This version of the page http://kdtro.com.ua/redpolitika/3805 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-11-23. The original page over time could change.
ФЕСТИВАЛЬ "КАЛИНОВІ МОСТИ"

Навігація

























Розкажи про героя

Важлива інформація





Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

Курс валют предоставлен сайтом kurs.com.ua
ФЕСТИВАЛЬ "КАЛИНОВІ МОСТИ"







З подвійною відзнакою повернулися радіожурналісти КДТРК «Криворіжжя» з шостого Міжнародного телерадіофестивалю «Калинові мости», що проходив у Польщі. З кожним роком цей журналістський форум, який організовують Ольштинське відділення об’єднання українців у Польщі та Рівненська обласна державна телерадіокомпанія, набирає все більшої популярності серед мас-медійників. Кількість бажаючих взяти участь у ньому і представити свої творчі доробки зростає.

Цьогоріч інтернаціональному журі фестивалю, до якого входять українські, польські, білоруські метри журналістики, довелося переглянути і прослухати майже 70 теле- і радіопрограм, що надійшли з державних та недержавних телерадіокомпаній 17 областей України, а також редакцій українського мовлення польських засобів масової інформації. Зростає не лише кількість медіапродукту, а й його рівень. Тому й відзнаки є досить значимими.

Криворізька регіональна державна телерадіокомпанія «Криворіжжя» на фестивалі була представлена роботами радіожурналістів Юлії Сіроклин, Любові Скиби та звукорежисерів Марини Гординської і Сергія Лучка. Обидві отримали найвищі відзнаки.

Передача «Закерзоння. Там закопана їхня пуповина» (автор Ю.Сіроклин, звукорежисер Марина Гординська) розкриває болючу тему переселення українців з Польщі на південно-східні терени України та їхньої адаптації там на основі спогадів очевидців і учасників тих подій та коментарів істориків. Програма відзначена Спеціальним призом Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку.

А радіопередача «Словом і ділом» (автор Л.Скиба, звукорежисер С.Лучко), яка присвячена священикам – волонтерам і капеланам, що у полум’ї Майдану і сьогоднішньої війни своєю високою патріотичною самопожертвою зміцнюють дух українського народу, здобула Гран-прі VІ Міжнародного телерадіофестивалю «Калинові мости».

Вітаємо колег і радіємо нашому спільному здобутку.

Особлива подяка всім організаторам фестивалю як Польщі, так з України, за можливість побачити на власні очі переваги європейського життя, оцінити можливості, які надає Євросоюз для розвитку країн – членів ЄС, а відтак своїми передачами про побачене і почуте наблизити Україну до тих реформ, які допоможуть змінити її обличчя і дух, зміцнити наше прагнення до Європи.

Низький уклін пану Степану Мігусу (Ольштин-Польща) та пану Петру Мідрігану (Рівне-Україна), які є душею цього незабутнього дійства.

 
  • Гостьова книга
  • Медіа архів
  • Обласні ДТРК України
  • Логотип
  • Карта
  • Зона покриття