This version of the page http://shkola.ukrinform.ua/node/176 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-11-15. The original page over time could change.
Оголошуємо конкурс "Журналістика майбутнього"! | Укрінформ - школа

Оголошуємо конкурс "Журналістика майбутнього"!

Щиро вітаємо всіх з Новим 2015-им роком!
Ти молодий журналіст чи ще тільки вчишся на цій спеціальності? Тебе хвилює подальша доля української журналістики?
Сьогодні  прекрасний час для того, щоб замислитись про майбутнє, про планування, про подальшу долю журналістської професії.
Зараз журналістика в цілому опинилась перед рядом глобальних викликів, шукати відповіді на які доведеться в тому числі і нашому поколінню.
Чи стане журналістика в майбутньому лише елементом обслговування пропагандистської машини, як ми вже сьогодні бачимо в багатьох країнах, чи, може, збереже основні цивілізаційні цінності, такі як свобода слова і об'єктивність? Як взаємодіятимуть традиційна журналістика та нові медіа? Чи залишаться паперові видання чи їх повністю витіснять мультимедійні? Як розвиватимуться технічні можливості медіа в майбутньому? Ще десять років тому ми й уяввити собі не могли, як змінять наше життя ці багаточисленні гаджети та суперсучасні технічні пристрої, які ніби лише вчора ще знаходились в розробці наукових лабораторій, а вже сьогодні доступні всім.
Давайте разом пошукаємо відповіді на ці хвилюючі та важливі запитання.
Отже, в рамках проекту «Школа молодого журналіста Укрінформу» ми оголошуємо новий творчий конкурс на тему "Журналістика майбутнього".
Надсилайте нам свої версії розвитку журналістики через 10, 20, врешті-решт навіть через 50 чи 100 років на електронну пошту novaukraina1@gmail.com. Найкращі з робіт будуть опубліковані на нашому сайті.
***
Творчий конкурс "Майбутнє моє і моєї країни", організований у межах проекту "Школа молодого журналіста УКРІНФОРМу", завершився.  Він став яскравим свідченням того, що, попри будь-які обставини, українська молодь впевнено дивиться у майбутнє та не відокремлює власну долю від долі своєї Батьківщини.
За підсумками засідання журі конкурсу, яке відбулося у четвер 26 грудня, були визначені переможці конкурсу та прийнято рішення про нагородження авторів трьох найкращих літературних робіт, які дотримувалися всіх умов конкурсу та найбільш вдало розкрили тему. Отже, переможцями конкурсу стали такі автори:
Вікторія Савцова (м. Запоріжжя) посіла перше місце з роботою "VIKTORIA для України", Людмила Рудюк (м.Славута, Хмельницька обл.) – друге місце, і
почесне третє місце за рішенням журі отримала Яна Пономарьова (м. Остер, Чернігівська обл.).
Переможці отримають цінні призи від генерального спонсора конкурсу, компанії Київстар – сучасні смартфони. Автори ще 20 робіт, які були відзначені журі, отримають заохочувальні призи та дипломи про участь у конкурсі. Це роботи наступних авторів:
Оксани-Іванни Мельник,
Аліни Вавринюк,
Наталі Станько,
Юлії Стояк,
Лесі Ясніцької,
Аліни Науменко,
Тетяни Псьоти,
Костянтина Павленко,
Юлії Валенти,
Лілії Стрельбіцької,
Ірини Максименко,
Маркіяна Скрипника,
Катерини Уманець,
Ассоль Антипової,
Аліни Алексєєнко,
Аліни Кучук.

Про порядок вручення цінних подарунків та заохочувальних призів буде оголошено пізніше на сайті Конкурсу.
Запрошуємо всіх бажаючих до обговорення майбутньої теми. Свої пропозиції надсилайте, будь-ласка, на адресу foreign@ukrinform.com.