This version of the page http://www.salon-gala.info/?cat=434 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-11-24. The original page over time could change.
Клипы и кино « Таблоид

Записи из категории "Клипы и кино"

7 Сен 2015
Комментариев 0

8 лучших свиданий 2016 [ТРЕЙЛЕР]

8 лучших свиданий 2016 [ТРЕЙЛЕР] Премьера состоится 31.12.2015.

16 Авг 2015
Комментариев 0

ПРЕМЬЕРА! Анна Седокова — Пока, милый! ВИДЕО

ПРЕМЬЕРА! Анна Седокова — Пока, милый!


16 Авг 2015
Комментариев 0

Тимур Спб — Абонент [Новые Клипы 2015]

Тимур Спб — Абонент премьера нового клипа 2015 онлайн

22 Июл 2015
1 комментарий

ВИДЕОхит интернета! Как парень цинично с сюрпризом отомстил своей девушке изменившей ему

Узнав об адюльтере любимой, парень подождал и приготовил ей необычный сюрприз на день рождения. Ролик о мести любимой за измену в день ее рождения опубликовал на своем Youtube-канале Рей Бифорд (Ray Byford). За пару дней видео набрало более 2,5 миллионов…


29 Апр 2015
Комментариев 0

Дзюня та Ксеня з «Останнього москаля» розповіли про свої ролі [ВІДЕО]

Дзюня та Ксеня з «Останнього москаля» розповіли про свої ролі [ВІДЕО] Відомі уж всім молоді актори Дзюня та Ксеня, Галя та Іван розповіли про те, чи важко насправді було зніматись у фільмі і як близькі та родичі поставились до їхньої…

24 Апр 2015
Комментариев 0

Серіал «Останній москаль» Володимир Горянський розповів про свою роль [ВІДЕО]

Серіал «Останній москаль» Володимир Горянський розповів про свою роль Телепрограмма «Світське життя» розпитала у Володимира Горянського про його цікаву роль у серіалі «Останній москаль». Як відомо, Володимир Горянський в серіалі зіграв роль голови села, і усім глядачам було цікаво, чи…


22 Апр 2015
Комментариев 0

«Сила кохання Феріхи»: цікаві факти про Хазал Каю, які ви не знали

Як відомо, серіал «Сила кохання Феріхи» завоював серця багатьох і став доволі популярний серед глядачів. Сьогодні поговорімо про одну з героїнь, а саме про Хазал Кая. Сама актриса не дуже полюбляє про себе розповідати, але все ж дещо вдалося дізнатися.

21 Апр 2015
Комментариев 0

Серіал «Останній москаль». Юрій Горбунов їв на ніч заради ролі гуцула [ВІДЕО]

Серіал «Останній москаль». Юрій Горбунов їв на ніч заради ролі гуцула Популярний на сьогоднішній день серіал «Останній москаль» завоював свою популярніть дуже швидко, міьйони глядачів затаїли подих перед екранами телевізорів.


21 Апр 2015
Комментариев 0

«Незламна» — фільм, котрий варто подивитись [ВІДЕО]

Фільм «Незламна», прем’єра якого відбулась буквально нещодавно дуже сподобався сучасним глядачам, адже це українсько-російський повнометражний біографічний фільм, в основу якого був покладенний шлях усього життя жінки-снайпера.   Події відображають 1937-1957 років.

17 Апр 2015
Комментариев 0

АНОНС: Як «Останній москаль» сприйняли в Росії? Чому серіал набув такого галасу?

На сьогодні всім відомий серіал «Останній москаль» набув неабиякого галасу, так як прем’єра відбулася буквально на каналі 1+1 на цьому тижні. І відверто кажучи, серіал уже зміг знайти своїх прихільників, рейтинги були просто рекордні.


Страниц:»