This version of the page http://pressa.vlasnasprava.info/shipping/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-11-12. The original page over time could change.
Оплата та доставка - Передплата періодичних видань
КнигиАудіо та відеокнигиЕлектронні книгиПодарункиEлектроніка
(044) 362 51 62
Реєстрація
Забули пароль?

Бізнес-новини

  • 05.11.2015

    Безкоштовний майстер-клас на тему: «Інтегрована маркетингова кампанія від А до Я»

  • 05.11.2015

    Аукціон автомобілів з пробігом – великий вибір та вигідні умови фінансування від Porsche Finance Group

  • 04.11.2015

    Юридичний семінар «Інвестиція в нерухомість на первинному ринку: альтернатива банківському вкладу чи загроза для спокою?»

  • 03.11.2015

    Нову редакцію закону про державну підтримку підприємництва обговорять на круглому столі

  • 02.11.2015

    У листопаді відбудеться Міжнародний конкурс стартапів Challenge Cup Kyiv

всі новини

Оплата та доставка

Оплата передплати

Здійснюється на основі рахунку у вигляді 100% передплати шляхом безготівкового переказу коштів на розрахунковий рахунок ТОВ «АС-Медіа». Оплата повинна бути здійснена протягом трьох банківських днів з моменту виставлення рахунку.

У разі оплати рахунку після дня закриття передплати на відповідне видання передплатний період скорочується на 1 місяць з поверненням на розрахунковий рахунок Платника невикористаних коштів або їх зарахування при передплаті на наступний період.

Оригінал рахунку на оплату доставляється кур'єром або надсилається поштою. Копія рахунку надсилається електронною поштою або факсом на день оформлення замовлення.

Доставка періодичних видань

Здійснюється в стандартній упаковці в робочі дні, а також в суботу за бажанням клієнта з 7:00 до 12:00 ранку. Факт отримання видань завіряється підписом і прізвищем Одержувача (або відповідальної особи) із зазначенням часу доставки видань у маршрутному листі кур'єра. ТОВ «АС-Медіа» не несе відповідальності за неможливість доставки видань через неможливість доступу кур'єра за вказаною адресою. Зобов'язання щодо забезпечення такого доступу покладається на клієнта.

Повернення коштів за видання, які припинили вихід

Кошти за видання, які припинили вихід, за письмовою заявою передплатникам будуть повернуті на вказаний розрахунковий рахунок або враховані при передплаті на наступний передплатний період.

Зміна адреси доставки

Про зміну адреси або часу доставки повідомляється за два робочих дні. Заявки приймаються за електронною поштою або за телефоном.

Договір передплати

Укладання договору на передплату видань здійснюється за згодою сторін та на підставі типового договору ТОВ «АС-Медіа».

Відповідальність

Всю матеріальну і моральну відповідальність у випадках затримки чи невиходу видань з друку, зміну періодичності виходу,  вихід здвоєних номерів , зміну об’єму, формату чи змісту  видань несуть безпосередньо редакції цих видань. У разі припинення виходу видань повернення коштів передплатникам здійснюється після повернення  цих коштів від редакції на рахунок ТОВ «АС-Медіа».

В інших випадках відповідальність несе ТОВ «АС-Медіа».

Претензії  щодо неотримання видань приймаються протягом місяця з дати їх відправлення від ТОВ «АС-Медіа»  до передплатника. Претензії щодо поліграфічного браку отриманих видань приймаються протягом 5 днів з дати отримання.

Якщо Ви не знайшли в каталозі видання, яке Вас цікавить , обов’язково повідомте нам і ми з докладемо всіх зусиль для задоволення Ваших потреб.

З питань доставки видань звертатися до ТОВ «АС-Медіа» за наступними контактами:

Україна, Київ, 04655, Вікентія Хвойки 21, офіс 601
Тел: +380(44)353.88.16
Тел: +380(44)353.88.17
Тел: +380(44)353.88.27
Тел: +380(44)353.88.57
Fax: +380(44)353.88.15
info@newspaperdirect.in.ua
www.newspaperdirect.in.ua

До сплати приймаються:
Головна|Зворотній зв'язок|Контакти|Мапа сайту