This version of the page http://www.bizreliz.com/world-news.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-11-07. The original page over time could change.
Авто

 

Авто

Редагувати

Кількість коротких статтей:

Кількість посиланнь:

Вы можете поміняти порядок відображення перетягуванням элементів:

  • Авто
Зберегти
Скасувати
Відновити

Авторинок

Партнер екологічної конф

Альянс Renault-Nissan, світовий лідер в галузі транспорту з нульовим викидом CO2, став офіційним

Понеділок, 2.11.2015 COMMENTS

Автосалон

Авто по курсу 18,9 грн/$

Компания «Торговый дом - НИКО», официальный импортёр Mitsubishi Motors в Украине

Середа, 3.06.2015 COMMENTS

АЗС, СТО, Мотоцикли

Байкеры открывают сезон

В эту субботу 25 апреля состоится официальное Открытие Байкерского Сезона Harley-Davidson Kyiv и

Середа, 22.04.2015 COMMENTS

Новинки автопрому

Спеціальні версії Discov

Land Rover продовжує поширювати привабливість  Discovery завдяки випуску двох нових спеціаль

П'ятниця, 23.10.2015 COMMENTS

Авто

Партнер екологічної конференції

Альянс Renault-Nissan, світовий лідер в галузі транспорту з нульовим викидом CO2, став офіційним партнером конференції з питань зміни клімату (COP21) під егідою ООН, яка пройде з 30 листопада по 11 грудня 2015 р. в Парижі. Альянс надасть 200 електромобілів в рамках конференції.

Угода про партнерство була підписана між Альянсом Renault-Nissan і генеральним секретарем, який займається підготовкою та організацією 21-ї щорічної конференції COP21. Парк електромобілів буде використовуватися для транспортування делегатів протягом усього періоду конференції.

Вперше для конференції COP ООН використовуватиметься парк, що складається виключно з автомобілів з нульовим викидом CO2. Очікується, що щорічну зустріч з питань клімату відвідає більше 20 000 учасників ООН з 195 країн.

Метою паризької зустрічі є підписання до кінця 2015 р. нової угоди про глобальну зміну клімату, а також виділення коштів за програмами Climate Green Fund. Фонд створений для допомоги країнам, що розвиваються, які адаптуються до кліматичних змін і приділяють увагу зниженню шкідливих викидів.

"Ми з радістю повідомляємо, що Альянс Renault-Nissan буде офіційним партнером конференції з питань зміни клімату COP21 в Парижі. Парк автомобілів Альянсу, який на 100% складається з електромобілів, допоможе скоротити викид шкідливих речовин в атмосферу до мінімуму", - зазначив Лоран Фабіус, міністр закордонних справ і міжнародного розвитку, який є президентом конференції COP21.

"Електричний транспорт - це ефективне рішення для організації практичної і доступної транспортної мережі. Крім того, він позитивно впливає на клімат і якість повітря у великих містах - зазначив Карлос Гон, президент і генеральний директор Альянсу Renault-Nissan. - Настав час прискорити перехід на чистий транспорт. У цьому може допомогти тільки спільна робота всіх зацікавлених сторін".

В автопарк конференції COP21 увійдуть такі моделі, як Renault ZOE, фургон Renault Kangoo Z.E., седан Renault Fluence Z.E., компактний автомобіль Nissan LEAF та 7-місний мінівен Nissan e-NV200. Автомобілі будуть перевозити делегатів в режимі 24/7 на всі заходи конференції.

Альянс Renault-Nissan у співпраці з французькими компаніями організовує мережу з більш ніж 50 терміналами швидкої і звичайної зарядки в ключових місцях, що працюють від джерел відновлюваної енергії. У терміналі швидкої зарядки можна поповнити акумулятор електромобіля з 0 до 80% приблизно за 30 хвилин.

Альянс Renault-Nissan: світовий лідер з продажів електромобілів
Альянс Renault-Nissan є світовим лідером з продажу автомобілів з нульовим викидом CO2 і єдиним автовиробником з повною лінійкою електромобілів. З грудня 2010 р., коли почалися продажі першого електромобіля Альянсу, Nissan LEAF, Альянс продав більше 250 000 електромобілів по всьому світу. Альянс продає приблизно половину всіх електромобілів у світі, включаючи Twizy, двомісний міський автомобіль Renault, і мініфургон Nissan e-NV200, що надійшов у продаж в Європі і Японії в 2014 р.

Альянс Renault-Nissan також візьме участь у міжнародній виставці Solutions COP21, присвяченій рішенням в галузі управління кліматом, яка буде відкрита у Великому палаці в Парижі. На виставці, що пройде з 4 по 10 грудня, будуть представлені рішення по зниженню викиду CO2 від міст, компаній та інших організацій в усьому світі. Крім демонстрації електромобілів Альянс надасть більше 10 електромобілів для тест-драйвів.
 

Спеціальні версії Discovery

Land Rover продовжує поширювати привабливість  Discovery завдяки випуску двох нових спеціальних версій – Landmark та Graphite.  Новий самобутній екстер’єр характеризує удосконалений дизайн обох модифікацій Discovery четвертого покоління, в той час як унікальні штрихи інтер’єру комплектації Landmark додають авто ще більше розкоші та ексклюзивності.

 

Завдяки випуску спеціальних версії, візуальна присутність Discovery на дорогах стане ще сильнішою. Для українського ринку модель стане доступна для замовлення у 2016 році.

 

“Land Rover Discovery став ще більш привабливим. Ми випустили спеціальні версії - Landmark та Graphite, які дають змогу нашим клієнтам відчути покращену керованість та комфорт на дорозі, які довершують вже добре відомих риси Discovery - універсальність та прохідність,” - сказав Фінбар МакФолл, Директор з Маркетингу Jaguar Land Rover.

 

Landmark

 

Discovery Landmark створено із широким набором опцій комплектації HSE з новими елементами інтер’єру та екстер’єру, які дають змогу клієнту відчути унікальний стиль та вишуканість свого Discovery.

 

Екстер’єр став ще виразним за рахунок яскравих рейлінгів на всю довжину даху, що підкреслюють унікальний ступінчастий дизайн даху Discovery. Виразні чорні повітрозабірники, решітка радіатора та накладки на дзеркала доповнені сріблястими беджами на капоті та багажних дверях, а  також маркування назви моделі вздовж кузова вирізняють цю модель серед інших. 20-ти дюймові легкосплавні 5-спицеві колісні диски довершують дизайн цього автомобіля.

 

Комплектація Landmark доступна в 5 ексклюзивних кольорах, включаючи Zanzibar, який був зарезервований спеціально для Landmark, і не доступний для інших моделей Discovery. Також доступні кольори кузова: Waitomo Grey, Santorini Black, Yulong White та Indus Silver.

 

Удосконалений інтер’єр в стандартній комплектації доповнено оздобленими шкірою сидіннями Windsor та пакетом Extended Leather Pack, який включає оздоблення шкірою панелі приладів та інформаційного табло, дверних карт. Оздоблення інтер’єру обмежено трьома кольорами – Ebony, Almond і Tan. Останній варіант оздоблення пропонується для Discovery вперше. При виборі шкіри Windsor у кольорі Tan для оформлення салону, дверні карти та інформаційна панель представлені у кольорі Ebony з елементами горіхового шпону (Straight Grained Walnut).  

 

Клієнт може обрати із декількох варіантів оздоблення керма на додаток до вибору шпону. Ця можливість включає в себе вибір із Grand Black Lacquer або Straight Grained Walnut Wood у поєднанні зі шкіряним кермом.

 

Graphite

 

Discovery Graphite створено на основі успішної комплектації Black, і являє собою сучасний та зухвалий образ із яскравими елементами. Оздоблені сірим кольором бокові повітрозбірники та спортивна глянцева решітка радіатора чорного кольору в тандемі з сірими дверними ручками та беджами на капоті та багажних дверях довершують екстер’єр Discovery Graphite. Ексклюзивно для цієї версії, на автомобілі встановлено 19-ти дюймові 7-спицеві легкосплавні диски глянцевого сірого кольору в якості стандартної опції. Клієнт може обрати один із дев’яти кольорів кузова та трьох варіантів оздоблення салону.

 

Прогресивні технології

 

Вже добре відомі технології Terrain Response® та Hill Descent Control забезпечать комфортне керування на будь-якій поверхні. На вибір клієнта - роздавальна коробка на 1 або 2 швидкостіостання надає змогу обирати звичайну або понижуючу передачу для найбільш складних дорожніх умов. Як опція, пропонується технологія Wade Sensing™, яка інформує водія про глибину броду, а лебідка допоможе у вирішенні будь-яких завдань під час екстремальних подорожей.

 

Протягом останніх дев’яти років Discovery займав у Великобританії лідируючі позиції в рейтингу The Caravan Club в категорії авто із буксиром, а нещодавно завоював топ-3 нагороди, включаючи і 1-ше місце. Для підтримки буксирувальних можливостей Discovery на 3,500 кг, стандартна система Trailer Stability Assist допоможе зафіксувати причіп, а Tow Hitch Assist (опція) слугуватиме помічником при маневруванні трейлеру. Технології безпеки представлені наступними системамиСистема моніторингу мертвих зон (Blind Spot Monitoring), Система відстеження при русі заднім ходом автомобілів, які швидко наближаються (Closing Vehicle Sensing and Reverse Traffic Detection), допоможуть водію впевнено почуватись на дорозі за будь-яких умов.

 

Семимісний салон в стилі «амфітеатр» та вантажопідйомність на 2,600 літрів дають можливість підлаштовувати автомобіль під потреби власника Discovery без жодних зусиль. Його універсальний інтер’єр із можливостями конфігурації салону та практичні функції та аксесуари забезпечують неперевершений комфорт преміум класу без будь-яких компромісів. Можливість відкриття багажного відсіку в двох варіантах та пневматична підвіска полегшують процес завантаження та розвантаження багажу.

 

Land Rover Discovery продовжує демонструвати потужність та всюдихідні можливості з потужними дизельними та бензиновими двигунами з технологією економії пального Stop/Start та оновленою 8-ми швидкісною трансмісією ZF.

 

Для ключових бензинових ринків доступний 3.0 літровий двигун V6 Supercharged, який демонструє 340 к.с. при 6,500 об./хв. (250кВ)крутному моменті в 450 Нм та викидами CO2  на рівні 269 г/км. Витрати пального складають 11.5 л./100 км.

 

Дизельний 3.0 л. двигун TDV6, 211 к.с. (155кВ), відповідає критеріям EU6, має витрати пального на рівні 7.7л./100 км і показники CO2203г/км у змішаному режимі. Більш потужна версія цього двигуна SDV6 на 256 к.с. (188кВ) має відповідні показники витрат пального та  викидів CO2.

 

Land Rover Discovery впевнено утримує свої позиції лідера серед універсальних та практичних автомобілів, що доводять продажі до більше ніж 1 160 000 автомобілів та 225 міжнародних нагород з моменту першого випуску моделі у 1989 році.

Стимулювання авторинку України

07.09.2015р. в ВР  офіційно зареєстрований законопроект  №3046 «Про внесення змін до Податкового Кодексу України щодо стимулювання ринку вживаних товарів». Авторами законопроекту  стали 17 народних депутатів.
            Цей законопроект та його прийняття  має надзвичайно  важливе значення, як  для автомобільної галузі, так і  для держави в цілому.
 Сьогодні автомобільний ринок України переживає надскладні часи. За результатами першого кварталу 2015 року продажі нових легкових і легких комерційних автомобілів скоротилися на 76,22% у порівнянні з 2014 роком, який, у свою чергу, відзначився спадом обсягів продажу на рівні 54,06%. Все це веде до різкої стагнації підприємств автомобільної галузі, скорочення робочих місць, закриття підприємств і відповідного зменшення бюджетних надходжень. У той же час, на фоні спаду продажів нових автомобілів, набирає обертів ринок автомобілів з пробігом (вживаних автомобілів), особливо внутрішні перепродажі автомобілів на території України. Так загальні абсолютні обсяги внутрішніх перепродажів легкових та легких комерційних автомобілів з пробігом у першому кварталі 2015 р. зросли на 35,37% у порівнянні з аналогічним періодом 2014 р., а частка таких автомобілів на загальному ринку у першому кварталі 2015 р. склала 92,13%. Для порівняння, у 2014 році цей показник становив 74,55%, а у 2013 – 66,67%. За результатами 2014 р. реалізація на ринку вживаних автомобілів України склала близько 325 000 од.
Усе вищезазначене говорить про неабиякий потенціал ринку вживаних автомобілів і реальні можливості для реанімації автомобільного бізнесу, а також значні додаткові надходження до бюджету у вигляді податків, проте виключно за умови, що норми законодавства у галузі регулювання і оподаткування комерційних операцій на ринку вживаних автомобілів відповідатимуть європейській і міжнародній практиці.
            На даний момент відносини на ринку вживаних автомобілів України є далекими від цивілізованих. Переважна більшість угод купівлі-продажу здійснюється через фізичних осіб - посередників  на автобазарах. Діяльність організацій, що надають послуги з оформлення операцій купівлі-продажу вживаних автомобілів, важко назвати прозорою.  До того ж згідно пункту 173.2 статті 173 Податкового кодексу України дохід, отриманий платником податку від продажу протягом звітного року лише одного легкового автомобіля, взагалі не підлягає оподаткуванню. Більшість же операцій на ринку пов’язана саме з продажем лише одного автомобіля протягом року. Таким чином надходження до бюджету взагалі відсутні.  
Крім того, покупці вживаних автомобілів, не маючи реальної змоги перевірити юридичну чистоту автомобіля і самої процедури купівлі-продажу, стають жертвами шахраїв і спекулянтів.
Загальні втрати державного бюджету України у зв’язку з відсутністю дієвого прозорого законодавства у сфері оподаткування операцій купівлі-продажу вживаних автомобілів можна оцінити майже в 1 млрд. грн. (з огляду на середні ринкові ціни вживаних автомобілів різних класів, обсяги реалізації та рівень маржі операторів ринку за такими операціями).  
            Значну допомогу у вирішенні даної проблеми має скласти врегулювання питання щодо забезпечення юридичної прозорості процедур та відсутності правових колізій і неоднозначності у трактуванні норм законодавства в галузі оподаткування операцій купівлі-продажу вживаних автомобілів, зокрема в рамках загальновідомої у всьому цивілізованому світі програми «trade-in», що фактично відображає процес обміну автомобіля, який перебував в експлуатації, на новий або інший автомобіль з пробігом.
            І саме з прийняттям законопроекту №3046 від 07.09.2015р. в Україні запрацює система прозорих продаж/купівлі авто через  автосалони, що забезпечить  прозорість розрахунків, безпеку юридичної чистоти і технічного стану автомобіля для покупців, а також постійне стабільне і повне надходження податків до бюджету.       
            Що вирішує законопроект?
            1) Чітке визначення товарів «вживаними» для цілей ст.189 Податкового Кодексу України у застосуванні до транспортних засобів;
            2) Чітке  визначення виду діяльності  «підприємницька  діяльність з постачання однорідних вживаних товарів» з метою  ліквідації необгрунтованого звуження  номенклатури потриманих автомобілів, які  продає автосалон;
            3) Визначення формування ціни  продажу вживаного  транспортного засобу для цілей оподаткування;
 
            Зазначені зміни забезпечать  прозоре розуміння терміну «вживаний товар» у застосуванні до транспортних засобів та  виключать можливість неоднозначного трактування Податкового Кодексу України контролюючими органами.
Наша переконаність та віра у необхідність прийняття законопроекту кроків базується на тому, що діючий ринок «trade-in» в країнах Європейського союзу сприяє наповненню бюджету країн від 0,35% до 1,15 %. Крім того, в цих країнах «trade-in» є дієвим інструментом для забезпечення функціонування і розвитку економіки в галузі продажу нових транспортних засобів, запасних частин і послуг сервісу. Зважаючи на це, належне функціонування ринку «trade-in» є запорукою, як мінімум, додаткового наповнення бюджету України та збалансованого розвитку ринку вживаних і нових транспортних засобів. У складні економічні часи в цьому повинні бути зацікавлені усі сторони процесу: представники офіційного автобізнесу (можливість підвищити прибутковість), суспільство в особі споживачів (безпека, якість, надійність, конкурентні ціни) і держава (додаткові податкові надходження, прозорість ринку і пришвидшення темпів його розвитку, екологічна і суспільна безпека, створення додаткових робочих місць).
 
 
 
 
Прес - служба Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів

Облако для автомобилистов

Моторное (транспортное) страховое бюро Украины упростит жизнь украинских автомобилистов благодаря Облаку De Novo

Национальный оператор облачных сервисов De Novo предоставляет Моторному (транспортному) страховому бюро Украины (МТСБУ) облачные ресурсы для тестирования и запуска системы «Электронный полис». Уже в декабре этого года система будет готова для обеспечения технической возможности заключать договоры обязательного страхования автогражданской ответственности в электронной форме.

Внедрение «Электронного полиса» - один из ключевых элементов реформирования отечественного страхового рынка. МТСБУ является активным участником реформационного процесса, подготовило комплексный законопроект в данном направлении и ведет интенсивную работу по внедрению электронных услуг в страховой сфере. Предстоящие законодательные изменения затрагивают не только документооборот, обеспечивающий движение и учет бумажных полисов и бланков, но требуют трансформации бизнес-процессов и ИТ-сервисов страховщиков, а также изменений в порядке государственного контроля над наличием полисов обязательного страхования.

Система «Электронный полис» МТСБУ является ядром данного процесса. Именно эта система будет обеспечивать выпуск и хранение электронных полисов, а также возможности для контроля их наличия у автовладельцев. С помощью web сервисных технологий с Системой МТСБУ будут связаны информационные системы всех страховщиковчленов МТСБУ. Потребители страховых услуг для заключения договоров страхования смогут или самостоятельно, с помощью Интернет доступа, обращаться к информационным ресурсам выбранного страховщика, или действовать через страховых агентов, или обращаться непосредственно в офис своего страховщика. В любом случае все операции по заключению договоров страхования будут проходить с обращением к Системе «Электронный полис» МТСБУ.

Электронный формат полиса обязательного страхования автогражданской ответственности не только предоставит возможность автомобилистам оформить полис, не выходя из дома, но также избавит страховой рынок от проблем, связанных с оформлением договоров страхования на фальшивых бланках или на бланках компаний, лишенных лицензий или утративших членство в МТСБУ. К середине октября будет готова тестовая версия Системы. После окончания ее первичного тестирования страховщики-члены МТСБУ смогут начать тестовое подключение своих информационных систем к Системе «Электронный полис» МТСБУ. Естественно, требования к такой Системе чрезвычайно велики: она должна быть круглосуточно доступной, устойчивой к отказам и легко масштабируемой. Именно поэтому МТСБУ приняло решение разворачивать Систему на базе Облака De Novo.

«Размещение этой системы в Облаке De Novo – оптимальное решение не только благодаря привлекательной экономике,комментирует проект Максим Агеев, генеральный директор De Novo. – Мы гарантируем доступность и отказоустойчивость предоставляемых сервисов и несем финансовую ответственность за эти гарантии».

«Реформирование отраслисложный процесс, сопряженный с множеством законодательных, правовых и технологических факторов,рассказывает Елена Машаро, начальник департамента информационного обеспечения, анализа и методологии страхования МТСБУ. – Мы считаем, что успех этой реформы во многом будет зависеть от качества информационной системы «Электронный полис» МТСБУ, ее доступности, скорости отклика, производительности. Поэтому выбор в пользу облачных сервисов был очевиден, впрочем, как и выбор надежного поставщика этих сервисов. De Novo является нашим проверенным партнером и сегодня обладает безупречной репутацией».

Предполагается, что уже через год после принятия законодательных изменений электронная форма полиса обязательного страхования ответственности владельцев транспортных средств полностью заменит бумажную

Офіційне спростування Renault

Компанія Renault в Україні офіційно заявляє, що не має жодного відношення до акції з розіграшем 10 автомобілів Renault, що заявлена на сайті http://www.avto-trans.com.ua.

 

Компанія Renault в Україні не проводить жодних спільних рекламних кампаній з WELLCOMTELEKOM".

 

Строки, правила і деталі акцій і розіграшів, що проводяться компанією Renault в Україні, публікуються у відкритому доступі на офіційному сайті компанії http://www.renault.ua/, а також на офіційних сторінках в соціальних мережах:

·                    Facebook https://www.facebook.com/renault.ua

·                    Google+ https://plus.google.com/+renaultua

·                    VK http://vk.com/renaultukraine

·                    Одноклассники http://www.odnoklassniki.ru/renaultukraine

 

Всі акції від компанії Renault в Україні проводяться офіційно та мають широку підтримку в українських засобах масової інформації, таких як: Інтернет, телебачення, радіо, преса.

 

Актуальну інформацію щодо акційної діяльності компанії завжди можна дізнатися також в дилерській мережі RENAULT.

 

Зі свого боку просимо уважно ставитися до сумнівних акцій на сайтах, що закликають реєструватися в телефонних системах з метою отримання винагород або призів.

 

У разі виявлення подібних недобросовісних сайтів (акцій, пропозицій), просимо зв'язатися з нами по зручних для вас каналах зв'язку і повідомити про правопорушення:

·                    заповнивши форму зворотного зв'язку на офіційному сайті http://www.renault.ua/ru/contact/;

·                    зателефонувавши за телефоном безкоштовної гарячої лінії 0 800 500 351;

·                    залишивши повідомлення в соціальних мережах: Facebook, Google+, Одноклассники, VK.

 

Будьте уважні і не ставайте жертвами шахраїв!

Новости в фотографиях

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року&q

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yun

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киев

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

Держава

  • Зміна умов перебування в Росії
  • Від Швейцарії - для Донбасу
  • Передвиборча ситуація
  • Вiдбувся Київський економiчний

Соцiум

  • Безпека футбольних змагань
  • Екологи шукають волонтерів
  • Рука допомоги Україні
  • Відкриття Lady Baby World

 

Коментарі

Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за рік..."
02.11.2015
Хочу подякувати Моргану Вільямсу, Президентові Бізнесової Ради... Подробнее...
Олександр Маляр:"Персперктиви партнерства на селі"
27.10.2015
Соціально-економічний розвиток сільських територій значною мірою залежить від... Подробнее...
Юлія Капран:"Зовнішні позики - на реформування економіки"
28.03.2015
Ні для кого не секрет, що в теперішній момент для України настали нелегкі часи. І... Подробнее...
Роман Добринський:"Молочний конгрес"- лідер галузевих заходів
14.02.2015
Напередодні VІІІ Молочного конгресу, який відбудеться 3—5 березня у... Подробнее...
Гарі Роше:"Українське агрострахування потребує нової стратегії"
20.01.2015
Українське агрострахування долає непростий шлях становлення. Один із парадоксів... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 5.11.2015 Бізнесу - два нових М2М
  • 3.11.2015 Пути развития
  • 28.10.2015 Новинка: смартфон Fly Nimbus
  • 28.10.2015 Арселор Міттал в Україні -10
  • 7.7.2014 Константин Юрьев, комерческий директор SunPower:"Зеленый
  • 27.7.2014 Оле Хансен, стратег и директор
  • 27.10.2015 Соцсети в помощь
  • 23.10.2015 Кримінальна конференція
  • 16.10.2015 Старт Школы
  • 14.10.2015 Протидія корупції у
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інтернет-видання "Бізреліз"

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 оф. тел.: +38044 3323256

 моб.тел.: +38067 5024220

 моб.тел.: +38050 4102246

 e-mail: biz@bizreliz.com

 e-mail: bizreliz@gmail.com

e-mail: bizreliz@ukr.net 

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика, Хімія
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Наука і Техніка
  • Освіта
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені