Новини

  • «БАЙКАЛ»: КЛАСИКА В СУЧАСНОМУ ВИКОНАННІ

    03.09.15

    На «Біолі» відбувся розлив першої партії напою «Байкал» серії «Бриз».

    На «Біолі» відбувся розлив першої партії напою «Байкал» серії «Бриз».

     

    Цей продукт може по праву називатися «класикою в сучасному виконанні». Його особлива рецептура була розроблена ще за Радянського Союзу, в 1973 році. Фахівці тодішнього НДІ пивоварної, безалкогольної та виноробної промисловості створили оригінальний напій з кореня солодки, елеутерококу та звіробою і дали йому горду назву «Байкал» на честь розташованого в Сибіру найглибшого озера на планеті з найчистішою прозорою водою. За досить короткий період бренд «Байкал» здобув світову славу, та таку, що навіть представники «Coca-Cola» всерйоз замислювалися про його придбання.

     

    Нині, спираючись на традиційну рецептуру, технологи групи компаній «Біола» спільно з провідним світовим виробником і постачальником натуральних інгредієнтів – німецькою компанією Doehler змогли не просто відтворити легендарний напій, а й доповнити його новими корисними властивостями. До його складу входять якісні натуральні екстракти трав. Це низькокалорійний напій, який підходить всім, хто стежить за фігурою.

     

    Важливо й те, що «Байкал» із серії «Бриз» доступний за ціною для більшості споживачів. Випускається він у зручній ПЕТ-пляшці обсягом 2 л. Тож смачного неповторного напою вистачить всім охочим за столом, чи то веселе дитяче свято, драйвова молодіжна вечірка або ж душевний сімейний пікнік.

  • «БІОЛА» ПОЧАЛА ВИПУСКАТИ НАТУРАЛЬНИЙ МОРС

    31.08.15

    У портфелі напоїв компанії «Біола» з'явилася абсолютно нова категорія продуктів – натуральний...

    У портфелі напоїв компанії «Біола» з'явилася абсолютно нова категорія продуктів – натуральний морс. Розлив морсу під брендом «Соки Літо» відбувся на виробничому майданчику №1 у Дніпропетровську. Продукт упаковується у зручну прозору ПЕТ-пляшку ємністю 1 літр.

    Історія цього напою налічує кілька століть. За однією з версій його назва походить від румунського mursa «морс», яка в свою чергу бере початок від латинського слова mulsa «медовий напій». Класичний морс виготовляється з води, соку ягід або фруктів, з додаванням цукру або меду. Він відмінно вгамовує спрагу в літню пору, коли його прийнято пити холодним або з льодом, і добре зігріває в зимовий час, якщо подавати його злегка підігрітим. Морс поповнює запас вітамінів у організмі, знімає втому і піднімає настрій. У раціоні українців цей напій також традиційно посідає почесне місце.

    Особлива цінність морсу від компанії «Біола» в тому, що це здоровий продукт. Він містить натуральний сік журавлини і чорноплідної горобини (аронії), які відносяться до категорії «суперфруктів» (поряд з тибетськими ягодами годжі та китайською сливою лічі), до складу яких входить велика кількість антиоксидантів. Регулярне вживання їх в їжу зміцнює імунітет, подовжує молодість і допомагає зберігати добру фізичну форму. Важливо й те, що наш морс виробляється без використання будь-яких штучних барвників, консервантів та ароматизаторів.

  • ІСТОРІЯ ОДНІЄЇ КРИНИЦІ

    03.08.15

    Це місце має особливу позитивну енергетику. За часів Київської Русі тут вирував життям найбільший...

    Це місце має особливу позитивну енергетику. За часів Київської Русі тут вирував життям найбільший торгівельний порт, збиралися на віче князі. Історія Витачова налічує понад 1000 років, і його по праву називають одним із найстаріших сіл України. Розташоване воно на високому березі Дніпра, в Обухівському районі Київської області. Саме тут, у Витачові, неподалік від дерев'яної каплиці, звідки відкриваються дивовижні дніпровські пейзажі, в липні цього року відбувалися зйомки рекламного ролика «Знаменівської».

    Новий сюжет ще глибше розкриває унікальні властивості води «Знаменівська», пов'язані з вмістом у ній кремнію. Це відроджена історія про те, як наші предки, копаючи криниці, викладали їх стінки кременем, щоб отримати чисту, смачну і корисну воду. Українці завжди володіли секретами якісної води, і сьогодні «Знаменівська» продовжує ці традиції.

    У виробництві ролика взяла участь творча команда, вже знайома нам по рекламі «Біола. Фрукти в мінеральній воді». Це відео продакшн-студія Lime Lite Studio, чудовий грузинський режисер Наталія Демидова, а також оператор Микола Єфименко. Цікаво, що спеціально для зйомок на майданчику був викопаний і обкладений каменем справжнісінький колодязь.

    Новий ролик стартував в ефірі національних телеканалів в останній день липня. Подивитися його можна на каналі Біола в YouTube.

  • «БІОЛА» РОБИТЬ ПОДАРУНКИ СВОЇМ ШАНУВАЛЬНИКАМ

    01.08.15

    «Біола» робить справжні подарунки всім своїм шанувальникам.

    «Біола» робить справжні подарунки всім своїм шанувальникам. Відтепер можна придбати більше улюблених напоїв за вигіднішою ціною. Купуй чотири пляшки акційної продукції «Icy Cola», «Mojito», «Чамбо», «Знаменівська», «Лимонад» і сплачуй лише за три. Знаходь у магазинах і супермаркетах акційні мультипаки – набори з чотирьох одиниць однакової продукції, позначені написом «Акція! 3+1 у подарунок», насолоджуйся смачними напоями та заощаджуй кошти.

    Пий справжнє. Будь справжнім!

    Офіційні правила

    Акції «3+1 у подарунок» (надалі – «Правила»)

     

    1.   Організатором акції «3+1 у подарунок» є Товариство з обмеженою відповідальністю «Біотрейд», ЄДРПОУ 30502509, місцезнаходження: 49021, м. Дніпропетровськ, вул. Берегова, 135.

     

    2.   Мета проведення акції: популяризація, а також стимулювання та створення сприятливих умов для збуту і просування товарів «Icy Cola», «Mojito», «Чамбо», «Знаменівська» та «Лимонад» на ринку.

     

    3.   Учасники Акції.

    3.1. Учасниками Акції «3+1 у подарунок» (надалі – «Акція») можуть бути всі громадяни України, яким виповнилося 18 років та які придбали акційну продукцію «Icy Cola», «Mojito», «Чамбо», «Знаменівська» та «Лимонад», що передбачена пунктом 5.2 даних Правил (далі – «Учасники Акції»).

    3.2. Організатор Акції не зобов’язаний перевіряти правоздатність та/або дієздатність Учасників Акції.

     

    4.   Терміни та місце проведення Акції:

    4.1. Акція проводиться з 01.06.2015 року по 30.03.2016 року.

    4.2. Акція проводиться на всій території України за умови наявності акційної продукції, що передбачена пунктом 5.2 даних Правил.

     

    5.   Продукція, що бере участь в Акції:

    5.1.   Продукція, що бере участь в Акції:

    -  Напій безалкогольний на ароматизаторах сильногазований «Icy Cola» («Айсі Кола»), пляшка ПЕТ, об’єм 1,0 дм3;

    -  Напій безалкогольний соковмісний середньогазований «Mojito» («Мохіто»), пляшка ПЕТ, об’єм 0,5 дм3;

    -  Напій безалкогольний соковмісний сильногазований «Лимонад», пляшка ПЕТ, об’єм 1,25 дм3;
    - Напій безалкогольний соковмісний сильногазований «Чамбо», пляшка ПЕТ, об’єм 1,25 дм3;

    -  Вода мінеральна природна лікувально-столова фасована «Знаменовська» сильногазована, пляшка ПЕТ, об’єм 2,0 дм3;

    -  Вода мінеральна природна лікувально-столова фасована «Знаменівська» негазована, пляшка ПЕТ, об’єм 2,0 дм3;

    5.2.   Одиниця акційної продукції (далі – «Акційна продукція») – упаковка з 4 (чотирьох) одиниць продукції, перерахованих в пункті 5.1 цих Правил, позначена зображенням з написом «Акція! 3+1 у подарунок». Упаковка Акційної продукції має бути непошкодженою.

     

    6.   Умови Акції.

    6.1.   Купуючи одиницю Акційної продукції, що складається з 4 (чотирьох) будь-яких одиниць продукції, визначених в пункті 5.1 цих Правил, Учасник Акції сплачує вартість одиниці Акційної продукції в залежності від найменування («Icy Cola», «Mojito», «Чамбо», «Знаменівська» негазована, «Знаменівська» сильногазована, «Лимонад»), що дорівнює вартості 3 (трьох) одиниць продукції під ТМ «Біола», визначених в пункті 5.1 цих Правил, відповідного найменування («Icy Cola», «Mojito», «Чамбо», «Знаменівська» негазована, «Знаменівська» сильногазована, «Лимонад»), що реалізується не як акційна пропозиція.

    6.2.   Умови Акції діють тільки у разі придбання Акційної продукції.

    6.3.   Розірвання упаковок Акційної продукції не допускається. Умови Акції діють тільки у разі придбання Акційної продукції з непошкодженим пакуванням.

    6.4.   Кількість придбаних одиниць Акційної продукції Учасниками Акції не обмежена.

     

    7.   Інші умови.

    7.1.   Детальні умови Акції розміщені на сайті www.biola.ua.

    7.2.   Організатор Акції не несе відповідальності за відсутність Акційної продукції в конкретній торговій точці.

    7.3.   Організатор Акції не несе відповідальності за цілісність пакування Акційної продукції в торгових точках.

    7.4.   Організатор Акції не несе відповідальності за дотримання торговими точками умов проведення Акції та цих Правил.

    7.5.   У випадку виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне розуміння цих Правил та/або має на увазі питання, що не врегульовані цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції у відповідності до вимог чинного законодавства України. Таке рішення є остаточним та не підлягає оскарженню.

    7.6.   Організатор Акції не несе відповідальності за реалізацію умов Акції у випадку настання форс-мажорних обставин (непереборних обставин), таких як стихійне лихо, пожежа, паводок, військові дії будь-якого характеру, проведення антитерористичної операції, блокади, істотні зміни в законодавстві, інші обставини, які діють на території проведення Акції та які не перебувають під контролем Організатора.

    7.7.   Організатор Акції залишає за собою право вносити уточнення і зміни до Правил Акції без попереднього особистого повідомлення всіх Учасників Акції. Інформація про уточнення/зміни Правил доводиться шляхом розміщення уточнених/змінених Правил на сайті www.biola.ua.

    Правила Акції, як і будь-які зміни/доповнення до них, набувають чинності з моменту їх розміщення Організатором на Інтернет-сайті www.biola.ua

  • НАПОЇ «БІОЛА» ВИЙШЛИ В ЕФІР ІЗ НОВИМ РОЛИКОМ

    24.07.15

    Вибух емоцій, літній настрій і соковиті фрукти у грайливих бульбашках мінеральної води... Усе це про...

    Вибух емоцій, літній настрій і соковиті фрукти у грайливих бульбашках мінеральної води... Усе це про рекламний ролик оновленої лінійки напоїв «Біола», який відсьогодні транслюватиметься в ефірі національних телеканалів.

    Зйомки ролика, організовані відео продакшн-студією Lime Lite Studio, проходили в мальовничому місці під Києвом, на березі Київського моря, в с. Старі Петрівці. Попри те, що погода в той день змінювалася кілька разів, часом зривався дощ і ураган, усе ж знімальній групі на чолі з режисером Наталією Демидовою вдалося «зловити» потрібні кадри так, щоб ролик вийшов сонячним і життєрадісним. Не менш яскравою вийшла й пісня «Під ногами літні дні», написана спеціально для ролика українським композитором Євгеном Бедненко. Виконав її молодий талановитий співак, фіналіст шоу «Голос Країни» Євген Толочний.

    Подивитися новий рекламний ролик можна на каналі Біола в YouTube.

  • ЯКУ ВОДУ ПИТИ, ЩОБ ЗДОРОВИМ ЖИТИ?

    14.07.15

    У редакції «Комсомольської правди в Україні» відбулася онлайн-конференція на тему води. На запитання...

    У редакції газети «Комсомольської правди в Україні» відбулася онлайн-конференція на тему води. На запитання читачів відповіли запрошені експерти: лікар терапевт-дієтолог Тетяна Фіалкова, лікар-гастроентеролог, заслужений лікар України Вадим Шипулін і директор з якості групи компаній «Біола» Олена Біланчук.

    Як вода впливає на організм? Яку кількість води людині потрібно вживати щодоби? Що потрібно знати про воду? Відповіді на ці запитання хвилюють читачів недаремно. Адже людина на 80% складається з води, тому від її властивостей залежить наше здоров'я та якість життя.

    Низка запитань була пов'язана з популярною нині темою води, що містить кремній, і зокрема з мінеральною водою «Знаменівська».

     – У 1978 році в Стокгольмі Нобелівський комітет визнав кремній «елементом життя», – зазначив лікар-гастроентеролог, заслужений лікар України Вадим Шипулін. – Кремній – потужний адсорбент, здатний виводити з організму сотні видів токсинів. За нестачі кремнію порушується обмін речовин, тому понад 70 корисних елементів просто не засвоюються.

    – У нашому організмі все взаємопов'язано, – наголосила лікар терапевт-дієтолог Тетяна Фіалкова. – І здоров'я, самопочуття, настрій і зовнішній вигляд людини – це комплекс чинників. У тому числі він залежить і від складу води. Наприклад, наші предки спеціально викладали кременем стінки криниць. Така вода була завжди чистою і смачною, а люди, які її пили, рідше хворіли. А секрет простий: мінерал кремній стимулює імунітет, уповільнює процеси старіння в тканинах.

    – Вода з природним вмістом кремнію цінується в усьому світі, – сказала директор з якості групи компаній «Біола» Олена Біланчук. – У Франції це «Контрексвіль», «Віттель», у Швейцарії – «Мартінья». Мабуть, найвідоміша з українських мінеральних вод, що містять кремній, – це наша «Знаменівська».

    У ході конференції експерти дійшли висновку, що нині найбільш здоровою альтернативою водопровідній воді, бюветам і свердловинам є бутильована вода від відомих надійних виробників. Також учасники відзначили, що вода, яка містить кремній, здатна активізувати життєві сили людини і покращувати його самопочуття.

    Відео конференції представлено ​​на сайті «Комсомольської правди в Україні».

  • СЕКРЕТ ЗЕЛЕНОГО ЧАЮ І М'ЯТИ

    10.07.15

    На початку липня «Біола» вивела на ринок новинку – «Ice Tea» з унікальним смаком «зелений чай – садова...

    На початку липня «Біола» вивела на ринок новинку – «Ice Tea» з унікальним смаком «зелений чай – садова м'ята». У цьому освіжаючому поєднанні криється подвійний секрет. Зелений чай добре знімає літню сонливість і втому, вгамовує спрагу, відновлює сили, а м'ята заспокоює нервову систему, зміцнює імунітет. У Стародавньому Римі вважалося, що м'ята дає свіжі думки і добру пам'ять.

    Напій «Ice Tea» «Зелений чай – садова м'ята» випускається у пляшках ємністю 0,5 л. на виробничому майданчику групи компаній «Біола» у Дніпропетровську. Продукт не містить штучних барвників. Зберегти в ньому максимум корисних речовин, не застосовуючи консерванти, дають змогу інноваційні лінії холодного асептичного розливу ACF.

    – Важливо, що всі компоненти цього продукту є натуральними, – каже директор з якості Олена Біланчук. – Екстракт зеленого чаю нам постачає компанія Doehler (Німеччина). Виробляють його у такий спосіб: зібраний на плантаціях у Китаї лист зеленого чаю настоюється (не кип'ятиться!) на очищеній воді. Отриману «заварку» упарюють за низьких температур, зберігаючи всі вітаміни та мікроелементи. Цей екстракт чаю і є основою для нашого напою. За такою саме «щадною технологією» готується витяжка натурального аромату садової м'яти, яку нам постачає швейцарська компанія Firmeniсh.

    – «Біола» – це українська компанія, тому всі наші продукти розробляються з урахуванням національних смакових уподобань, – коментує директор з маркетингу Юлія Романова. – Створюючи цю новинку, ми протестували різні варіанти традиційних трав'яних чаїв, поєднання чебрецю, лаванди, меду, імбиру. На пошук потрібної рецептури пішло півроку. Але за підсумками дегустацій з'ясувалося, що українці «найріднішим» вважають освіжаючий чай із садової м'ятою. Саме цей смак і став основою нашого нового унікального напою «Ice Tea» «Зелений чай – садова м'ята».

     

  • ГІСТЬ З ОСТРОВУ СВОБОДИ ЗМІНЮЄ ОБРАЗ

    03.07.15

    Про мохіто – коктейль на основі лайму, м'яти, цукру та газованої води – складено чимало легенд.

    Про мохіто – коктейль на основі лайму, м'яти, цукру та газованої води – складено чимало легенд. Згідно з однією з них його рецепт народився в столиці Куби Гавані, в маленькому кафе-ресторані La Bodeguita del Medio. Мохіто був улюбленим напоєм знаменитого американського письменника Ернеста Хемінгуея, який протягом тривалого часу жив на Острові Свободи. Неймовірної популярності цей незвичний за своїм смаком коктейль набув у США в 1980-ті, після чого мода на нього поширилася по всьому світу. Сьогодні мохіто – бажаний гість усіх вечірок, клубів та світських прийомів.
    Наша компанія була першою, хто вивів цей культовий безалкогольний напій на український ринок. Ця подія відбулася в березні 2011 р. Сьогодні «Мохіто» ТМ «Біола» – №1 у нашій країні за продажами серед коктейлів у ПЕТ-пляшці (дані досліджень Nielsen). Напій містить натуральний сік лайму, вітамін Е (токоферол), у ньому немає синтетичних ароматизаторів і барвників. Продукт випускається у пляшках ємністю 0,5 і 1 л. на виробничому майданчику групи компаній «Біола» в Києві.
    – Цього року ми провели рестайлінг упаковки «Мохіто», – каже бренд-менеджер категорії напої Тетяна Білоусова. – Головним завданням було «освіжити» дизайн продукції, зберігши при цьому його основні відмінні риси. У результаті упаковка стала ще сучаснішою, «модною», вона виділяється на загальному фоні. Гадаю, кожен з вас гідно оцінить новий образ «Мохіто».

  • ВИЙШОВ В ЕФІР НОВИЙ РОЛИК «ЗНАМЕНІВСЬКОЇ»

    26.06.15

    На національних телеканалах стартувала рекламна кампанія «Знаменівської» «Заряджена кремнієм!».

    На національних телеканалах стартувала рекламна кампанія «Знаменівської» «Заряджена кремнієм!». Її головна мета – донести унікальні переваги нашої мінеральної води, обумовлені природним вмістом у ній сполук кремнію, з якими пов'язана низка оздоровчих ефектів.

    Новий ролик ТМ «Знаменівська» від компанії «Біола» був створений із застосуванням інноваційних 3D-технологій, коли зображення створюється не за допомогою традиційної відеозйомки, а «промальовується» у спеціальних комп'ютерних програмах. У цій роботі взяла участь одна з найвідоміших агенцій, експертів у названій сфері, – «Термінал FX».

    Переглянути ролик можна на каналі Біола в YouTube.

  • ХІТ СЕЗОНУ: ФРУКТИ В МІНЕРАЛЬНІЙ ВОДІ

    22.06.15

    Наша компанія вивела на ринок ще одну оригінальну новинку – оновлену лінійку солодких газованих напоїв...

    Наша компанія вивела на ринок ще одну оригінальну новинку – оновлену лінійку солодких газованих напоїв «Біола». Унікальність продукту в тому, що він створений із додаванням соків на основі мінеральної води, видобутої з глибини 320 м. При цьому напій не містить штучних ароматизаторів. Працюючи над його створенням, технологи нашої компанії співпрацювали із кращими світовими постачальниками сировини.

    Напої мають п'ять смаків: традиційні «Апельсин» і «Ананас», екзотичний «Чамбо», абсолютно новий смак «Лимон Лайм» та унікальне для українських споживачів поєднання «Айва Персик». Продукт випускається на виробництві «Біола» в Києві та розливається у пляшки ємністю 0,5, 1,25 і 2 л.

    Рішення про випуск соковмісного напою на мінеральній воді було прийнято за результатами порівняльної «сліпої» дегустації. У 100% випадків споживачі віддали перевагу напоям із новою рецептурою, оцінивши їх смак як «більш м'який, збалансований».

    – Наша компанія виробляє газовані напої, які користуються любов'ю і довірою споживачів 18 років, – каже бренд-менеджер категорії напої Тетяна Білоусова. – У цьому сезоні ми фактично здійснили перезапуск основної соковмісної лінійки. Важливо й те, що ми зробили напої не лише смачними, а й здоровішими.

  • ЗУСТРІЧАЙТЕ: ОНОВЛЕНА «ЗНАМЕНІВСЬКА»

    10.06.15

    З виробничої лінії групи компаній «Біола» у Дніпропетровську зійшла перша пляшка оновленої мінеральної...

    З виробничої лінії групи компаній «Біола» у Дніпропетровську зійшла перша пляшка оновленої мінеральної води «Знаменівська». Основні зміни торкнулися упаковки продукту. Ще більш витонченою і преміальної стала форма пляшки, розроблена італійськими дизайнерами. Змінилася й етикетка, ставши більш прозорою, «чистою» та по-європейськи лаконічною. Як і раніше, продукція випускатиметься у трьох зручних форматах пляшок об'ємом 0,5, 1,5 і 2 літри.

    Незмінним залишається сам продукт – вода «Знаменівська». Вона видобувається з природного джерела, яке знаходиться поблизу курортної зони «Солоний Лиман» на Дніпропетровщині. Перші письмові згадки про цей регіон з'явилися в 1882 р. Тут, біля річки Самари, знаходилася одна з найстаріших стоянок запорізьких козаків, де, повертаючись з походів, воїни відновлювали своє здоров'я. Мінеральні води з місцевих джерел почали видобувати ще в 60-х рр. ХХ ст. А новітній відлік історії «Знаменівської» розпочався в 1997 р., коли було здійснено перший промисловий розлив цієї мінеральної води.

    За висновками експертів, «Знаменівська» має унікальний аква-баланс мінералів і мікроелементів. Її особливі властивості пояснюються вмістом сполук кремнію, з яким пов'язана ціла низка оздоровчих ефектів. Доведено, наприклад, що кремній – потужний адсорбент, здатний виводити з організму токсичні речовини. Цей мінерал допомагає відновлювати еластичність тканин суглобів, що важливо при активному способі життя і заняттях спортом.

    – З давніх-давен наші предки викладали стінки колодязів кремнієм, – зазначає директор з маркетингу групи компаній «Біола» Юлія Романова. – Вода в таких колодязях завжди була чистою і смачною. А люди, які постійно пили цю воду, не хворіли. Кажуть, що вода з вмістом кремнію допомагає позбутися 100 недуг. Так само не піддаються сумнівам і корисні властивості «Знаменівської».

    Торік споживання бутильованої води в Україні знизилося майже на 6%. Ця негативна тенденція спостерігається і в 2015 р Однак незважаючи на важку економічну ситуацію, за даними соцопитувань, для більшості людей вода залишається важливим продуктом для збереження здоров'я, і ​​вони готові витрачати на неї кошти.

    – Сьогодні всі виробники переживають складний період, – каже генеральний директор групи компаній «Біола» Сергій Бабінський. – Знизилася купівельна спроможність, ринок мінеральних вод скоротився на 20%. Але з іншого боку, криза – це час, коли необхідно інвестувати в продукт, зробити його ще досконалішим.

  • ПІДБИТО ПІДСУМКИ АКЦІЇ «ГРА НА МІЛЬЙОН»

    20.05.15

    З 15 лютого по 15 травня цього року ми провели рекламну акцію «Гра на мільйон».

    З 15 лютого по 15 травня цього року ми провели рекламну акцію «Гра на мільйон». За її умовами, купуючи соки «Біола», кожен споживач мав можливість знайти під кришечкою унікальний десятизначний код, зареєструвати його на сайті www.biola.ua або за допомогою СМС і виграти гарантовані призи. Це подарунковий сертифікат «Bodo Card» на різні послуги та розваги номіналом 100, 300 або 500 грн, «сімейний набір» соків «Біола», а також поповнення рахунку мобільного телефону на 10 і 20 грн.

    Загальний подарунковий фонд проекту склав 1 000 000 грн. За три місяці в акції взяли участь 11 813 осіб, було зареєстровано 23 627 коректних акційних кодів!

    Дякуємо всім, хто взяв участь в акції. Завдяки «Грі на мільйон» у виграші залишилися всі!

  • Новий рекламний відеоролик ТМ "Біола"

    30.12.14

    До вашої уваги новий телевізійний продукт

    Напередодні новорічних свят  ТМ "Біола" порадувала своїх шанувальників новим телевізіним відеороликом.

    Переглянути відео ви зможете за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=ASAybvmitqU&feature=youtu.be 

  • ТМ "Біола" підтримала турнір з танцювального спорту

    27.11.14

    У листопаді «Біола» виступила партнером VIІ-го Міжнародного турніру з танцювального спорту «DNEPR CUP-2014»....

    Цей турнір має високий статус відкритого міжнародного турніру світового рейтингу WDSF (Всесвітньої Федерації Танцювального Спорту) і за своїм рівнем і масштабом ні в чому не поступається рівню провідних турнірів Європи. У змаганнях взяли участь понад 1000 пар з 17 країн світу. ТМ «Біола» підтримала учасників конкурсу смачною і корисною продукцією.

     

  • З Днем працівника хорчової промисловості

    19.10.14

    Вітаємо Вас зі Святом працівника харчової промисловості!

    Шановні колеги! 
     
    Вітаємо Вас зі Святом працівника харчової промисловості! Сьогодні не можна уявити наше життя без продуктів харчування, створених руками майстрів. Їх робота заслуговує похвал і багато добрих слів. 
     
    Компанія "Біола" випускає мінеральні води, соки і напої, які знайомі майже 80% українців. І сьогодні наше завдання - бути підприємством, яке робить життя кожного українця смачнішим і якіснішим. 
     
    Бажаємо Вам нових творчих ідей і професійних злетів. Кожному з вас - роботи в задоволення і всіх життєвих благ!

     

  • "Біола Ice Tea": 3+1

    29.08.14

    Холодний чай від ТМ «Біола» за вигідною ціною!

    Акція в торгових мережах Ашан, Метро, Караван, Експансія, Таврія, Сільпо і Євротек.

    Купуйте 4 пляшки холодного чаю “Біола Ice Tea”за ціною 3-х!

    Пий справжнє! Будь справжнім!

  • Акція «3+1» від ТМ «Знаменівська»

    29.08.14

    Шукайте в торгових мережах Ашан, Метро, Караван, Експансія, Таврія, Сільпо і Євротек вигідну пропозицію...

    Купуйте 4 пляшки мінеральної води "Знаменівська" за ціною 3-х! 

     
    Пий справжнє! Будь справжнім!

  • Мінеральна вода "Знаменівська" - на головних телеканалах України

    22.08.14

    У серпні 2014 року в ефірі провідних телеканалів України вийшов новий рекламний ролик мінеральної води...

    За 17 років існування на ринку ТМ «Знаменівска» встигла завоювати визнання українських покупців. ТМ «Знаменівська» – природна мінеральна лікувально-столова вода, що видобувається з двох свердловин поблизу курортної зони «Солений лиман». В своєму складі вода містить природній кремній, що робить «Знаменівську» корисною та м’якою для споживання.

     

    Нині мінеральна вода «Знаменівська», як і весь бренд «Біола», оновлюються. Відеоролик, що представлений на українських телеканалах, розроблений на основі нового позиціонування бренду. «Знаменівська» представлена ??в пляшці з новою етикеткою, а в фіналі ролика з'являється новий слоган: Пий справжнє. Будь справжнім!

     

    Кожна крапля мінеральної води «Знаменівська», подібно глотку курортної неспішності, допомагає очистити тіло і розум від усього непотрібного. Вода повертає людину в природний стан розміреності, даруючи можливість знову стати собою і відчути себе повним сил.

     

    Період показу нового рекламного ролику: з 23 серпня по 14 вересня 2014 року.

     

    Для перегляду рекламного ролику перейдіть за посиланням:

    https://www.youtube.com/watch?v=pU2olM7Z2K4  

  • «Біола» оновлюється!

    31.07.14

    Для компанії «Біола» настав новий етап розвитку, точкою відліку якого став її ребрендинг.

    Рішення про оновлення бренду було прийнято в кінці 2013 року, коли стала очевидною необхідність зовнішнього відображення тих внутрішніх змін, які відбулися за останній рік з приходом нової команди ТОП-менеджерів.

    Перший етап проекту був здійснений з жовтня 2013 по червень 2014 року. За цей час були розроблені нові місія та цінності компанії, а також нове позиціонування зонтичного бренду «Біола» та всіх лінійок продукції, новий дизайн логотипу «Біола», слоган, зовнішній вигляд флагманських продуктів - соків «Біола» та мінеральної води «Знаменівська» , фірмовий стиль.

    Продукти «Біола» - результат натхненної роботи майстрів, люблячих свою справу по-справжньому, а також супутник щоденного життя мільйонів людей, що цінують чесну ціну і справжню якість.

    Найближчим часом також буде оновлено веб-сайт компанії.

  • «Біола» - один з найбільших платників податків серед торгових організацій Дніпропетровщини та України

    15.07.14

    «Біола» визнана одним з найбільших платників податків серед торгових організацій Дніпропетровщини...

    Згідно з всеукраїнським рейтингом «Лідер торгівлі 2014» ТОВ «Биотрейд» зайняло 1-е місце в ТОП-10 торгових компаній Дніпропетровській області, які своїми виплатами до державного бюджету (включаючи оплату праці) позитивно впливають на його розвиток, а також соціальну сферу області. Серед торгових організацій національного рівня ТОВ «Биотрейд» зайняло 7-е місце, що є справжньою перемогою!

     

    «Лідер торгівлі» - це спеціальна галузева нагорода для підтримки компаній, які досягли успіху в галузі торгівлі та надали суттєвий вклад в розвиток ринкової економіки України. Цією нагородою вшановуються компанії, які впроваджують інновації та втілюють сміливі ідеї.

     

    Статус «Лідер торгівлі» - це запорука нових вигідних контрактів і виходу на новий рівень розвитку компанії компанії «Біола».

     

  • Система менеджменту навколишнього середовища ПрАТ «Ерлан» відповідає вимогам ISO 14001:2004

    15.05.14

    Компанія «Біола» вийшла на новий етап свого розвитку в галузі охорони навколишнього середовища та...

    13-14 травня Система менеджменту навколишнього середовища ПрАТ «Ерлан» (підприємство в Дніпропетровську) успішно пройшла сертифікаційний аудит на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 4001: 2004. Аудит провела міжнародна інспекційно-сертифікаційна компанія «Бюро Верітас Сертифікейшн».

     

    За підсумками проведеного аудиту, зроблено висновок, що Система менеджменту навколишнього середовища підприємства повністю відповідає вимогам ISO 14001: 2004.

    Наявність на підприємстві розробленої та функціонуючої системи менеджменту навколишнім середовищем дає організації ефективний інструмент, за допомогою якого вона може керувати екологічними аспектами і знижувати вплив на навколишнє середовище

     

    Сертифікат ISO 4001: 2004 дає компанії наступні переваги:

    - мінімізація впливу на навколишнє середовище;

    - економія енергії та матеріалів;

    - зниження витрат, пов'язаних з управлінням відходами;

    - зниження ризиків виникнення аварійних ситуацій;

    - більш висока корпоративна репутація серед органів регулювання, споживачів і громадськості;

    - усунення бар'єрів в торгівлі, в тому числі з іншими країнами.

  • ТМ «Біола» - партнер фітнес-турніру World Ladies Cup

    25.04.14

    У квітні 2014 "Біола" виступила партнером міжнародного турніру з фітнесу World Ladies Cup.

    Участь у жіночому фітнес-фестивалі взяли 50 спортсменок з Росії, України, Угорщини, Німеччини, Естонії та Молдови.

    Українські спортсменки в турнірі World Ladies Cup взяли 18 нагород!

    ТМ "Біола" взяла участь не тільки в організації спортивного заходу, а й у виставці фітнесу-індустрії, на якій була представлена ??продукція нашої компанії.

    Компанія "Біола"  та спорт - нероздільні поняття, тому спонсором турніру World Ladies Cup ми виступаємо вже не перший рік. Компанія активно пропагує здоровий спосіб життя, а також сприяємо розвитку професійного та аматорського спорту в Україні.

  • «Біола» провела першу Дистрибуторську конференцію

    30.03.14

    Підбито підсумки першої дистрибуторської конференції компанії "Біола". В цілому для участі в конференції...

    Учасники конференції відвідали головний офіс компанії, побачили виробничий процес ПрАТ "Ерлан" (Дніпропетровськ), а також спробували кращі зразки продукції "Біола".

    В ході конференції "Біола" представила партнерам стратегію компанії на 2014 рік, комерційну політику і ключові проекти поточного року.

    Свої презентації представили Департамент продажів, Департамент маркетингу, Департамент якості та Департамент з планування. В фінальній частині конференції представники "Біоли" обговорили з дистрибуторами основні напрямки співпраці, які мають покращити партнерські взаємовідносини і позиції "Біоли" на ринку.

    Наступна Дистрибуторська конференція призначена на березень 2015 року. 

  • У портфелі мінеральних і питних вод «Біола» - поповнення!

    01.02.14

    Зустрічайте новий зручний формат "Знаменівської"

    ТМ «Біола» робить ваше життя комфортнішим. Продуктовий портфель ТМ «Біола» поповнився ще одним продуктом - це мінеральна вода «Знаменівська» в новому зручному обсязі 1 л. Тепер ваша «Знаменівська» буде з вами скрізь - на прогулянці, в спортзалі, в подорожі!

  • Зустрічайте новинку! Яблучно-виноградний нектар від ТМ «Біола»

    20.01.14

    Продуктовий портфель ТМ «Біола» поповнився яблучно-виноградним нектаром у форматі 0,5 л.

    Згідно з дослідженнями сокового ринку України яблучно-виноградні соки входять в ТОП-3 найбільш популярних смаків. Відтепер продуктовий портфель ТМ «Біола» поповнився яблучно-виноградним нектаром у форматі 0,5 л.

    Смак яблучно-виноградного соку добре відомий з дитинства кожному покупцю. Виноградний сік є одним з найбільш цінних харчових продуктів, що містять глюкозу. Крім глюкози, виноград вміщує фруктозу, органічні кислоти, мінеральні солі, кальцій, калій, натрій, магній, пектини і вітаміни. У виноградному соці найвища концентрація антиоксидантів – сполук, що дозволяють нейтралізувати вільні радикали, утворення яких є причиною старіння і виникнення раку. Сік із яблук попереджає і виліковує недокрів'я завдяки високому вмісту заліза.

    Нектар яблуко-виноград ТМ «Біола», який об'єднав в собі корисні властивості винограду і яблук, завжди допоможе вам швидко відновити сили і зміцнити імунітет. 

  • Освіжайся з користю!

    04.05.13

    Вже цього тижня стартує всеукраїнська акція від ТМ "Біола"! Завітай у супермаркети свого міста...

    З 5 квітня стартувала всеукраїнська акція від ТМ "Біола"! Завітай у супермаркети свого міста та спробуй яскравий смак "Fruity". Це соковий напій, що заряджає цитрусовою енергією та дарує гарний весняний настрій!

    Завітай у супермаркети свого міста у п'ятницю з 16:00 до 20:00 і у вихідні з 12:00 до 16:00, та насолодись соковитим цитрусовим смаком "Fruity"!
    Адреси супермаркетів (список щотижня оновлюється):
     

    Буча Экомаркет Новое шоссе
    Киев Край-2 Глушкова 13б
    Киев Мега-Маркет Бровары, Киевский шлях 316
    Киев Фуршет Центр Пр.Победы 94/1
    Б. Церковь Край-2 Лермонтова
    Львов Арсен Патона,37
    Львов Арсен Кн.Ольги,120
    Львов Арсен Чорновола,93
    Львов Арсен Зелена,147
    Львов Арсен Кр.Калины,60
    Львов Рукавичка Луганская, 6
    Одесса Виртус  Грушевского
    Одесса Виртус  Вильямса
    Одесса Виртус  Люстдорфская дор
    Одесса Виртус  Балковская
    Одесса Виртус  Сегедская
    Одесса Копейка Добровольского 130
    Одесса Копейка Днепропетровская дорога
    Одесса Копейка Малиновского
    Одесса Копейка И.Рабина 2 (Лаванда)
    Одесса Копейка М.Жукова
    Одесса Копейка И.Петрова 
    Одесса Виртус  Сахарова
    Одесса Копейка Добровольского 71
    Одесса Копейка Пр-т Шевченко
    Одесса Идеал Бугаевская 21в
    Ровно Фреш Черняка,40
    Харьков Класс Гагарина, 178
    Харьков Восторг Клочковская
    Харьков Восторг Пр-т Московский
    Харьков Класс Людвига Слободы
    Харьков Класс Салтовское Шоссе
    Харьков Класс Тракторостроителей
    Харьков Край-2 Окружной путь, 4-а
    Харьков Рост ул. Шевченко, 142
    Харьков Рост Рогатинский въезд, 3
    Харьков Рост ул. Плехановская, 18
    Херсон Экомаркет Николаевское шоссе
    Чернигов Экомаркет ул.1-Мая, 163
    Мукачево Барва вул. Матросова,19
    Ужгород Барва вул. Гагаріна, 38
    Херсон Фреш 200 лет Херсону

     

  • Святкуй Всесвітній день здоров'я разом з "Біолою"!

    05.04.13

    Щорічно, 7-го квітня, увесь світ святкує Всесвітній день здоров'я. Цей День був заснований для того,...

    Щорічно, 7-го квітня, увесь світ святкує Всесвітній день здоров'я. Цей День був заснований для того, щоб усі люди мали змогу замислитися, як багато здоров'я значить в їх житті та якими способами можливо його покращити.
    Цього року ТМ "Біола" вирішила приєднатися до всього світу. На вулицях Одеси, Києва, Дніпропетровська, Харкова, Кривого Рогу, Львова та Луганська наші промоутери будуть усім бажаючим дарувати пляшечку сокового напою "Fruity", що буде заряджати Вас яскравим цитрусовим смаком!

  • Акція у "Великій Кишені"!

    25.01.13

    Тільки у "Великій кишені"! Купуй на вибір три пляшки Соків від ТМ "Біола" об'ємом 1л зі смаком...

    Тільки у "Великій кишені"! Купуй на вибір три пляшки Соків від ТМ "Біола" об'ємом 1л зі смаком апельсина, яблука, мультивітаміна, манго-апельсина або томата та отримайте стильну склянку "Біола" у подарунок. Отримати склянку Ви зможете від адміністратора в торгівельному залі.
    Поспішайте!
    www.kishenya.com.ua/ru/kiev/--akcii/#cont273
    Акція діє з 1 до 28 лютого 2013 року на території м.Київ та м.Обухів

    Адреси магазинів "Велика кишеня":
    1.пр. 50-річчя Жовтня, 6-г
    2.вул. Васильковська, 8
    3.вул. Академіка Глушкова, 36
    4.вул. Вербицького, 18
    5.вул. Героїв Дніпра, 31
    6.пл. Дружби Народів, 6
    7.Залізничне шосе, 57
    8.вул. Івашкевича, 6/8-а
    9.вул. Кудряшова, 1
    10.вул. Лятошинського, 14
    11.Печерска площа, 1
    12.вул. Руденко, 9-а
    13.вул. Чорнобильська, 16/80
    14пл. Перемоги,3
    15.вул.Григоренко, 26
    16.пр. Миру,1
    17.вул. Бориспільська, 9
    18. вул. Саперно-Слободская, 10
    19. вул. 40-річчя Жовтня, 58-а
    20. Харьківське шосе, 19 
    21. вул. Милославська, 6

    А також м.Обухів, вул. Київська, 119

  • «Біола» дарує подарунки!

    01.10.12

    Стартує всеукраїнська акція від ТМ «Біола»! Збирай кришечки з акційних соків Біола та Біола Fruity та...

    Стартує всеукраїнська акція від ТМ «Біола»! Збирай кришечки з акційних соків Біола та Біола Fruity і обмінюй їх на склянку! Детальніше читай тут

  • Icy Orange – новий яскравий смак!

    30.07.12

    Ось і відбулось довгоочікуване розширення лінійки: до вже популярних напоїв «Icy Cola» і «Квейк» приєднується...

    Ось і відбулось довгоочікуване розширення лінійки: до вже популярних напоїв «Icy Cola» і «Квейк» приєднується новинка «Icy Orange».  Вас приємно здивує його яскравий апельсиновий смак, а літній дизайн надовго зарядить позитивом!

    Icy Orange - це свіжість, вибух смаку і настрою!

  • «Біола» радує новинкою!

    30.06.12

    ТМ «Біола» презентує принципово новий продукт на українському ринку напоїв. Fruity - свіжий, соковитий,...

    ТМ «Біола» презентує принципово новий продукт на українському ринку напоїв. Fruity - свіжий, соковитий, цитрусовий! Він чудово втамовує спрагу, а шматочки справжнього апельсина підкреслюють його натуральність і чудово доповнюють смак.

    Тепер Ви і самі зможете оцінити переваги напою:

    • Натуральний

    • Не газований

    • Містить сік

    • Не містить хімічних ароматизаторів і барвників

    • Містить натуральну соковиту м’якоть цитрусових плодів

    • Прекрасно вгамовує спрагу

    • Доступний за ціною

    Спробуйте унікальну комбінацію освіжаючого напою і натуральної соковитої цитрусової м'якоті!