This version of the page http://www.slovoidilo.ua/promise/33489.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-11-29. The original page over time could change.
Райнін обіцянка | Райнін пообіцяв відремонтувати дороги Зачепилівського району та автодорогу Харків-Куп'янськ — У процесі » Слово і Діло

Райнін пообіцяв відремонтувати дороги Зачепилівського району та автодорогу Харків-Куп'янськ

3 травня 2015 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін повідомив, що в 2015 році за державні кошти буде відремонтовано автодорогу Харків-Куп'янськ. А вже 11 червня 2015 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін повідомив, що в Зачепилівському районі області будуть здійснені якісні роботи по ремонту доріг (відео 22:20-23:34).

У процесі
Перевіряється
Сказано 11 червня 2015 р.
Джерело
Джерело

Результат

Відповідно до листа Харківської ОДА від 30 червня 2015 року, на даний час ремонтні роботи доріг у Зачепилівському та Сахновщинському районах розпочаті. Прийняті до виконання виробничі плани, які передбачають значне покращення ямкового та поточного ремонту зазначених районів. Перш за все приділяється увага державним дорогам та місцевій мережі, по яких проходять шкільні та автобусні маршрути. За останню неділю здійснено заготівлю матеріалу для виконання завдань на місяць.

Лист Заступника голови облдержадміністрації Є. Д. Шахненка
На Ваш погляд дана обіцянка та її виконання:

РайнінІгор Львович

Голова Харківської обласної державної адміністрації

Кількість обіцянок
1449164
Рівень відповідальності
  • У процесі
  • Виконано
  • Не виконано
  • Всього