This version of the page http://www.uapp.org/news_partners.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-10-22. The original page over time could change.
Новини партнерів / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини партнерів

  • 16 жовтня 2015Навчальний курс IWPR для журналістів України з фізичної та цифрової безпеки, висвітлення війни та етичних питань

    Навчальний курс від Інституту висвітлення війни та миру (Institute for War & Peace Reporting) для журналістів покликаний підвищити безпеку та покращити професійні навички українських журналістів, які працюють в умовах конфлікту. Ми запрошуємо вас подавати заявки. 


    Докладнiше
  • 15 вересня 2015Всеукраїнський конкурс "Найкращі соціальні проекти України-2015"

    Державу будують люди, а не політики. Події 2013-2014 рр. дали українцям, те чого їм не вистачало: згуртованості та сприйняття себе частиною та власником своєї країни.  Допоки існують люди, які власноруч змінюють світ на краще, в нас є майбутнє.


    Докладнiше
  • 25 червня 2015Зустріч із першими особами журналу «Forbes Украина»

    МІМ-Київ запрошує на зустріч із Михайлом Котовим, головним редактором «Forbes Україна» та Катериною Глазковою, заступником головного редактора «Forbes Україна». Тема заходу:  "Нове інформаційне поле України: як не розгубитися"


    Докладнiше
  • 23 червня 2015ТЕМАТИЧНИЙ КОНКУРС: ПРОЗОРІ ТА ЧЕСНІ МІСЦЕВІ ВИБОРИ

    Посольство США в Україні оголошує конкурс проектів, що сприятимуть проведенню прозорих, вільних та чесних місцевих виборів в Україні.


    Докладнiше
  • 16 квітня 2015Як стабілізувати та реформувати українську економіку

    Як стабілізувати та реформувати українську економіку: У дослідженні, яке було виконано неприбутковою асоціацією «Об’єднана Європа» (United Europe), Віденський Інститут Міжнародних Економічних Досліджень (Vienna Institute for International Economic Studies, або WIIW) показує, що може зробити Європейський Союз для того, щоб допомогти Україні вийти з глибокої кризи.


    Докладнiше
  • 10 березня 2015«Медсанбат» объявляет набор на два однодневных тренинга для журналистов

    Однодневный курс «Медсанбата» рассчитан на журналистов, фотографов и операторов, которые работают в зоне боевых действий. Тренинг организован по стандартам тактической медицины, применяемых в армиях стран НАТО.


    Докладнiше
  • 5 листопада 2014Презентация программ PMD «Менеджмент+лидерство» и PMD «мини-МВА»

    МИМ-Киев приглашает 6 ноября в 19.00 на презентацию программ управленческого развития PMD «Менеджмент+лидерство» (M&L) и PMD "мини-МВА".


    Докладнiше
  • 28 жовтня 2014МІМ-Київ - попереду усіх бізнес-шкіл України за версією міжнародного рейтингу Eduniversal 2014

    Бізнес-школа МІМ-Київ підкорює нові міжнародні вершини. На сьомому щорічному міжнародному форумі рейтингового агентства Eduniversal, що проходив з 22 по 25 жовтня у Стамбулі, МІМ-Київ вкотре отримав звання кращої школи України.  


    Докладнiше
  • 23 жовтня 2014Оголошується конкурс журналістських робіт, присвячених проблемі виховання дітей в інтернатах

    Український журналістський фонд разом з Представництвом благодійної організації «Надія і житло для дітей» в рамках громадянської кампанії «Відкриваємо двері дітям» www.openingdoors.org.ua.оголошують про проведення конкурсу журналістських матеріалів, присвячених проблемі зростання дітей в інтернатах та необхідності реформування системи захисту дітей.


    Докладнiше
  • 19 вересня 2014Deutsche Welle шукає досвідчених журналістів і редакторів

    Ми шукаємо для роботи в Українській редакції Deutsche Welle в Бонні

    РЕДАКТОРІВ/РЕДАКТОРОК
    як вільнонайманих працівників


    Докладнiше
  • 8 липня 2014«НОВА УКРАЇНСЬКА МРІЯ» - Люди мистецтва про те, у що вірити і до чого йти

    11 – 20 липня  у  Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» в рамках щорічного арт-проекту Forbes Україна відбудеться виставка сучасного українського мистецтва «Нова Українська Мрія».

     

     


    Докладнiше
  • 27 січня 2014Світова преса закликає негайно припинити атаки на журналістів в Україні

    Париж, Франція та Брюсель, Бельгія 24 січня 2014
    Для негайного розповсюдження

    Як повідомляється, протягом останньої хвилі антиурядових протестів 40 журналістів зазнали нападів під час зачисток у столиці, КиєвіВсесвітня Асоціація Видавців Газет та Новин WAN-IFRA та Європейська Асоціація Видавців Газет ENPA направили листа Президенту України Віктору Януковичу, щоб прискорити всебічне розслідування жорстокого нападу на журналістку Тетяну Чорновол 25 грудня 2013 року


    Докладнiше