This version of the page http://pon.org.ua/ohorona-praci/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-27. The original page over time could change.
Охорона праці » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 
Петицію «Про надбавку за престижність педагогічної прац ...
Профспілкове голосування: розмір мінімальної зарплати н ...
Змінено порядок розрахунку допомоги по вагітності та по ...
Справу про надбавки вчителям за престижність праці розг ...
Підвищення прожиткового мінімуму та мінімальної заробіт ...
Урядом прийнято постанову про підвищення з 1 вересня за ...
 
«    Вересень 2015    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Головна » Охорона праці

Сьогодні – Всесвітній день охорони праці
28 квітня 2015
    Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці з метою привернення уваги світової громадськості до масштабів проблеми та, до створення і просування культури охорони праці, яка може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці.
    Україною підтримано ініціативу МОП і 28 квітня відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685/2006 визначено як День охорони праці.
Категорія: Новини, Охорона праці Детальніше
 
Щодо питання фінансування санаторіїв-профілакторіїв
8 січня 2015
    ЦК Профспілки працівників освіти і науки України спрямував лист до Міністра соціальної політики України Павла Розенка та голови ФПУ Григорія Осового з приводу ситуації, що склалася в галузі освіти з фінансуванням санаторіїв-профілакторіїв у зв’язку з набуттям чинності з 1 січня 2015 року Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов'язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці» від 28.12.2014 № 77-VIII.

Категорія: Соціальне страхування, Правовий захист, Охорона праці Детальніше
 
Щодо актуальних питань з дитячого оздоровлення
13 серпня 2014
    На засіданні Кабінету Міністрів України 6.08.2014 розглянуто та схвалено постанову «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 року №1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», яка була узгоджена зі Спільним представницьким органом репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні.
Категорія: Новини, Соціальне страхування, Охорона праці Детальніше
 
Щодо санаторно-курортного лікування дитини та дорослого при різних медичних показаннях
20 червня 2014
    У зв’язку з тим, що на місцях виникають проблеми при видачі путівок на санаторно-курортне лікування дитини та дорослого відповідно до медичних показань у випадках, коли профілі їх лікування різні, на звернення Федерації профспілок України Виконавча дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності надіслала листа, у якому зазначається, на що необхідно звертати увагу при вирішення зазначеного питання.
Категорія: Новини, Соціальне страхування, Охорона праці Детальніше
 
Підсумки Всеукраїнського громадського конкурсу з охорони праці
17 червня 2014
    Президія ЦК Профспілки, розглянувши матеріали Центральної оглядової комісії, підбила підсумки Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Міністерства освіти і науки України, який проводився у 2013 році.
    Конкурс мав на меті сприяти поліпшенню умов праці, дотриманню нормативів з охорони праці, передбачених Законом України «Про охорону праці», підвищенню відповідальності за дотримання правил безпечної праці та навчання учасників навчально-виховного процесу.
Категорія: Охорона праці, Огляди і конкурси, Всеукраїнські Детальніше
 
Засідання Центральної оглядової комісії Всеукраїнського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах
21 травня 2014
    20 травня 2014 року відбулося засідання Центральної оглядової комісії Всеукраїнського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Міністерства освіти і науки України за результатами 2013 року.
    Комісія розглянула та проаналізувала матеріали, які спільно подавалися управліннями (департаментами) обласних державних адміністрацій та обласними організаціями Профспілки працівників освіти і науки України.
Категорія: Новини, Гуманітарні та майнові питання, Охорона праці Детальніше
 
Всесвітній день охорони праці – 2014
25 квітня 2014
    Відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685/2006 «Про День охорони праці» в Україні було підтримано ініціативу Міжнародної організації праці з відзначення 28 квітня Всесвітнього дня охорони праці.
    Основною метою цього заходу є привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві.
    У 2014 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією Міжнародної організації праці відзначатиметься під девізом – Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних речовин на виробництві.
Категорія: Офіційні документи та повідомлення, Інформація про найважливіші події, Охорона праці Детальніше
 
Виплата лікарняних на роботі за сумісництвом
1 листопада 2013
    Відповідно до статті 21 Кодексу законів про працю України працівник має право укласти трудовий договір з кількома роботодавцями одночасно, якщо інше не передбачене законодавством, колективним договором або угодою сторін.
    Місце роботи, де ведеться трудова книжка працівника, вважається основним, а решта – роботою за сумісництвом. Працівники, які працюють за сумісництвом, одержують заробітну плату за фактично виконану роботу і її розмір не обмежується.
Категорія: Оплата праці, Соціальне страхування, Консультація, Охорона праці Детальніше
 
Рекомендації щодо проведення огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах
3 жовтня 2013
    Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України подає для інформування, практичного використання у роботі та доведення до відома оглядових комісій Всеукраїнського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Міністерства освіти і науки України, рекомендації Центральної оглядової комісії, якими варто керуватися під час проведення і підбиття підсумків огляду-конкурсу в 2013 році.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення, Охорона праці Детальніше
 
Щодо обов’язкових медичних оглядів педагогічних працівників
30 вересня 2013
    Питання, пов’язані з фінансуванням проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників навчальних закладів цікавлять більшість членських профспілкових організацій.
    Пропонуємо для ознайомлення та застосування в практичній роботі лист Міністерства освіти і науки України від 05.09.2013 р. № 1/12-7216 «Щодо обов’язкових профілактичних медичних оглядів педагогічних працівників».
Категорія: Охорона праці Детальніше
 

Одеська обл.
Через плекання національних традицій – до патріотизму
Львівська обл.
Завдання активу: «вчитися» – виконали!
Луганська обл.
Семінар вперше обраних голів первинних організацій Луганської області
Рівненська обл.
Здоров'я спілчан – пріоритетний напрям роботи обласних профорганізацій
 
VIIІ З’ЇЗД ПРОФСПІЛКИ

Черговий VIIІ з’їзд Профспілки працівників освіти і науки України відбудеться 17 листопада 2015 року у місті Києві.
Ініціатива Інтернаціоналу Освіти

Адреса ЦК Профспілки
04071, м. Київ, вул. Ярославська, 6
Тел.: (044) 462-47-46
E-mail: sekr.osvita@gmail.com

Заява профспілкової Сторони Національної тристоронньої соціально-економічної ради
Урядом прийнято постанову про підвищення з 1 вересня заробітної плати
Спільні й злагоджені дії Профспілки проти наступу на права освітян
Підвищення прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати – прийняття закону Верховною Радою України
Справу про надбавки вчителям за престижність праці розглядатиме Верховний Суд України

 
 
 
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2015