This version of the page http://home.finance.ua/ukr/applications (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-10-15. The original page over time could change.
Програми для мобільного телефону, програми та клієнти для Домашніх Фінансів | Home.Finance.UA
ukrrus
forum.finance.ua Індекси FUDI  

Вхід
E-MAIL ПАРОЛЬ Забув пароль Зареєструватися

Додатки

В цьому розділі ми публікуємо різні додатки та доповнення до Домашніх Фінансів, які створені сторонніми розробниками.

Якщо ви є розробником софта, мобільних додатків, веб-додатків, доповнень до браузерів и т.п. - скористайтеся API для створення нових та розширення вже існуючих рішень. Умови використання API Домашніх Фінансів розміщено тут.

Домашні Фінанси Android

Android Скачати
Мобільний додаток «Домашні Фінанси» створено для зручної роботи зі своїм акаунтом системи «Домашні Фінанси - home.finance.ua» з мобільного пристрою під управлінням Android і, на відміну від веб-додатку, не вимагає постійного інтернет-з'єднання. Вносити нові витрати і доходи можна за будь-якої зручної нагоди: у магазині або біля банкомату, зберігаючи їх у пам'яті пристрою. Відправлення операцій на сервер системи для роботи з ними у веб-додатку здійснюється за бажанням. У першій версії програми доступні два звіти:
  • Підсумки» - це список віджетів витрат і доходів за поточний бюджетний період, а також віджетів залишків «на сьогодні»
  • «Операції» - загальний список останніх здійснених і найближчих запланованих операцій
У наступних версіях програми планується додавання можливості перегляду минулих бюджетних періодів, редагування категорій та рахунків і багато іншого.

Домашні Фінанси SMS

Android Докладно
За допомогою цього додатка ви можете вести облік своїх витрат, доходів, переказів на телефоні, а потім, в будь-який момент відправити ці дані на сервер Домашніх Фінансів за допомогою автоматично сформованих SMS-повідомлень.

ШвидкоВхід

html Скачати
Це звичайний html-файл, який допоможе подвійним кліком на робочому столі увійти до вашого бюджетного акаунту.

Скачайте та розмістіть його у себе на робочому столі. Потім відкрийте його «Блокнотом» або через «WordPad» (правий клік на файлі > «Відкрити за допомогою…» > «Блокнот»), замініть в тексті файла «ВАШ_EMAIL» на ваш E-mail, «ВАШ_ПАРОЛЬ» - на пароль та збережіть зміни. Тепер клікніть двічі по файлу – він сам запустить браузер, автоматично авторизує вас і відкриє ваш бюджетний акаунт.

Підраховуй свої можливості,
порівнюй їх зі своїми потребами,
розраховуй та корегуй витрати та доходи
разом із Домашніми Фінансами