This version of the page http://www.tanhost.ua/dedicated-server (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-11-15. The original page over time could change.
Виділений сервер, dedicated server

    ВИДІЛЕНИЙ СЕРВЕР В АМЕРИЦІ

    в Канаді

    в США

    ВИДІЛЕНИЙ СЕРВЕР В ЄВРОПІ

    в Україні

    в Росії

    в Німеччині

    в Нідерландах

    в Голландії


ВИДІЛЕНИЙ СЕРВЕР


Виділений сервер (англ. dedicated server) — вид хостингу, при якому клієнту цілком надається окрема фізична машина (на противагу віртуальному хостингу). Зазвичай використовується для запуску програмного забезпечення, яке не може працювати на одному сервері з іншими проектами або має підвищені вимоги до ресурсів.


Наша компанія надає виділений сервер: в Україні, в Канаді, в США, в Росії, в Німеччині, в Нідерландах, в Голландії.


Виділений сервер, як правило потрібен невеликим провайдерам, студіям веб дизайну, власникам популярних Інтернет проектів, корпоративним клієнтам, власникам контент-проектів.


Ціни і конфігурації

Будь ласка ознайомитеся з цінами та конфігураціями виділених серверів:


    ВИДІЛЕНІ СЕРВЕРА В АМЕРИЦІ

    Ціни на оренду серверів в Канаді

    Ціни на оренду серверів в США

    ВИДІЛЕНІ СЕРВЕРА В ЄВРОПІ

    Ціни на оренду серверів в Україні

    Ціни на оренду серверів в Росії

    Ціни на оренду серверів в Німеччині

    Ціни на оренду серверів в Нідерландах

    Ціни на оренду серверів в Голландії


Умови по трафіку

Зазвичай при оренді виділеного сервера вхідний і вихідний трафік - необмежений і повністю безкоштовний, але якщо мова йде про ненормально велику кількість трафіку (наприклад, клієнт хоче мати 80 000 - 100 000 GB на місяць), то з'ясовуйте умови по трафіку в момент замовлення виділеного сервера. Швидше за все ми Вам запропонуємо орендувати виділений канал, який буде підключений лише до Вашого виділеного сервера і відповідно надасть Вам більш якісне підключення ніж підключення виділеного сервера до каналу, на якому будуть ще кілька десятків серверів.


Тому з'ясовуйте умови по трафіку в момент замовлення виділеного сервера. Умови по трафіку залежать від обраного Вами датацентра і обговорюються індивідуально в кожному окремому випадку.


Які переваги оренди від TanHost?

  1. Найкраще співвідношення ціна / якість
  2. Виділений сервер в декількох країнах на Ваш вибір: виділений сервер в Україні, виділений сервер в Канаді, виділений сервер в США, виділений сервер в Росії, виділений сервер в Німеччині
  3. Кваліфікована та оперативна служба технічної підтримки для власників виділених серверів

Що включено в вартість?

В вартість оренди виділенного сервера включено:


  1. Надання Вам виділеного сервера стандартної конфігурації (див. Конфігурації виділених серверів);
  2. Необмежений і повністю безкоштовний трафік (див. умови по трафіку);
  3. Операційна система Linux або Windows:
    • Linux
      Операційну систему Linux ми встановлюємо безкоштовно, якщо її встановлення не потребує значних витрат часу, з нашого боку. Ми можемо встановити будь-яку з переліку найбільш популярних дистрибутивів Linux (ALTlinux, Centos, Debian, Fedora, FreeBSD, Opensuse, Ubuntu та ін.) за запитом, якщо є можливість їх встановлення без значних витрат часу з нашого боку. За встановлення одного з інших дистрибутивів Linux, ми можемо запросити плату як за додаткові послуги.
    • Windows
      Встановлення ОС Windows ми проводимо безкоштовно, але вартість оренди ліцензії на ОС Windows це "Додатковий сервіс", яку ми надаємо за додаткову оплату.
  4. Адміністрування виділеного сервера нашими фахівцями (див. умови гарантії Managed by TanHost);
  5. Виділений сервер встановлюється в стандартну 19" стійку;
  6. Підключення виділеного сервера до порту Ethernet, виділення постійної IP-адреси;
  7. Забезпечення збереження та безпеки виділеного сервера (сигналізація, цілодобова охорона та система автоматичного пожежегасіння);
  8. Виділений сервер забезпечується безперебійним електроживленням (220В, UPS, запасний канал електроживлення на окрему підстанцію);
  9. Підтримання стабільного температурного режиму виділеного сервера;
  10. Ціна встановлення виділеного сервера - одноразова, при достроковому розірванні контракту не повертається.

Терміни встановлення

З'ясовуйте можливі терміни встановлення сервера до оформлення замовлення.


  1. Якщо вибраний Вами виділений сервер вже встановлено в датацентрі. В такому випадку доступ до виділеного серверу ми надаємо на протязі 24-х годин
  2. Якщо виділений сервер є на складі, але не встановленйи в датацентрі. В такому випадку виділений сервер налаштовується і доставляється в датацентр на протязі 1-2 робочих днів з моменту надходження оплати
  3. Якщо ж Ви замовляєте виділений сервер, якого у нас тимчасово немає в наявності. В такому випадку, сервер збирається і доставляться в датацентр протягом 5-7 робочих днів з моменту надходження оплати

Інформація про датацентри

Якщо Вас цікавить в якому датацентрі розміщені виділені сервери нашої компанії, пропонуємо Вам ознайомитися з розділом ДАТА-ЦЕНТРИ.


Панель управління хостингом?

В вартість оренди виділеного сервера не включена вартість за надання панелей управління хостингом. Якщо Вам потрібна на сервері панель управління - дивіться вартість оренди ліцензій на різні панелі управління в розділі додаткові послуги. З платних панелей управління ми можемо встановити і забезпечити технічну підтримку таких панелей управління як:


  1. Cpanel
  2. Plesk
  3. DirectAdmin

Можливість встановлення тієї чи іншої панелі управління на обрану Вами ОС з'ясовуйте в момент замовлення.








уведомление о рисках