только города и страны, но и целые континенты.  Более чем в 200 странах и регионах клиенты, бизнесы, финансовые учреждения и правительства подсоединены к системе быстрых, безопасных и надежных электронных платежей благодаря Visa. 


    Докладнiше
  • 20 травня 2015Оголошення про початок V Міжнародного конкурсу журналістських публікацій імені Юрія Атамана

    Східноєвропейська Мережа громадських миротворчих організацій Глобального Партнерства з попередження збройних конфліктів (GPPAC) оголошує про початок прийому заяв на участь у V Міжнародному конкурсі публікацій про толерантність, інтеграцію, взаємоповагу та взаєморозуміння у суспільстві, розміщених з 01 січня 2014 р. по 30 квітня 2015 р. у друкованих та інтернет-ЗМІ Республіки Білорусь, Республіки Молдова, Російської Федерації та України.

    Конкурс засновано на честь Юрія Атамана, людини, що доклала багато зусиль для побудови миру у Придністровському регіоні, беззмінного керівника Об'єднаного Комітету з Примирення та Демократизації (JCDC), який передчасно пішов з життя у серпні 2010 р.


    Докладнiше
  • 20 квітня 2015Журналісти зі Сходу та Півдня зможуть безкоштовно взяти участь у ІІІ Львівському медіафорумі

    50 журналістів регіональних ЗМІ Сходу та Півдня України зможуть отримати тревел-грант для участі у ІІІ Львівському медіафорумі, що триватиме 28-30 травня.


    Докладнiше