This version of the page http://ula.org.ua/bibliomist/map/lvivska-oblast (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-11-03. The original page over time could change.
Львівська область

Переможцями Конкурсу організації нових бібліотечних послуг та конкурсу «Навчально-інноваційна бібліотека» стали 10 бібліотечних систем:

м. Стрий
Жидачівський район
м. Львів
м. Червоноград
Сокальський район
м. Дрогобич
м. Львів
Сколівський район
Турківський район
Бродівський район
м. Львів

 Список та контактні дані усіх бібліотек області, які отримали комп'ютерне обладнання у рамках програми «Бібліоміст» та надають вільний доступ до інтернету:

електронна таблиця

версія для друку

 

Сокальська районна дитяча бібліотека: готуємо майбутніх журнілістів

Завдяки Львівському  регіональному тренінговому центру бібліотекар  Сокальської РДБ Наталія Козак  здобула навички використання в роботі пакету  програм  Microsoft. Навчання дало змогу передати знання користувачам  пункту вільного доступу до інтернет Сокальської районної дитячої бібліотеки. Особливо це стало в нагоді юним учасникам гуртка журналістики Сокальського НВК «спеціалізована школа І-ІІІ ст №3 – колегіум».

 Бібліотекар на тренінгу розповіла гуртківцям про те, як можна використовувати для створення та верстки газети програму Microsoft Publisher, як презентувати свою газету в програмі Microsoft PowerPoint. Діти дізнались також про те, де шукати  інформацію про конкурси журналістики, та навчалися журналістської майстерності з використанням ресурсу elekcii.org.

Глафіра Марфюк, відповідальна за презентацію газети, поділилася такими враженнями: «Обласний конкурс мав насичену програму і проводився в три тури. Завдяки допомозі бібліотекаря районної бібліотеки для дітей ми отримали знання та третє місце в Львівському обласному конкурсі друкованих видань».

Попередня історія успіху з Львівщини

Ще одна історія успіху з Львівщини

Назад до мапи областей

МАПА НАШИХ БІБЛІОТЕК

Дніпропетровська область

57 - активних комп'ютерів 17 - бібліотек переможниць

Детальніше...