This version of the page http://www.ukrdzi.com/about/novini-pidpriemstva (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-11-20. The original page over time could change.
Новини Підприємства
Новини Підприємства

Головна  »  Про підприємство  »  Новини Підприємства
Машинобудівна галузь України має перспективи на світовому ринку – ДП «Держзовнішінформ»
Машинобудівні підприємства України спроможні виробляти продукцію з високою додатковою вартістю та успішно працювати на технологічні ланцюжки потужних транснаціональних корпорацій.
16 Листопада 2015
 

Держзовнішінформ ініціює проведення Українсько-Канадського форуму
Держзовнішінформ ініціює об’єднання зусиль профільних державних відомств, національних експортерів та зарубіжних колег для проведення Українсько-Канадського форуму про перспективи зони вільної торгівлі між нашими країнами. Цю пропозицію Юрій Лазоренко, в.о. директора ДЗІ, озвучив на конференції "Україна-Канада – погляд у майбутнє: зона вільної торгівлі", яка відбулась 26 жовтня 2015 року.
27 Жовтня 2015
 

Форум «Україна і світ. Новий діалог» - держава підтримає експортерів
Держава готова надати реальну підтримку українським експортерам. Про це йшлося 20 і 21 жовтня 2 015 в Одесі на II Міжнародному економічному форумі «Україна і світ. Новий діалог», організованому ДП «Держзовнішінформ» та рекламно-інформаційне агентство «МедиаКомпас Україна».
23 Жовтня 2015
 

ДП "Держзовнішінформ" долучилось до «Українського клубу аграрного бізнесу»
ДП «Держзовнішінформ» приєднався до роботи Українського клубу аграрного бізнесу» (УКАБ) в якості члена цього об’єднання. Головним завданням своєї роботи в організації підприємство вбачає у експертній та інформаційній підтримці аграрієв-експортерів.
16 Жовтня 2015
 

ДП «Держзовнішінформ» ініціював діалог між державою та бізнесом
9 жовтня 2015 року в конференц-залі «Колізей» ТПП України пройшов Форум «Імпорт послуг та об’єктів інтелектуальної власності: ціни, валютне регулювання, податки».
15 Жовтня 2015
 

«Держзовнішінформ»: форум «Україна - Близький Схід і Африка: ключові напрями економічного співробітництва» відбувся
8 жовтня під патронатом ICC Ukraine та ДП «Держзовнішінформ», за підтримки Мінагрополітики, Мінекономрозвитку і МЗС України відбувся Міжнародний економічний та інвестиційний форум «Україна - Близький Схід і Африка: ключові напрями економічного співробітництва»
13 Жовтня 2015
 

Співробітники ДП «Держзовнішінформ» підвищили кваліфікацію в питаннях трансфертного ціноутворення
Керівництво ДП «Держзовнішінформ» організувало для співробітників підприємства семінар на тему нових правил трансфертного ціноутворення.
07 Жовтня 2015
 

ДП «Держзовнішінформ» розпочинає серію виїзних корпоративних тренінгів
Минулого тижня відбувся перший виїзний корпоративний тренінг командної взаємодії, який був проведений на території національного ландшафтного парку Трахтемирів,
06 Жовтня 2015
 

ДП «Держзовнішінформ» розвиває експортну спроможність малого та середнього бізнесу
ДП «Держзовнішінформ» продовжує розпочату у липні 2015 року серію безкоштовних освітніх семінарів з підвищення експортної спроможності малого та середнього бізнесу для представників МСБ. 25 вересня 2015 року проведено черговий семінар-практикум «Електронні ресурси для виходу та роботи на європейських і міжнародних ринках».
28 Вересня 2015
 

ДП «Держзовнішінформ» познайомилось з голландським досвідом в молочній галузі
Керівництво ДП «Держзовнішінформ» взяло участь у роботі науково-практичної студії на III Голландському дні молока. Захід проходив 17 вересня в Черкаській області за сприянням Асоціації виробників молока спільно з Посольством Королівства Нідерландів в Україні і агроконсалтинговою компанією «Дикун».
21 Вересня 2015
 

 
Маркетингові дослідження
Про підприємство
Інформаційні продукти