This version of the page http://www.ukrdzi.com/about/garyachaya-liniya (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-10-16. The original page over time could change.
Гарячая лінія
Гарячая лінія

Головна  »  Про підприємство  »  Гарячая лінія

«Гарячая лінія»  ДП «Держзовнішінформ» відкрита для прийому пропозицій, звернень та запитань від  експортерів, імпортерів та всіх, хто користується послугами підприємства.

Електронні звернення приймаються на адресу hotline@dzi.gov.ua  Кожне звернення буде перебувати на особистому контролі в.о. директора ДП «Держзовнішінформ» Юрій Лазоренко та в веденні керівника відповідного підрозділу ДП «Держзовнішінформ». Для всіх звернувшихся на «гарячу лінію» буде надано  письмову відповідь  протягом  14  днів.

Мета створення «гарячої лінії»  це зробити максимально прозорими всі процеси діяльності ДП «Держзовнішінформ», проведення моніторингу основних проблемних питань, які потребують прийняття рішень на рівні керівництва підприємства.

Формування нової системи влади на принципах верховенства права, відкритості та прозорості діяльності державних органів передбачає забезпечення постійного діалогу з громадськістю, оперативне реагування на потреби кожної людини і суспільства в цілому.

 
Маркетингові дослідження
Про підприємство
Інформаційні продукти