This version of the page http://www.tc-bank.com/about/fond-vk/ua.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-10-12. The original page over time could change.
ПАТ «АКБ «Траст-капітал»
   
 
Працюємо виключно з вами!

ПАТ “АКБ “Траст-капітал”
 
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб
Укр / Рус

Головна
Про банк
Емітент
Місія
Керівництво
Ліцензії
Вакансії
Для акціонерів
Структура власності
Новини
Міжнародний дитячий тенісний турнір ім. Юрія Кравченка -2013
Послуги
Фінансова звітність
Акредитовані партнери
Продаж заставного майна
Платіжні системи
Контакти
iFOBS
Курси валют та банківських металів НБУ
$ 2138.5392 XAU 239302.54 (1 oz )
2385.5405 XPT 210218.40 (1 oz )
RUB 3.2892 XPD 131092.45 (1 oz )
всі курси
Головна / Про банк / Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

 

 

У 2014 році Фонд реалізував ряд просвітницьких заходів, метою яких є підвищення обізнаності громадян про систему гарантування вкладів в Україні, права і можливості вкладників банків. Зокрема, Фондом за підтримки Програми розвитку фінансового сектору  (USAID/FINREP-ІІ) було розроблено три інформаційні брошури: «Гарантування вкладів фізичних осіб в Україні», «Питання та відповіді про гарантування вкладів фізичних осіб» та «Дії вкладника у разі віднесення банку до категорії неплатоспроможних». Дані брошури в електронному та паперовому форматі були передані банкам – учасникам Фонду для розміщення на сайтах та у відділеннях банків, куди мають доступ клієнти.

Брошури інформують громадян про гарантії держави для вкладників банків. Зокрема, ще раз було зазначено, що Фонд гарантує кожному вкладнику банку відшкодування коштів за його вкладом. Фонд відшкодовує кошти в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень, незалежно від кількості вкладів в одному банку. На сьогодні процент вкладників в банках-учасниках Фонду, чиї вклади не перевищують 200 000 грн. складає 99,3%. Іншими словами, вклади 99,3% вкладників повністю гарантовано.

Просвітницькі брошури також можна знайти на сторінці Фонду в Інтернеті, ними можуть скористатися не лише вкладники, а й викладачі курсів фінансової грамотності та студенти економічних вузів. Крім того,  у вересні цього року фахівці Фонду підготували і презентували матеріали про систему гарантування вкладів в Україні для учасників Всеукраїнського семінару-практикуму викладачів з курсу «Фінансова грамотність».

 

 

  


 

 

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

Документи для інформування вкладників від Фонду гарантування

 

Питання та відповіді про гарантування вкладів фізичних осіб

Гарантування вкладів фізичних осіб в Україні

Поради вкладникам. Що робити, якщо банк став неплатоспроможним?

ПАТ АКБ "Траст-капiтал" (с) 2009-2015 м.Київ. Всi права захищенi.