This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/tehnologiyi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-10-12. The original page over time could change.
Технології - Вища освіта

Анонси

Тут може бути анонс Вашого заходу. Ви можете замовити його публікацію.
Тут може бути анонс Вашого заходу. Ви можете замовити його публікацію.

Технології

Вчені НТУ «ХПІ» представили свої досягнення на міжнародній виставці «Зброя та безпека — 2015»

З 22 по 25 вересня 2015 року в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ) відбулася XII Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека — 2015».

Представники НТУУ "КПІ" відвідали науковий парк у Пекіні

З 21 по 25 вересня 2015 року на базі Наукового парку «Zhongguancun» в місті Пекін (Китайська Народна Республіка) за підтримки Народного уряду Пекінського муніципалітету та Пекінського міжнародного бізнес-інкубатора відбувся міжнародний семінар з технологічних інновацій та підприємництва.

НТУУ «КПІ» підписав меморандум про співпрацю в галузі водоочищення з компанією «RWL Water»

28 вересня в НТУУ «КПІ» відбулося підписання меморандуму про співпрацю в галузі водоочищення між компанією «RWL Water» (США), «Агентством відновлення та розвитку Донбасу», ТОВ «Технології природи» та Науковим парком «Київська політехніка».

Сергій Квіт: Міносвіти тісно співпрацює з представниками IT- галузі

Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Квіт під час Українського Software Development Форуму 3.0, який відбувається 17 вересня 2015 року у Торгово-Промисловій Палаті України.

НТУУ "КПІ" очолив перелік українських вишів у літньому рейтингу Webometrics 2015

Лабораторія Cybermetrics Іспанської Національної дослідницької ради (CSIC) опублікувала новий літній рейтинг Webometrics.

У ХарРІ НАДУ при Президентові України модернізують навчальний процес шляхом впровадження хмарних технологій

Харкiвський регiональний iнститут державного управлiння Нацiональної академiї державного управлiння при Президентовi України був створений Указом Президента України в 1995 році, як частина національної системи підготовки висококваліфікованих фахівців для органів державної влади та органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

Харківський політех презентував перший в Україні електромобіль із суперконденсаторною батареєю

Вчені кафедри «Автоматизовані електромеханічні системи» Національного технічного університету "ХПІ" презентували свою нову розробку – електромобіль із суперконденсаторною батареєю.

Компанія «EPAM Systems» передала Науково-технічній бібліотеці НТУУ «КПІ» нове серверне обладнання

10 липня в НТУУ «КПІ» відбулася церемонія передачі Науково-технічній бібліотеці університету нового сучасного серверного обладнання.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>
педиатр

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...

звезды
Подробный прогноз в Кировской области на сегодня