Сумська ФРІ

Дата створення:  01.10.2005

Опис:

Місто Суми – маленьке і затишне містечко на Пслі. Місто, у я кому завжди панує затишна атмосфера. Суми – місто, яке стає кращим з кожним днем.

А хто  ж робить його таким гарним та чарівним? Звичайно, наша молодь! Сумська ФРІ – це дуже активні, талановиті, веселі та творчі люди, які дуже люблять своє місто і кожен день намагаються зробити його ще більш чарівнішим та яскравішим.

Вже 10 років Сумська ФРІшечка працює на благо міста та країни. Команда налічує всього 24 члени: 14 дійсних і 10 інтернів. Першою головою Сумської ФРІ була Анна Бєзноєва, зараз цю посаду обіймає Аліна Познанська, але планується обрання нової голови. В Сумській ФРІшці працюють на благо осередку декілька підрозділів: Міжнародний та Освітній відділи, Секретаріат і Медіа-центр, але в майбутньому ми створимо ще декілька підрозділів. На даний час ФРІ тісно співпрацює з Британською Радою. Щомісяця ми проводимо «Вуличний університет». В  жовтні провели зустріч з Максимом Заселяном – хлопець, що півроку подорожував лише з 234$ у кишені, підтримали проект «Твоя Країна» та Всеукраїнську акцію «Допомогти може кожен».

З кожним роком Сумська ФРІ стає все більш кращою – більше нових цікавих проектів, нові люди, які прагнуть робити життя молоді та міста яскравим і неповторним, більше можливостей відкривається для членів ФРІ. Кожна людина, яка працює у ФРІ – людина, якій не байдуже майбутнє нашого міста та країни, це людина, яка має безліч ідей для покращення міста.

Ми завжди раді новій креативній молоді, яка має бажання брати активну участь у житті Батьківщини! Адже, в якій країні ми будемо жити – залежить лише від нас! І лише молодь здатна будувати нову, незалежну, розвинену країну!