Перейти до вмісту

Об'єктив, що відображає уяву

Повна лінійка різноманітних об'єктивів Sony дарує Вам інструменти для творчості.

Об'єктиви A-mount

Система A-mount, створена з урахуванням тривалого досвіду розробки об'єктивів, забезпечує універсальність усіх камер із кріпленнями A-mount та E-mount на кшталт популярної α77II та професійної α99.

Об'єктиви E-mount

Відтепер у розширеній лінійці доступні різні об'єктиви з опціями APS-C та повнокадрової зйомки, розроблені спеціально для наших компактних і бездзеркальних камер із кріпленням E-mount.

Об'єктиви Sony серії G, та ZEISS®

Високоточні об'єктиви, створені для професіоналів

Об'єктиви Sony G

Об'єктиви G з широкою діафрагмою поєднують численні вдосконалення для забезпечення виняткових характеристик. Спеціальне скло мінімізує зсув кольорів, характерний для знімків за широкої діафрагми; а кругла діафрагма створює гарне розфокусоване тло.

Об'єктиви ZEISS®

Партнерство Sony з легендарною компанією ZEISS® дає Вам у руки понад 160 років досвіду у сфері виготовлення оптики. Спеціальне скло, особливе покриття і складний виробничий процес забезпечують виготовлення дійсно професійних творчих інструментів.

Побачте. Уявіть. Закарбуйте.

Досвідчений фотограф бачить сюжет, уявляє, як його можна оформити у відмінний кадр, а тоді вже компонує кадр та робить знімок. Що більше у Вас об'єктивів різних фокусних діапазонів, то більше Ви маєте інструментів для вираження своєї уяви.

Портрети

Гарні портретні об'єктиви з широкою діафрагмою дають змогу вести зйомку з короткою витримкою у приміщенні й за поганого освітлення, а також забезпечують унікальну глибину зображення для виразності об'єктів. Портретні об'єктиви часто мають фокусну відстань 50 - 135 мм та діафрагмою F5.6 чи більше.

Портретні об'єктиви

Дика природа

Ловіть момент навіть на великій відстані. За допомогою телеоб'єктивів та зум-об'єктивів, які, зокрема, мають діапазон фокусних відстаней 200–500 мм, можна знімати звірів в усій їхній величі.

Пейзажі

Найкращі об'єктиви для високоякісної зйомки пейзажів мають коротку фокусну відстань (20–35 мм) та широкий кут огляду, щоб ніщо не вислизнуло з Вашої уваги. Штатив також буде в нагоді, якщо Вам потрібні детальні знімки з великим значенням діафрагми.

Пейзажні об'єктиви

Макро + крупний план

Для зйомки крупних планів та об'єктів в реальному розмірі використовуйте спеціальні макрооб'єктиви з великим кроп-фактором. Гарні макрооб'єктиви мають також рівне фокусне поле, щоб знімати малі об'єкти із однаковою чіткістю зображення від центру до країв.

Макрооб'єктиви

Спорт

Для зйомки спортивних сюжетів знадобляться дві ключові функції: гарне масштабування та швидкий об'єктив. Наші об'єктиви A-mount та E-mount поєднують великий діапазон фокусних відстаней та необхідну світлосилу – від F2.8 до F4.

Спортивні об'єктиви

ДЛЯ ВЛАСНИКІВ