This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=48 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-11-16. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Поліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт



Про головне

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ВИБОРІВ ДЕПУТАТІВ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ У БАГАТОМАНДАТНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУЗІ

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ВИБОРІВ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ В ЄДИНОМУ ОДНОМАНДАТНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУЗІ

        Місцеві вибори 2015

 

Написати електронне звернення або 

надати пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста

 

 ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ФОРМУВАННІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МІСТА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО!

 

МОБІЛІЗАЦІЯ. ПИТАННЯ І ВІДПОВІДІ.  На допомогу захисникам Батьківщини

 

УВАГА! ОТРИМАЙТЕ СУБСИДІЇ ЗА СПРОЩЕНИМИ УМОВАМИ

 

Добровільне об'єднання територіальних громад

 

 

 

 

Написати листа

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+3=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

З яких джерел Ви отримуєте найбільше інформації про роботу міської влади?
 


ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА оголошує конкурс на заміщення вакантних посад головного юрисконсульта, головних спеціалістів – головних державних інспекторів та головного спеціаліста управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю
Четвер, 05 листопада 2015, 15:45

 

Детальніше...
 
Хмельницький театр «Дзеркало» дарував своє мистецтво та репрезентував Україну в Литві
Четвер, 05 листопада 2015, 14:08
Протягом усієї своєї історії народний аматорський театр «Дзеркало» Хмельницького міського будинку культури був бажаним гостем на різноманітних театральних форумах нашої країни, а останні два роки активно почав долучатися до європейського театрального простору. Так, у грудні минулого року за підтримки управління культури і туризму Хмельницької міської ради колектив театру вперше побував за кордонами України, взявши участь у театральному фестивалі «Theatre Ludic Days» у румунському місті Ясси. Цього року аматорам пощастило відвідати Литву. З 22 до 25 жовтня в невеличкому місті Рокішкіс відбувся 21 міжнародний театральний фестиваль аматорських театрів «INTERRAMPA», куди після попереднього конкурсу був запрошений колектив театру з виставою «Ніч проти Івана Купала» за мотивами Миколи Гоголя.
Детальніше...
 
За підсумками чемпіонату міста Хмельницького з футболу відзначили та привітали кращих
Четвер, 05 листопада 2015, 12:02
Вчора у шахово-шашковому клубі ДЮСШ №2 нагородили команди-призери та кращих гравців чемпіонату міста Хмельницького з футболу 2015 року. Головний турнір міста з великого футболу проходив з квітня до жовтня. Активну участь у вищій і першій лігах футбольних змагань взяли 25 команд, гравці віком від 17 до 35 років. Переможцями у вищій групі, де змагалися 12 команд, стала команда «Університет-Молокія». У першій групі за перемогу боролися 13 команд - І місце посіла команда Хмельницького міського відділу УМВС.
Чемпіонат міста з футболу в Хмельницькому проводиться вже понад 15 років. 
Детальніше...
 
Що роблять ЖЕКи
Четвер, 05 листопада 2015, 11:17


Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівники житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, від 29 жовтня до 4 листопада, виконали такі основні види та обсяги робіт:

ЖЕК-1

Замінили 6 кранів на системі холодного водопостачання – вул. Чкалова, 20/1, вул. Соборна, 56, вул. Вайсера, 13, вул. Кам’янецька, 48, вул. Гагаріна, 60.

Засклили 11 м.кв. вікон на сходових клітках – вул. Проскурівського підпілля, 215, вул. Волочиська, 25.

Відремонтували 2 м.кв. сходів на сходовій клітці - вул. Курчатова, 1Б.

Детальніше...
 
Увага! Обмеження руху транспорту
Четвер, 05 листопада 2015, 10:47

З 4 до 7 листопада, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт дорожнього покриття розворотного кільця, що розташоване на перехресті проспекту Миру та Старокостянтинівського шосе, буде обмежений рух громадського транспорту, а саме:
рух тролейбусними маршрутами № 1 «Сілістра – Поліклініка № 1», № 2А «Завод “Катіон” – Озерна», № 3 «Озерна –Ракове», № 10 «Озерна – Торговий центр» та № 17 «Завод “Катіон” – Автостанція № 1» буде призупинено з 9.00 до 17.30 год;
з 6 листопада автобусні маршрути: № 5 «Шаровечка – Автостанція № 1»; № 22 «Озерна – завод «Катіон»; № 19 «Ракове – Озерна», № 29 «Завод “Катіон” – Озерна»; №30 «Озерна – вул. Щедріна»; № 44 «Завод “Катіон” – Автостанція № 1»; №44а «Завод “Катіон” – Ліс»; №46а «Гречани – Лезневе»; № 47 «Завод “Катіон” – Сілістра»; №48 Завод «Катіон» – Озерна; № 49 «Завод “Катіон” – Озерна» будуть здійснювати рух вулицею Свободи (на відрізку Сілістра – «Думка»).
Маршрут № 32 «Ракове – Автостанція № 1» буде скорочений до вул. Староміської (колишня Примакова).
 
Зміни в законодавстві України
Четвер, 05 листопада 2015, 09:20
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств.Станом на 1 листопада 2015 рокузміни внесені до таких законодавчих актів України:
- Рішення Хмельницької міської ради від 23.09.2015 № 10 "Про внесення змін та доповнень до рішення двадцять четвертої сесії міської ради від 08.04.2009 р. № 54, із внесеними змінами"(Рішення двадцять четвертої сесії міської ради від 08.04.2009 р. N 54 "Про посилення профілактичного впливу і протидії проявам пияцтва та алкоголізму серед населення м. Хмельницького").
Наказ Міністерства фінансів України від 17.09.2015 № 783 "Про затвердження форми Переліку орендарів, з якими укладено договори оренди землі державної або комунальної власності".
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Середа, 04 листопада 2015, 16:41

5 листопада, у зв'язку з виконанням ремонтних робіт, з 9.00 до 13.00 буде відсутня електроенергія у будинках на вулиці Саварчука.
 
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
Увага! Обмеження руху транспорту
Середа, 04 листопада 2015, 16:22

5 листопада, у зв’язку із обрізкою дерев, з 9.00 до 16.00 буде перекрито рух транспорту вулицею Чорновола на ділянці від вулиці Красовського до провулку Червонофлотського.
У зв’язку із цим буде змінено рух автобусних маршрутів № 29, 49 та 11. Вони здійснюватимуть об’їзд вказаної ділянки вулицею Пілотською. Рекомендуємо водіям та власникам приватного транспорту об’їжджати цей відрізок дороги за таким же маршрутом.
 
Комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
МКП «Хмельницькводоканал» інформує
Середа, 04 листопада 2015, 16:21

5 листопада, у зв’язку з під’єднанням новобудови на вул. Лісогринівецькій до водопровідних мереж, з 9.00 до 12.00 буде обмежене водопостачання в будинках за адресами: вул. П.Мирного, 28/2, 28/3, 28/3А, вул. Залізняка, 34, 34/1, 36, вул. Кармелюка, 8, 8/1, 10, вул. Лісогринівецька, 4, 10/1, 16/1, 16/2, 16/2А, 18.
 
МКП "Хмельницькводоканал" сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
Хмельницькі педагоги познайомились із інтерактивним інформаційним освітнім простором
Середа, 04 листопада 2015, 15:33

Днями на базі Хмельницької гімназії № 2 відбувся семінар «Інтерактивний інформаційний освітній простір, як умова особистісного зростання кожного учасника навчально-виховного процесу». Участь у заході, який організувало управління освіти Хмельницької міської ради, обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та колектив начального закладу, взяли вчителі та директори загальноосвітніх навчальних закладів області, які проходили курсову підготовку при Хмельницькому ОІППО.
Детальніше...
 
Захист майнових та житлових прав дітей
Середа, 04 листопада 2015, 14:20
З метою захисту майнових, житлових прав дитини законодавство України покладає на орган опіки та піклування (виконавчий комітет Хмельницької міської ради) обов'язок щодо здійснення контролю за дотриманням батьками та особами, які їх замінюють, житлових прав та охоронюваних законом інтересів дітей.  За 10 місяців 2015 року виконавчим комітетом Хмельницької міської ради  було надано 146 дозволів на вчинення правочинів стосовно нерухомого та рухомого майна, право власності або право користування яким мають діти. Прийом громадян з питань надання дозволу органу опіки та піклування щодо вчинення правочинів стосовно майна від імені дітей проводиться в Центрі надання адміністративних послуг за адресою: м. Хмельницький, вул. Соборна, 16. Графік прийому: понеділок, середа, п’ятниця – з 9.00 до 16.00; вівторок, четвер – з 9.00 до 20.00; субота – з 8.00 до 15.00.
Детальніше...
 
Перемога вихованців фотогуртка
Середа, 04 листопада 2015, 12:28
Підведено підсумки обласного етапу всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!», що проводився Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді.
Серед переможців конкурсу є два вихованця фотогуртка «Світлинка» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва. Це Владислава Ништа, яка виборола І місце у номінації «Портрет», та Владислав Ткачук, який отримав диплом ІІ ступеню у номінації «Друзі людини».
Тож, Владислава Ништа братиме участь у наступному етапі конкурсу, що проходитиме у столиці нашої країни - Києві.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Працівники комунальних служб дбають про належний санітарний стан та благоустрій міста
  • ДОРОЖНЯ КАРТА для учасників антитерористичної операції щодо надання медичної допомоги
  • Роботи з реконструкції набережної річки Південний Буг продовжуються
  • МКП «Хмельницькводоканал» інформує
  • РЕМ повідомляє
  • Юні хмельничани демонструють переконливі результати навчання на всеукраїнському рівні
  • 9 листопада – День української писемності та мови
  • Осінні канікули «Райдуга» провела у яскравих подорожах
  • Відбулося засідання виконкому
  • У міській раді визначилися із кандидатами на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами на енергозберігаючі заходи
  • ПРОТОКОЛ Хмельницької міської виборчої комісії Хмельницької області
  • РЕМ повідомляє
  • “Перлинки Поділля” успішно виступили на Міжнародному фестивалі мистецтва
  • "Кут"запрошує юних хмельничан на цікаву виставу, що повчає
  • До Дня української писемності бібліотеки міста пропонують хмельничанам поглибити свої знання з української мови та дізнатися багато нового з її історії
  • Увага! Обговорення
  • "Митрополит Андрей Шептицький: духовний пастир українства" (до 150-річчя від дня народження)
  • Із професійним святом привітали тих, хто допомагає і підтримує хмельничан у життєвих негараздах
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 5 з 135
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02