This version of the page http://ranok.ictv.ua/yuliya-zoriy/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-10-16. The original page over time could change.
Юлія Зорій | Ранок у Великому Місті | Ранкова аналітика, події, факти, коментарі. Дивись відео останніх подій онлайн | Ranok ICTV


Юлія Зорій



Стати телеведучою або актрисою я мріяла змалку. Тому батьку-військовому доводилося червоніти, відвозячи чотирирічну доньку в дитсадок. Я на весь автобус співала народні пісні (справа була в Кіровській області, де служив батько) і збирала оплески. Вже тоді мені були потрібні глядачі. За освітою я по ...

Стати телеведучою або актрисою я мріяла змалку. Тому батьку-військовому доводилося червоніти, відвозячи чотирирічну доньку в дитсадок. Я на весь автобус співала народні пісні (справа була в Кіровській області, де служив батько) і збирала оплески. Вже тоді мені були потрібні глядачі.

За освітою я політолог, але вже на третьому курсі пішла працювати на радіо редактором і диктором новин. Потім вела авторські програми на чернівецькому каналі. Потрапивши на ТБ, зрозуміла: займатися улюбленою справою – величезне щастя.

До речі, раніше я вважала себе типовою «совою». Працювати зранку? Та ніколи в житті! Але ранкова робота весь час мене переслідувала! Приїхавши до Києва, я потрапила до ранкового ефіру ТРК «Україна». На каналі «Ера» теж працювала зранку. Тепер продовжую цю традицію на ICTV.

Зараз розумію, що робота вранці – це здорово! Є можливість ділитися корисною інформацією, піднімати людям настрій, заряджати позитивом. А потім у тебе вільний весь день – і можна зробити безліч справ.

Словесний портрет

Дата народження: 3 червня 1986 року.

Місце народження: м. Чернівці.

Сімейний стан: незаміжня.

Освіта: політолог. Закінчила Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича.

Хобі: Займаюся верховою їздою, люблю подорожувати.

Життєве кредо: «Навіть не смій думати, що ти цього не зможеш!»

Я обожнюю: все, що робить мене щасливою.

Про себе у трьох словах: Можу навіть у двох. Невиправна оптимістка.

Найважливіші речі у житті: це моя родина і всі дорогі моєму серцю люди. Намагаюся якомога частіше нагадувати, що люблю і ціную їх… і дякувати Богові за те, що вони у мене є.

e-mail: yulia.ranok.ictv@ukr.net

ЩЕ Згорнути






Фотогалереї

Найчарівніша Юлія Зорій


Блоги

Немає записів!