This version of the page http://region.unn.ua/uk/publication/page-2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-11-07. The original page over time could change.
Публікації. Інформаційне агентство Українські Національні Новини (УНН). Всі онлайн новини дня в Україні за сьогодні - найсвіжіші, останні, головні.
Українські Національні Новини
Обізнаність громадян єднає країну
Субота, 07 листопада 2015 07:23
beta версія
Ексклюзив

Речі для безхатьків кіровоградські волонтери збиратимуть за європейським принципом

Публікації RSS
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Публікації

RSS
Архів
Четвер, 22 жовтня 2015
13:17 • Лесь Данилевський

Микола Хворостенко: від програміста до поліцейського

ЧЕРКАСИ. 22 жовтня. УНН-Центр. Кандидат у нову патрульну поліцію Черкас Микола Хворостенко працює в Черкаському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників. Враженнями від здачі тестів на поліцейського хлопець ділився із кореспондентом УНН-Центр.
Середа, 21 жовтня 2015
13:30 • Вікторія Михайлюк

Поезія як трамплін до волонтерства

ЧЕРКАСИ. 21 жовтня. УНН-Центр. Молода мама, поетеса та жінка військового Анастасія Яніна почала займатися волонтерством після презентації власної збірки віршів. Проводячи довгі вечори в очікуванні чоловіка з війни, разом зі своєю 2-річною донечкою дівчина взялася плести маскувальні сітки та "лєші". Передає вироби бійцям 2 роти 11 ОМПБ "Київська Русь".
Вівторок, 20 жовтня 2015
12:12 • Артем Ківак

Спеціалізовані місця для вигулу собак: черкаські реалії

Черкаси. 20 жовтня. УНН-Центр. Кожного дня черкащани обирають місцем для прогулянки своїх домашніх улюбленців парки та сквери. Незважаючи на заборону вигулу собак у громадських місцях, жителі міста продовжують гуляти з собаками, тим самим забруднюючи парки та сквери.
10:14 • Олена Голубенко

Треба насолоджуватися смаком їжі, а не вживати її лише для того, аби втамувати голод - кулінар Галина Артеменко

Кіровоград. 20 жовтня. УНН-Центр. Міжнародний день кухаря та кулінара відзначається щорічно у всьому світі 20 жовтня. Хочемо познайомити вас із дівчиною, для якої приготування страв переросло із хоббі в професію. От тільки вона не лише готує, а ще фотографує приготоване, а потім викладає в мережу Інтернет. Галина Артеменко - видавець-редактор за фахом, кулінар - по життю. Ця дівчина починала із записів у блозі, а нині лише за останній рік провела понад 1000 мастер-класів із приготування їжі та зробила тисячі фотографій своїх кулінарних виробів. Вона щодня прокидається о 6:00. І її ранок починається на кухні. Галин а в інтерв'ю кореспонденту УНН-Центр розповіла, що життя може бути ще й смачним.
Понеділок, 19 жовтня 2015
13:25 • Олександр Щербатюк

Олександра Вакуленко вдруге стала чемпіонкою світу з панкратіону

ЧЕРКАСИ. 19 жовтня. УНН-Центр. Учениця 11 класу Лисянської ЗОШ №2 Олександра Вакуленко у складі збірної України з 15 по 17 жовтня брала участь у чемпіонаті світу з панкратіону (синтез боротьби та рукопашного бою) у Турції, і повернулася звідти із золотою медаллю. Перше своє інтерв’ю чемпіонка дала кореспонденту УНН-Центр.
Четвер, 15 жовтня 2015
13:33 • Анна Лелека

Найголовнішого очима не побачиш

ЧЕРКАСИ. 15 жовтня. УНН-Центр. День білої тростини відзначають у світі 15 жовтня. У цей день незрячі люди закликають ще раз звернути увагу на ті труднощі, з якими їм доводиться стикатися в повсякденному житті. Герой цієї публікації вулиці великого міста долає щодня. Самостійно. І тільки йому відомо, яких зусиль це коштує.
Середа, 14 жовтня 2015
20:30 • Марія Давидовська

Вінницькі воїни-афганці створили гурт і дають концерти на передовій

ВІННИЦЯ. 14 жовтня. УНН-Центр. Нещодавно вінницький ансамбль військово-патріотичної пісні «Аскер» повернувся з благодійного концертного туру, який проводив у зоні бойових дій. У складі гурту - п’ятеро музикантів-афганців, котрі не з чуток знають що таке війна. А тому пишуть авторські пісні про Афганістан, про життя, є й кілька про АТО. Таких виступів з нетерпінням чекають солдати на передовій - під час концертів вони усвідомлюють, що є ті, хто їх розуміє, а головне - не забуває. Про концерти під звуки вибухів журналісту УНН-Центр розповів керівник гурту Сергій Котляревський.
14:02 • Наталія Трофімова

У дніпропетровських літаючих собак народився шостий малюк

ДНІПРОПЕТРОВСЬК.14 жовтня. УНН-Центр. У зоокуточку на Дніпропетровщині в пари літаючих собак народився шостий малюк. Про це кореспонденту УНН-Центр розповів власник екзотичної тварини Євген Буяновер.
10:28 • Олександр Щербатюк

Реєстрове козацтво Черкащини відновлює історичну справедливість

Наказного отамана Черкаського обласного козацького товариства, радника гетьмана Українського реєстрового козацтва, генерала УРК Олександра Гаврилюка називають серед тих, хто стояв біля витоків УРК у черкаському краї. Завдяки його активній громадській діяльності про козацтво дізналися у багатьох країнах світу.
Пʼятниця, 9 жовтня 2015
17:40 • Олена Данилевська

О.Коротков: інвестор не прийде в країну, де в одну мить можна позбутися майна і вкладеного капіталу

ЧЕРКАСИ. 9 жовтня. УНН-Центр. Вже стало аксіомою твердження, що невеликі населені пункти переживають не найкращі часи, а нерідко взагалі під загрозою зникнення. Черкащина у цьому питанні теж не виняток. Проте за останні десятиліття намітилися і позитивні тенденції. Зокрема, в області працює кілька серйозних підприємств, що забезпечують роботою людей на місцях. Серед таких підприємство ТОВ «КХП «Талне», яке є одним з найбільших експортерів пшеничного борошна за кордон. Основні ринки збуту – Індонезія, Молдова, Узбекистан, Азербайджан, Філіппіни, Малайзія, Таїланд, Кенія, Гана, Уганда, Сейшельські острови, Ізраїль. ТОВ «КХП «Талне» дає не лише понад півтисячі робочих місць у Тальнівському районі, але і є одним із найбільших платників податків у Черкаській області. Багато років підприємством керує Олександр Коротков. УНН-Центр поспілкувався з ним про перспективи аграрних регіонів та про інвестиційну привабливість України для зарубіжних партнерів.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4