This version of the page http://www.zeleniyostriv.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-10-05. The original page over time could change.
Зелений Острів 2 житловий комплекс

Пропозиція діє:

 
 

ЗЕЛЕНИЙ ОСТРІВ-2

 

Житловий комплекс нового стандарту «комфорт-клас», розробленого фахівцями «Нерухомості від Ковальської». За основу нового стандарту покладено вдале розташування, закриту прибудинкову територію, сучасні матеріали та технології будівництва, високий рівень сервісу і комфортні планування.

 

СТАНДАРТ «КОМФОРТ-КЛАС» 

 


Розташування поруч із зеленою зоною парків «Нивки», «Дубки» та «Сирецький»

Комфортні планування квартир на будь-який смак

Простора прибудинкова ділянка з дитячим та спортивним майданчиками

Закрита територія із охороною, відеоспостереженням та контролем доступу

Зручний підземний паркінг поруч з квартирою

 


Всі новини
новини
30.09.2015

НОВИЙ БУДИНОК «ВІД КОВАЛЬСЬКОЇ» ПО ВУЛ. ВІРМЕНСЬКА, 6А

14.09.2015

ЗМІНА ПОТОЧНИХ РАХУНКІВ ФОНДІВ

21.08.2015

ГРАФІК РОБОТИ ОФІСІВ ПРОДАЖУ «НЕРУХОМОСТІ ВІД КОВАЛЬСЬКОЇ» НА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Всі акції
акції
12.08.2015

АКЦІЯ «КВАРТИРА ТИЖНЯ»

02.07.2015

АКЦІЯ ВІД ЖК «ПАРКОВА ВЕЖА»: ЕКОНОМ НА КОЖНОМУ МЕТРІ

02.06.2015

АКЦІЯ! 10% ЗНИЖКА ТА ПАРКОМІСЦЕ У ПОДАРУНОК – ЦЕ РЕАЛЬНО

БУКЛЕТ

Обираючи «комфорт-клас» Ви отримаєте найкраще співвідношення якості, сервісу, ціни та комфорту.

Ми доклали максимум зусиль, щоб полегшити Ваш вибір, адже в «Зеленому острові-2» Ви знайдете втілення Ваших бажань. В рамках стандартів «комфорт-класу» ми передбачили просторі квартири, новітні технології, екологічні та естетично привабливі матеріали, індивідуальну архітектуру, повний спектр послуг та сучасний рівень сервісу.

Найближчими сусідами новобудови є посольства США та Казахстану, а також один із найбільших у Києві парків – парк «Нивки». Це гарантує безпеку і затишок мікрорайону та позитивно впливає на екологію порівняно із центром міста.

3 хвилини на авто відділяють комплекс від зручної транспортної розв’язки і лише 10 хвилин приємної пішої прогулянки парком «Нивки» знадобиться майбутнім мешканцям, щоб дістатися до станції метро.

«Зелений острів-2» – це закрита прибудинкова територія із охороною, відеоспостереженням і системою контролю доступу, на якій розміститься дитячий майданчик із ігровими комплексами для дітей різного віку та спортивний майданчик.

Поєднуючи комфорт та інновації, ЖК «Зелений острів-2» є оптимальним рішенням, якщо Ви бажає придбати якісне житло за прийнятною ціною.

Будівництво житлового комплексу завершено. Комплекс введений в експлуатацію